TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

İnşallah tek bir sefere mahsus bir şeydir canım bi dikkat et bakalım yoksa gidersin doktora ihmal etme :)
Aynen canim dikkat ediyorum dünden bu yana daha fazla su tüketmeye calisiyorum sabaha kadar tuvalete kalktim eğer gecmezse yarin bi idrar tahlili veririm daha öncede enfeksiyon olmuştum ilaçlara rağmen bol su ile atlatmistim .sen nasilsin ilaçlara basladinmi ?

kızlar malumunuz ben ikinci kez yumurtladım gecen hafta yumurtam catladığında hafif bel ağrım kasık ağrım olup gecmişti şimdi iki gündür bel ve akdık ağrım hatta sancı demek daha doğru olur cok fazla regl dönemindekine yaklaştı yumurtlama döneminde bu kadar şiddetli pek olmazdı benim bu ay biraz garip anlayamadım

başladım canım bugün 4. günüm ben de bol su içeyim iyi hatırlattın :)

Hormon testi yaptir canim.
LH
FSH
TSH
Bir de PROLAKTİN..

kızlar son 1 haftaya girdim artık inzivaya çekiilip beklicem ama belirtiler sanki gözümün içine giriyor nette bambaşka bir şey ararken kadınlar kulubünde yine hamilelik belirtileri yazılan bir sayfaya denk geldim başladım okumaya idrarda köpürme yazanlar olmuş sabah tuvalete girdim benim idrarımda köpürdü hatta sifonu çekerken güldüm bu ne böyle deterjan yutmuş gibi dedim. ay iyice sinir olmaya başladım belirti melirti yazmıcam artık beklicem haftasonu için kaçış planları yaptık kafa dinleyeyim biraz

Canım kan vermene gerek var mı olsa çıkardı diye düşünüyorum erken gebelik testinde

Kızlar regl esnasında pıhtı gelmesi nedendir
Canim bildigim bir neden, icerde cok fazla akmadan bekleyen kan, pihtilasma yapiyor. Biraz yuruyus ve sicak bir dus iyi gelecektir. Belki baska sebepleri de olabilir ama korkulacak bir sey oldugunu sanmiyorum. Bende de ara ara olur zira.

Canim bildigim bir neden, icerde cok fazla akmadan bekleyen kan, pihtilasma yapiyor. Biraz yuruyus ve sicak bir dus iyi gelecektir. Belki baska sebepleri de olabilir ama korkulacak bir sey oldugunu sanmiyorum. Bende de ara ara olur zira.
Sağol canim 2 gün once regl olunca o kadar üzüldüm ki aklima sen geldin eğer hamile olursan hic üzülme esim yanimda yok diye bak hepimiz o anı bekliyoruz herşeyin hayirlisi de tadını çıkar

Kizlar ben de kirmizilari gordum bu ayda olmadi cok uzgunum umitlerimi yitirmeye basladm
Ben de cok umutsuzum yarina doktordan randevu da alamadim cumartesi gitsem gec olur mu. Randevu alamayinca hersey ters gidiyor diye bi de ağladım.

Sağol canim 2 gün once regl olunca o kadar üzüldüm ki aklima sen geldin eğer hamile olursan hic üzülme esim yanimda yok diye bak hepimiz o anı bekliyoruz herşeyin hayirlisi de tadını çıkar
Sagol canim. Burdaki herkes o telkinde bulundu. Burdaki yorumlarla moral buldum. Hepiniz cok sagolun gercekten. Hepimiz icin hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…