- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Temmuz 2016 da hamile olmayı planlayan arkadaşlar buyrun topigime
Bat tarihleri
1)dimaam 1 temmuz
2)@country 1 temmuz
3)@enginkelime 1 temmuz
4)gulbensworld 1 temmuz
5)@minikincir 2 temmuz
6)@emelll42 3 temmuz
7)morordek 4 temmuz
8)Zanamm174 5 temmuz
9@kutuphanekedisi 5 temmuz
10)@melekbaby 5 temmuz
11)@nisan 152 5 temmuz
12) M melekler-engelchen 6 temmuz
13)@Petunyasemen 7 temmuz
14)@berraksucan 7 temmuz
15)@Kuzum ask 7 temmuz
16)@Emineeemm 8 temmuz
17)@xiexie 9 temmuz
18)@zehragnydn 9 temmuz
19)@tristris 11 temmuz
20)@nesne 11 temmuz
21)@ervanazim 13 temmuz
22)@umut-001 15 temmuz
23)@mtkt 17 temmuz
24)Tutuy 17 temmuz
25)cansu0812 18 temmuz
26)@LadeyNa 18 temmuz
27)@amelia2 19 temmuz
28)yesa 20 temmuz
29)@pembesu 20 temmuz
30)@yagmur0790 22 temmuz
31)@endless love 24 temmuz
32)@sinemis25 26 temmuz
Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım@yesa1 kılar ben aranızdan çekiliyorum. Biz çocuk işlerine bi süre ara verecez 6 ay kadar. Çünkü eşimim tayinini istedik memlekete dönecez ve bende işime dönücem hamile olursam işime geri dönemem o yüzden biraz ertelicez yesa seni çok merak ediyorum aklım sende olacak lütfen bana yaz özelden fln tamam. Hepinize bol şans kızlar
Canım insallah hamilesindir ve kötü bir durum yoktur. Hemen git doktora.Kizlar kizlaaarrrr demin erken gebelik testi yaptim kan geliyor ara ara diye 2 saniyede iki tane koyu cizgi ciktiiii heyecandan olmek uzereyim. Ama acil doktora gidicem kanama var cunkuu
Ay insllah hamilesindir ve bebegin sagliklidir Allah yardimcin olsunKizlar kizlaaarrrr demin erken gebelik testi yaptim kan geliyor ara ara diye 2 saniyede iki tane koyu cizgi ciktiiii heyecandan olmek uzereyim. Ama acil doktora gidicem kanama var cunkuu
Dua edin cok ihtiyacim var nolur
Doktora gidince haberdar et bizide merak ediyrm hayirlisi olsn hakkindaKizlar kizlaaarrrr demin erken gebelik testi yaptim kan geliyor ara ara diye 2 saniyede iki tane koyu cizgi ciktiiii heyecandan olmek uzereyim. Ama acil doktora gidicem kanama var cunkuu
ay hayırlısı inşallah çok heyecanlı <3Kizlar kizlaaarrrr demin erken gebelik testi yaptim kan geliyor ara ara diye 2 saniyede iki tane koyu cizgi ciktiiii heyecandan olmek uzereyim. Ama acil doktora gidicem kanama var cunkuu
Kan verdim simdi 3te cikacak kizlar eger hamilelik varsa dr dusuk onleyici ilac verecek ve 2 gun sonra bir daha bakacak. Allahim insallah melegim bana tutunur saglikla buyur
Kızlar benim batıma 3-4 gün var ama belliki olacağım ağrım var baya ha oldum ha olucam diye pedle gezmeye başladım bile. Adetim düzensiz olduğu için artık ovulasyon testi alıp onunla takip etmek istiyorum. Bu konuda hangi marka önerirsiniz, nereden almalıyım yönlendirebilir misiniz beni? ne zaman yumurtladığım belli olmadığı için alıp reglimin bittiği andan itibaren yapayım diyorum
aynen hayırlısı olsun :) bende bari bayram tatili öncesi regl olayım da rahat rahat gezeyim tatilde hem biraz kafamda rahatlar istiyorum. Bende laboquick sipariş edeyim o halde etrafımda hiç kullanan yok. Clearblue övmüşlerdi onu da bulamadım. laboquck sipariş vereceğim cok teşekkürler,benim bat da 1 temmuzdu ama ben de hamile kalamadım bu ay. ovulasyon testi aldım şimdi. gitti gidiyorda uygun. laboquick alıyorum ben. önceki hamileliğimde de onu kullanmıştım. ben memnun kaldım. az önce sipariş verdim. napalım önümüzdeki aylara bakacağız artık.
Bu ay doktora gitcem kızlar doktor adetliyken gel dedi niye acaba? Bilen var mı? Kan istemeyecekmiş ama. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?