TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

info@profsaracoglu.com var ama direkt kendisinin cevap verip vermediginden emin degilim. Sitesinde var bu e-mail. Oraya mesaj attim simdi. Cevap bekliyorum :) baska kisisel adresi varsa super olur :) sagol canim :)
yok tatlım bendede aynısı vardı. valla kendisimi cevap veriyor bilmiyorum ben soğan suyunun poliplere iyi gelip gelmediğini sormuştum genel açıklamanın dışında poliplerede iyi geldiğini yazmışlardı

Kizlar moralim cok bozuk tedavi gordugum doktor baska sehre gitmis beni adetin 3. Gunu cagirmisdi simdi kendisi yok ve bi daha gelmicekmis yarin baska doktora gidicem canm cok skkn nasil bi doktor yeni doktorum bilmiyorum insallah hakkimda hayirlisi olur

canım sıkma canını alıştığın doktordan ayrılmak zor ama ben milyon tane doktor gezdim tam doktorumu buldum derken hep bir falsoları çıkıyordu. inşallah bu öncekinden daha iyi çıkar

Ayyy hadi insallah yarın sabah ilk idrar ile yap bence :)

Canım zaten 17 de yumurtlama olunca dollenmede oluyo 5 gün içinde yerlesme oluyo tarih oluyor 22 .. yani hesaba bakınca yine hamileyken insan kürü kullanıyor oluyo .. O ay hamile kalanda var kullanirken. . Çok tuhaf belirsiz bir durum var .. tek bildiğim kür kullanım tarihi ovulasyon gününe ve sonrasına geliyor . Sakıncası varsa tehlikeli bir zaman

valla ben tutunma ihtimali varsa bile onu düşürür diye düşünüyorum o nedenle korktum sonuçta rahmi temizliyor soğan kürü bakalım sorularımıza yanıt gelcek mi?

kızlar az önce alışveriş yaptım 2 hafta sonra yeğenim 1 yaşına giriyor ablam dışarı bebekle çıkamadığından ben aldım pasta malzemesi falan iş yerine zor geldim yolda kasıklarım çatladı resmen ağrıdan korktum dinlendim şimdi anca geçti normalde ağır taşısam bile hiç olmazdı regl olacakken bile kasıklarım çok hassaslaştı bir an önce ağustos gelse de test yapsam

valla ben tutunma ihtimali varsa bile onu düşürür diye düşünüyorum o nedenle korktum sonuçta rahmi temizliyor soğan kürü bakalım sorularımıza yanıt gelcek mi?
Aynen öyle doktora bi sorsak bi aydinlatsada bizde rahatlikla kullansak bebislere kavuşsak

Evet ya cok belirsiz bir durum.

Yakin tarihte doktora gitcek olan var mi? Bir soruversin adimiza ya :)

Hadi insallah canim ya :)

Benim 4-5 gun kaldi bat'a. Hic birsey yok bende :) yarin falan hafif kasik agrim baslar. Sonra da kirmizilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…