TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Şu sogan kürü ne zaman ve nasıl yapılır canim

canım ertelememe kararı almanıza sevindim adet günün ne zamandı? bende başlıyayım diyorum soğan kürüne belki yararı olur bize de

3 agustos canim. Bir an once gelsin ve sogan kurune baslayayim istiyorum. Daha dun ogrendim. Ablamin 8 ay olmamisti. Meger ablam da sogan kuru yaptigi ay hamile kalmis. O yuzden iki gundur bu konuyu arastiriyorum :)

Kızlar ben başladım soğan kürüne
3. Gün oldu bugün hatta zor ama çok kötü değil içiyorum
10 gün yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı olan nasıl

Şu sogan kürü ne zaman ve nasıl yapılır canim

Canim arastirdim biraz ve ortak fikir olarak sogan kuru su sekilde yapiliyor;

1. Bir yemeklik orta boy soganin kabuklarini soy, 4'e bol
2. 1,5-2 bardak suyu kaynat, soganlari ici e at, 5 dk agzi kapali sekilde kaynat
3. Gunde iki kez ac karna ic (yemeklerden 10 dakika once, gunde 1 kez icen de varmis)
4. Her defasinda taze yap.
5. Adet bitiminden 2 gun sonra basla ve 15 gun devam et.

Hamilelik suphen varsa kseinlikle icmemelisin canim. (Adetinin ustune gorme falan olamdigina emin ol). Rahmi temizleyici ozelligi var. Dusuk yapma olasiligini artiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafif sicak olmasi gerekiyormus canim galiba ya. Saracoglu oyle diyor. Cunku icinde kukurt oldugu icin bekleyince kimyasi degisiyormus.
Bakalim ya belki bu hayirli haberler almamiza vesile olur :)

Sağol canım verdiğin bilgiler icin benim herhangibir sorunum yok adetim de duzenlidir. Ben icince bana yarar mi yoksa duzenim bozulur mu.

Cnm soganin kabuklari soyulmuyor die biliyordum

Hafif sicak olmasi gerekiyormus canim galiba ya. Saracoglu oyle diyor. Cunku icinde kukurt oldugu icin bekleyince kimyasi degisiyormus.
Bakalim ya belki bu hayirli haberler almamiza vesile olur :)
Evet hafif sicak iliktan kastim oydu cok sogukta cok sicakta olmucak ilk sicakligi gectikten sonra tuketilmeli. Bu arada kabuk soyulmuyor canim iyice yikamak lazim ama sirkeyle falan kok kismini asil fayda kabukta zaten. Eskiden istenmeyen hamileliklere soganin kabugu kaynatilarak son verilirmis dusurucu etkisi olan kabuk zaten

Ilk ince kabugu soyulabilirsin canim ama neticede yine kabuklu olcak kendi kitabinda oyle yaziyor ablamda vardi atmisti silmisim galeriden bulamadim fotoyu
Aa oyle mi? Ben zahide yetis'in programina katildigi videoyu izledim. Orda baya dis kabuk soyuluyordu. Cok fark etmiyor galiba. Neyse yani sonucta sogani kaynat ic. Kisaca bu :)

Bence bi hormon testi yaptir rahimde hersey normal olsa da belki tiroit hormonun yuksektir oda bir ilacla hemen geciyor niye bekleyesin hormon testi mutlaka yaptir oda normalse akışına birak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…