- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.221
Ya karnım agrıyo yarın hasta olmazsam umut var hala bide gaz var çok bugün bende sence gaz olurmu belirti olarak
Aynen canim dikkat ediyorum dünden bu yana daha fazla su tüketmeye calisiyorum sabaha kadar tuvalete kalktim eğer gecmezse yarin bi idrar tahlili veririm daha öncede enfeksiyon olmuştum ilaçlara rağmen bol su ile atlatmistim .sen nasilsin ilaçlara basladinmi ?İnşallah tek bir sefere mahsus bir şeydir canım bi dikkat et bakalım yoksa gidersin doktora ihmal etme :)
Aynen öyle ya nedeni belli oldumu sendeH hasretsinan65
Seni umutlandirmak istemem canim ama bende fazlasiyla olmustu hatta kazanla
kuru fasulye yemiş gibiydim köşe bucak kaciyordum evde
Aynen canim dikkat ediyorum dünden bu yana daha fazla su tüketmeye calisiyorum sabaha kadar tuvalete kalktim eğer gecmezse yarin bi idrar tahlili veririm daha öncede enfeksiyon olmuştum ilaçlara rağmen bol su ile atlatmistim .sen nasilsin ilaçlara basladinmi ?
Kizlar reglim 1 gun gecdi sbah test yaptm ama negatif erkenmi sizce
Banada oyle gelio ama bakalm beklicem biraz daha belkide regl olurumbilmem ki canım sanki olsa çıkardı gibi
Hormon testi yaptir canim.Herkese merhaba, Ben de yaklasik 1 senedir bebek istiyorum. Denemelere baslamadan doktora gittim. Ultrasonla bakti, alttan da kontrol etti hatta smear testi de yapti. Hicbir sikinti yok, folik asit kullanmaya basla dedi. Ilk zamanlar birseyin takibinde olmadan denemelere basladim. 6 ay gecti hicbir gelisme olmadi. Sonra baska bir doktora gittim. O da bakti kontrol etti, birsey yok denemeye devam dedi. Yine 3 ay sonuc alamayinca esimi doktora gonderdim. Onun sonuclari da iyi cikti. Hatta ortalamanin da uzerinde... Yasim 32, daha fazla beklemek sansimi daha da azaltiyor. Ne yapmaliyim sizce? Bu arada ovulasyon testleri kullaniyorum son 4 aydir. Adetlerim duzenli, doktor kontrolleri normal.. Acaba hormon testi yaptirmam gerekir mi? Herhangi bir anormallik gorseydi doktor test yapalim mi derdi? Cunku son gittigim doktor gerek yok diye soylemisti. Yoksa baska bir doktora mi gitsem? Ne onerirsiniz?
Herkese merhaba:) ben de bebiş isteyenlerdenim ve bat 1 ağustos.Fakat bugün prediktör erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatifyarın da kana baktırmaya gideceğim.Ama moralim çook bozuldu herkes için mutlu sonlu bir bekleyiş olsun umarım
Canim bendeki nedeni kizima hamileydim ve de son kürtaj oldgum 8 haftalik hamileligimdi.Aynen öyle ya nedeni belli oldumu sende
Şifa olsun canimm...iç iç su her derde deva.başladım canım bugün 4. günüm ben de bol su içeyim iyi hatırlattın :)
Canim bildigim bir neden, icerde cok fazla akmadan bekleyen kan, pihtilasma yapiyor. Biraz yuruyus ve sicak bir dus iyi gelecektir. Belki baska sebepleri de olabilir ama korkulacak bir sey oldugunu sanmiyorum. Bende de ara ara olur zira.Kızlar regl esnasında pıhtı gelmesi nedendir
Sağol canim 2 gün once regl olunca o kadar üzüldüm ki aklima sen geldin eğer hamile olursan hic üzülme esim yanimda yok diye bak hepimiz o anı bekliyoruz herşeyin hayirlisi de tadını çıkarCanim bildigim bir neden, icerde cok fazla akmadan bekleyen kan, pihtilasma yapiyor. Biraz yuruyus ve sicak bir dus iyi gelecektir. Belki baska sebepleri de olabilir ama korkulacak bir sey oldugunu sanmiyorum. Bende de ara ara olur zira.
Ben de cok umutsuzum yarina doktordan randevu da alamadim cumartesi gitsem gec olur mu. Randevu alamayinca hersey ters gidiyor diye bi de ağladım.Kizlar ben de kirmizilari gordum bu ayda olmadi cok uzgunum umitlerimi yitirmeye basladm
Sagol canim. Burdaki herkes o telkinde bulundu. Burdaki yorumlarla moral buldum. Hepiniz cok sagolun gercekten. Hepimiz icin hayirlisi olsun.Sağol canim 2 gün once regl olunca o kadar üzüldüm ki aklima sen geldin eğer hamile olursan hic üzülme esim yanimda yok diye bak hepimiz o anı bekliyoruz herşeyin hayirlisi de tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?