TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

bu ay çalışmalara ovulasyon testiyle devam edelim dedim şimdilik bişey yok hem eşim de grip

Eklentiler

• image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 39
Herkese merhaba, Ben de yaklasik 1 senedir bebek istiyorum. Denemelere baslamadan doktora gittim. Ultrasonla bakti, alttan da kontrol etti hatta smear testi de yapti. Hicbir sikinti yok, folik asit kullanmaya basla dedi. Ilk zamanlar birseyin takibinde olmadan denemelere basladim. 6 ay gecti hicbir gelisme olmadi. Sonra baska bir doktora gittim. O da bakti kontrol etti, birsey yok denemeye devam dedi. Yine 3 ay sonuc alamayinca esimi doktora gonderdim. Onun sonuclari da iyi cikti. Hatta ortalamanin da uzerinde... Yasim 32, daha fazla beklemek sansimi daha da azaltiyor. Ne yapmaliyim sizce? Bu arada ovulasyon testleri kullaniyorum son 4 aydir. Adetlerim duzenli, doktor kontrolleri normal.. Acaba hormon testi yaptirmam gerekir mi? Herhangi bir anormallik gorseydi doktor test yapalim mi derdi? Cunku son gittigim doktor gerek yok diye soylemisti. Yoksa baska bir doktora mi gitsem? Ne onerirsiniz?

Bence adetin 3. Günü hormon testi şart

Onu da bi yaptırın değerler güzel çıksın bi de tabii stres yapmayın :)

yesa normal gebelik testi yapmıştım. Bu akşam hastalandım malesef bu ayda olmadı zaten 3 ay ara veriyorum. Allah hepinizin gönlü ne göre versin artık buralarda olmayacağım Allah'a emanet olun.hamiş haberlerinizi alırım inşallah

Mutlaka hormonlarina baktir doktorlar bunca zaman neden istemedi anlamadim ilk bakilacak seydir halbuki hormonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…