- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.201
Moralim çok bozuluyo ya. Ben hamile olunca çok kişiye söylemeyecem bizim gibi bekleyenler üzülmesin
4 temmuz canım 31 günde. Yaptım çıkmadı silikte olsa yokBen 5 gun kala yapicam cnm yarin sabah yumurtlamadan 9 gun gecmis olucak.. ama 8 gun kala cok erken kac gunde bir adet oluyosun son adet tarihin ne cnm ?
Aynen karşımdaki üzülürmu diye düşünmüyorlar biz anlayışlı oluruz inşallah bebeğimiz olurdaMoralim çok bozuluyo ya. Ben hamile olunca çok kişiye söylemeyecem bizim gibi bekleyenler üzülmesin
İnşallah canımAynen karşımdaki üzülürmu diye düşünmüyorlar biz anlayışlı oluruz inşallah bebeğimiz olurda
bu ay çalışmalara ovulasyon testiyle devam edelim dedim şimdilik bişey yok hem eşim de grip
Herkese merhaba, Ben de yaklasik 1 senedir bebek istiyorum. Denemelere baslamadan doktora gittim. Ultrasonla bakti, alttan da kontrol etti hatta smear testi de yapti. Hicbir sikinti yok, folik asit kullanmaya basla dedi. Ilk zamanlar birseyin takibinde olmadan denemelere basladim. 6 ay gecti hicbir gelisme olmadi. Sonra baska bir doktora gittim. O da bakti kontrol etti, birsey yok denemeye devam dedi. Yine 3 ay sonuc alamayinca esimi doktora gonderdim. Onun sonuclari da iyi cikti. Hatta ortalamanin da uzerinde... Yasim 32, daha fazla beklemek sansimi daha da azaltiyor. Ne yapmaliyim sizce? Bu arada ovulasyon testleri kullaniyorum son 4 aydir. Adetlerim duzenli, doktor kontrolleri normal.. Acaba hormon testi yaptirmam gerekir mi? Herhangi bir anormallik gorseydi doktor test yapalim mi derdi? Cunku son gittigim doktor gerek yok diye soylemisti. Yoksa baska bir doktora mi gitsem? Ne onerirsiniz?
Mutlaka hormonlarina baktir doktorlar bunca zaman neden istemedi anlamadim ilk bakilacak seydir halbuki hormonlarHerkese merhaba, Ben de yaklasik 1 senedir bebek istiyorum. Denemelere baslamadan doktora gittim. Ultrasonla bakti, alttan da kontrol etti hatta smear testi de yapti. Hicbir sikinti yok, folik asit kullanmaya basla dedi. Ilk zamanlar birseyin takibinde olmadan denemelere basladim. 6 ay gecti hicbir gelisme olmadi. Sonra baska bir doktora gittim. O da bakti kontrol etti, birsey yok denemeye devam dedi. Yine 3 ay sonuc alamayinca esimi doktora gonderdim. Onun sonuclari da iyi cikti. Hatta ortalamanin da uzerinde... Yasim 32, daha fazla beklemek sansimi daha da azaltiyor. Ne yapmaliyim sizce? Bu arada ovulasyon testleri kullaniyorum son 4 aydir. Adetlerim duzenli, doktor kontrolleri normal.. Acaba hormon testi yaptirmam gerekir mi? Herhangi bir anormallik gorseydi doktor test yapalim mi derdi? Cunku son gittigim doktor gerek yok diye soylemisti. Yoksa baska bir doktora mi gitsem? Ne onerirsiniz?
Ya karnım agrıyo yarın hasta olmazsam umut var hala bide gaz var çok bugün bende sence gaz olurmu belirti olarakEeee hamilesin :)
Insallah bizde bu ay olmadı diğer ay kizlarrrrr bende hamisim meleğim bana tutunduuuuMoralim çok bozuluyo ya. Ben hamile olunca çok kişiye söylemeyecem bizim gibi bekleyenler üzülmesin
Kizlar bende dun geceden bu yana vajinamda devam eden bir yanma hissi var.acaba enfeksiyon mu oluştu? Birliktelik sonrasinda farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?