TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

@yesa1 kılar ben aranızdan çekiliyorum. Biz çocuk işlerine bi süre ara verecez 6 ay kadar. Çünkü eşimim tayinini istedik memlekete dönecez ve bende işime dönücem hamile olursam işime geri dönemem o yüzden biraz ertelicez yesa seni çok merak ediyorum aklım sende olacak lütfen bana yaz özelden fln tamam. Hepinize bol şans kızlar

Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım

Bu ay doktora gitcem kızlar doktor adetliyken gel dedi niye acaba? Bilen var mı? Kan istemeyecekmiş ama. :/

Kızlar benim batıma 3-4 gün var ama belliki olacağım ağrım var baya ha oldum ha olucam diye pedle gezmeye başladım bile. Adetim düzensiz olduğu için artık ovulasyon testi alıp onunla takip etmek istiyorum. Bu konuda hangi marka önerirsiniz, nereden almalıyım yönlendirebilir misiniz beni? ne zaman yumurtladığım belli olmadığı için alıp reglimin bittiği andan itibaren yapayım diyorum

Kan verdim simdi 3te cikacak kizlar eger hamilelik varsa dr dusuk onleyici ilac verecek ve 2 gun sonra bir daha bakacak. Allahim insallah melegim bana tutunur saglikla buyur

inşallah hayırlı sonuçlar al sağlıkla bebeğin tutunsun annesine:) kalbini ferah tut

benim bat da 1 temmuzdu ama ben de hamile kalamadım bu ay. ovulasyon testi aldım şimdi. gitti gidiyorda uygun. laboquick alıyorum ben. önceki hamileliğimde de onu kullanmıştım. ben memnun kaldım. az önce sipariş verdim. napalım önümüzdeki aylara bakacağız artık.

aynen hayırlısı olsun :) bende bari bayram tatili öncesi regl olayım da rahat rahat gezeyim tatilde hem biraz kafamda rahatlar istiyorum. Bende laboquick sipariş edeyim o halde etrafımda hiç kullanan yok. Clearblue övmüşlerdi onu da bulamadım. laboquck sipariş vereceğim cok teşekkürler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…