- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.181
benimde bu sabah 36,6 çıktı ateşim dün çok terledim boncuk boncuk derler ya hatta sofrada tabağıma damladı terlerim sildikçe terledim yatıncada eşim koluma deydi çok sıcaksın yanıyorsun dedi kalkıp ölçmek aklıma gelmedi uyumuşum sabah kalkınca ölçtüm bende. hamile olunca vücut sıcak mı olur? benim normalde vucut sıcaklığım hep 35 35,5 falandırBenin ateşim 36.4 olur hep yumurtlamadan sonra 36.7 de kaldı acaba tuttu mu dedim içimde bir umut oluştu. Ne dersiniz ?
işte kafaya takmamak diyorlar ya hadi ilişki esnasında takmadık diyelim sonrasında olan belirtilerde de umutlanmayak mıÇok dogru söylüyorsun biz bu kadar takip edip yine kalmiyoruz o da bi değişik işte benim normalde her ay olurdu bu ay olmadı sadece ve neden acaba dedim ama artık hayırlısı bu ay pek bi umudum yok ama birdaha ki ay inşallah
karanlık çıkmış canım ama sanki gördüm bende ay hayırlısı olur inşallah
Evet canımmmmm dün beta hcg 21. 7 çıktıkaranlık çıkmış canım ama sanki gördüm bende ay hayırlısı olur inşallah
Evet canım öyle biliyorum. Benimde sabit kalınca umutlanmadım değil. Hep 36.4 oluyo benim. Yumurtlama günümde 36.8 dibenimde bu sabah 36,6 çıktı ateşim dün çok terledim boncuk boncuk derler ya hatta sofrada tabağıma damladı terlerim sildikçe terledim yatıncada eşim koluma deydi çok sıcaksın yanıyorsun dedi kalkıp ölçmek aklıma gelmedi uyumuşum sabah kalkınca ölçtüm bende. hamile olunca vücut sıcak mı olur? benim normalde vucut sıcaklığım hep 35 35,5 falandır
Ne guzel Masallah, Allah bebişini kucagina almayida nasip etsin insallah cnm
8 gün var benim batabir garip oblomov cnm senin kaç gün kaldı bata
inşallah hamilesindir8 gün var benim bata
amin canım inşallah hepimiz sıra sıra verelim güzel haberleriinşallah hamilesindircnm hakkımızda hayırlısı olsun
evet öncekini ii değerlendirmemiştik die Allah ikinci hak verdi heralde çok şükür :)Ooo süper valla iki hakkin var :)
Kızlar dün gece 11 de adet oldum. 3. gün doktora gidicem cima gidecrktim bi arkadas da yarin git dedi bu furumu yasayanlar ne zaman gittiniz
bir garip oblomov cuma günü 4. gün olarak düşünülse bile sorun olur mu acaba kafam karisti yaa
Madem hamile değilim bari hasta olsam da en azından umutlarım bitseyesa 13 temmuzda yumurtam çatlamıştı bu sabah gebelik testim negatif çıktı ne diyorsun Can'ım yine de ihtimal varmı erken mi yaptım acaba testi ama hamile olsam silikte olsa çizgi çıkardı dimi
Sabah kalktigimda artik tam olarak adet olmuştumTam sokulme oldu mu
Ben saat 11 de olsam onun tam sokulmesi ertesi günü bulur ve o tarihi ilk gün kabul ederim
Zaten adetin 2 ile 5 i arasında yapılıyor ga 2 ha 3 fark etmez
Sabah kalktigimda artik tam olarak adet olmuştum
AynenHer gün bi hamile haberi alıyorum ya. Sıra bize ne zaman gelecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?