- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.241
Bende cumartesiye randevu aldm hamile kalmazsan adetin 3. Gunu gel demisdi gene ilac vericek sanirim ilaclarda kilo yapti bende 1 ayda 65 den 68 e cikdim hep moralim bozuldu bebis olsa gozum kiloyu gormez ama oda olmayinca heptwn cokuyo insanBen de cok umutsuzum yarina doktordan randevu da alamadim cumartesi gitsem gec olur mu. Randevu alamayinca hersey ters gidiyor diye bi de ağladım.
Ayrica bu ay hamile kalmasam bile bu durumu ertelememeye karar verdik. Duruma gore hayatimizi yonlendirecegiz. Su an esim cok sukur ki yanimda. Sagligimiz yerinde. Allah sagligimizi, huzurumuzu korusun hepimizin. Gerisini akisina birakmak daha dogru.Sagol canim. Burdaki herkes o telkinde bulundu. Burdaki yorumlarla moral buldum. Hepiniz cok sagolun gercekten. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Coook güzel dusunmussuniz canim hayat ertelemeye gelmiyor.keyfi erteliyoruz sonrada bakmsiz o bizi erteliyor..o yüzden akisina bbırakmak eenn ggüzeli.Ayrica bu ay hamile kalmasam bile bu durumu ertelememeye karar verdik. Duruma gore hayatimizi yonlendirecegiz. Su an esim cok sukur ki yanimda. Sagligimiz yerinde. Allah sagligimizi, huzurumuzu korusun hepimizin. Gerisini akisina birakmak daha dogru.
Ya allahim gonlumuzdekini hayirli, hayirli olani gonlumuze razi eyle. Herkese her seyin hayirlisini nasip et.
Kizlar bata 6 gun var erken gebelik testi yaptim malesef negatif olsa cikardi dimi
Slm kızlar bişey sorcam bende dünden beri müthiş bir bel ağrısı var yumurtlama dönemindeyim ondan olabilir mi ilaç da içmek istemiyorum zarar verirse diye napcamı şaşırdım bugün ki ovülasyon testimi de atıym size
Ya bosver canim ya :) benimde cok yakinlarimda hamileler var. Telefonda falan konusurken hep yaptiklari alisverisler, onu mu alsam bunu mu muhabbetleri donuyor. Ama bilerek yapmiyorlar ya. Onlar da cok heyecanli. Anlayisli olmalari, karsilarindakini de dusunmeleri gerek ama onlar hemen hamile kaldilar. Anlamazlar halimizden :)kızlar ya burdan ayrı kalamıyorum yine okuyorum yazılarınızı10 haftalık hamile arkadaşım whatsapp gruba bebeğinin fotosunu attı az önce bende foto net belli olmadığı için ayak kısmında nub denilen kısım var kuyruk gibi o belli mi fotoda belli belirsiz tam anlayamadım dedim (halbuki yukarımı bakıyor yere paralel mi diye soracaktım cinsiyeti merak ediyor şimdiden yardımcı olurum diye) bir başladı her şeyi belli çok sağlıklı maşallahı var benim bebeğimin demeye dedim bişi demedim sadece şekline göre cinsiyet tahmini yapacaktım tabi sağlıklıdır neden sağlıksız diyeyim ki senin bebeğine dedim. nasıl bencil insanlar var ya sanki bir tek onlara veriyor Allah evladı tabi herkesin yavrusu kıymetli ama dur bi dinle karşındaki lafını bitirsin dimi ama yok bizim insanımız illa karşısındakini ezecek ağzına geleni diyecek sonra rahat edecek
Sagol canim ertelemek yok :) hatta bu ay olmazsa sogan kurunu deneyecegim. Burdaki forumlarda sogan kurunu yapip hamile kalan o kadar cok kisi var ki. Hayirlisi canim.Coook güzel dusunmussuniz canim hayat ertelemeye gelmiyor.keyfi erteliyoruz sonrada bakmsiz o bizi erteliyor..o yüzden akisina bbırakmak eenn ggüzeli.
