TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Benin ateşim 36.4 olur hep yumurtlamadan sonra 36.7 de kaldı acaba tuttu mu dedim içimde bir umut oluştu. Ne dersiniz ?
benimde bu sabah 36,6 çıktı ateşim dün çok terledim boncuk boncuk derler ya hatta sofrada tabağıma damladı terlerim sildikçe terledim yatıncada eşim koluma deydi çok sıcaksın yanıyorsun dedi kalkıp ölçmek aklıma gelmedi uyumuşum sabah kalkınca ölçtüm bende. hamile olunca vücut sıcak mı olur? benim normalde vucut sıcaklığım hep 35 35,5 falandır

işte kafaya takmamak diyorlar ya hadi ilişki esnasında takmadık diyelim sonrasında olan belirtilerde de umutlanmayak mı

Evet canım öyle biliyorum. Benimde sabit kalınca umutlanmadım değil. Hep 36.4 oluyo benim. Yumurtlama günümde 36.8 di

Kızlar dün gece 11 de adet oldum. 3. gün doktora gidicem cima gidecrktim bi arkadas da yarin git dedi bu furumu yasayanlar ne zaman gittiniz

Kızlar dün gece 11 de adet oldum. 3. gün doktora gidicem cima gidecrktim bi arkadas da yarin git dedi bu furumu yasayanlar ne zaman gittiniz

Tam sokulme oldu mu

Ben saat 11 de olsam onun tam sokulmesi ertesi günü bulur ve o tarihi ilk gün kabul ederim

Zaten adetin 2 ile 5 i arasında yapılıyor ga 2 ha 3 fark etmez

Çıkardı canım bence erken gebelik testi yapmışsın sonuçta

Ama inşallah ben yanilirim

Tam sokulme oldu mu

Ben saat 11 de olsam onun tam sokulmesi ertesi günü bulur ve o tarihi ilk gün kabul ederim

Zaten adetin 2 ile 5 i arasında yapılıyor ga 2 ha 3 fark etmez
Sabah kalktigimda artik tam olarak adet olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…