Adetin ilk gününden sayınca bugün kaçıncı günün
Normalde yumurtlama dönemi bel ağrısı olur ama senin test pek silik cikmis
18 inde adet olmuştum yani bugün 10. Günüm oluyo canım
yok tatlım kötü niyetten değil tabi kaç senelik arkadaşım ama dur bir dinle yani benden mi kötü niyet bekliyorda savunmaya geçiyor canımı sıkan konu o valla burda benden fazla hamile kalmasını istediklerim var ben daha ne ki 3 ayın ikisini saymıyorum bile herkese ilk denememiz diyorum ama burda aylardır senelerdir deneyipte hamile kalamayanlar var çocuğu olmayan art niyetli kıskanç mı oluyor... aman herkesin bebeği sağ olsun sağ salim kavuşsunlar da kalbimiz kırıldıkça olgunlaşcaz işte...Ya bosver canim ya :) benimde cok yakinlarimda hamileler var. Telefonda falan konusurken hep yaptiklari alisverisler, onu mu alsam bunu mu muhabbetleri donuyor. Ama bilerek yapmiyorlar ya. Onlar da cok heyecanli. Anlayisli olmalari, karsilarindakini de dusunmeleri gerek ama onlar hemen hamile kaldilar. Anlamazlar halimizden :)
Bosver, kotu niyetli degillerdir
canım ertelememe kararı almanıza sevindim adet günün ne zamandı? bende başlıyayım diyorum soğan kürüne belki yararı olur bize deSagol canim ertelemek yok :) hatta bu ay olmazsa sogan kurunu deneyecegim. Burdaki forumlarda sogan kurunu yapip hamile kalan o kadar cok kisi var ki. Hayirlisi canim.
3 agustos canim. Bir an once gelsin ve sogan kurune baslayayim istiyorum. Daha dun ogrendim. Ablamin 8 ay olmamisti. Meger ablam da sogan kuru yaptigi ay hamile kalmis. O yuzden iki gundur bu konuyu arastiriyorum :)canım ertelememe kararı almanıza sevindim adet günün ne zamandı? bende başlıyayım diyorum soğan kürüne belki yararı olur bize de
benimde 4 ağustos kırmızı kartı yersek birlikte başlamış gibi oluruz ozaman3 agustos canim. Bir an once gelsin ve sogan kurune baslayayim istiyorum. Daha dun ogrendim. Ablamin 8 ay olmamisti. Meger ablam da sogan kuru yaptigi ay hamile kalmis. O yuzden iki gundur bu konuyu arastiriyorum :)
Ayni gunleri sayiyoruz desene :) duzensiz gelirse ona gore yaparsin sıkınti olmaz. Bittikten 2 gun sonra baslaniyor.benimde 4 ağustos kırmızı kartı yersek birlikte başlamış gibi oluruz ozamanama benim yine düzensiz gelirse ablamda yapmıştı soğan kürünü onunda hiç korunmamasına rağmen 8 ay olmamıştı 8 ay sonunda nasip oldu. sende kist miyom falan varmı? bende polip var onada iyi geldiğini okumuştum inşallah dermanım soğandadır
Biraz daha var sanki ovulasyona bi 4 gün falan
Döngü kaçtı
Bi de lady timer ya da takvimim gibi uygulamalar kullanıyorsan doğurgan dönem diye geçiyor bu dönem 10un da başlıyor genelde
27 gün adet döngüm canım 14 ağustos bat, takvimim uygulamasını kullanıyorum orda pazar günü yüksek gebelik die gösteriyo sanırım var bi kaç gün daha teşekkür ederim ilgin için :)
ben daha önceden yapmıştım canım ama bebek için değildi ve yarıda bıraktım ama bu sefer hedef bebek olunca yarıda bırakmak yokAyni gunleri sayiyoruz desene :) duzensiz gelirse ona gore yaparsin sıkınti olmaz. Bittikten 2 gun sonra baslaniyor.
Bende kist miyom yoktu bir 6 ay oncesine kadar. Su an varsa da bilmiyorum :) evet sogan kuru bunlara da iyi geliyormus canim. Regl olursak birlikte yapalim o halde. İcimi biraz zormus cunku. Destek oluruz birbirimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?