- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.301
yok tatlım bendede aynısı vardı. valla kendisimi cevap veriyor bilmiyorum ben soğan suyunun poliplere iyi gelip gelmediğini sormuştum genel açıklamanın dışında poliplerede iyi geldiğini yazmışlardıinfo@profsaracoglu.com var ama direkt kendisinin cevap verip vermediginden emin degilim. Sitesinde var bu e-mail. Oraya mesaj attim simdi. Cevap bekliyorum :) baska kisisel adresi varsa super olur :) sagol canim :)
Hadi bakalim dönerler de bizde aydinlanmis oluruz.info@profsaracoglu.com var ama direkt kendisinin cevap verip vermediginden emin degilim. Sitesinde var bu e-mail. Oraya mesaj attim simdi. Cevap bekliyorum :) baska kisisel adresi varsa super olur :) sagol canim :)
bende şimdi canlı destek hattından sorduminfo@profsaracoglu.com var ama direkt kendisinin cevap verip vermediginden emin degilim. Sitesinde var bu e-mail. Oraya mesaj attim simdi. Cevap bekliyorum :) baska kisisel adresi varsa super olur :) sagol canim :)
Eee sonuç...noldu ne dediler canli destek hattındanbende şimdi canlı destek hattından sordum
valla patron geldi kapatmak zorunda kaldım ama mail adresimi bıraktım dönecekler mi bakalımEee sonuç...noldu ne dediler canli destek hattındaneyy sogan sen nelere kadirsin.
canım sıkma canını alıştığın doktordan ayrılmak zor ama ben milyon tane doktor gezdim tam doktorumu buldum derken hep bir falsoları çıkıyordu. inşallah bu öncekinden daha iyi çıkarKizlar moralim cok bozuk tedavi gordugum doktor baska sehre gitmis beni adetin 3. Gunu cagirmisdi simdi kendisi yok ve bi daha gelmicekmis yarin baska doktora gidicem canm cok skkn nasil bi doktor yeni doktorum bilmiyorum insallah hakkimda hayirlisi olur
kızlar biraz önce dayanamadım gebelik testi yaptım ama 2.çizgi çok çok silik var gibi sanki 2 gün adete testin markası innovita şu dışı olmayan testlerden heyecan yaptım biri o testlere güvenmiyorum diye yazmıştı boşuna sevinmek istemiyorum
ilk defa 2.çizgiyi gördüm ama bu test markasıyla ilk defa kulandım yarın sabah da yapacağım inşallah hamileyimdir yapayım da kurtulayım adete kadar kafam rahat olsun demiştim şimdi daha beter oldumAyyy hadi insallah yarın sabah ilk idrar ile yap bence :)
foto yok mu?kızlar biraz önce dayanamadım gebelik testi yaptım ama 2.çizgi çok çok silik var gibi sanki 2 gün adete testin markası innovita şu dışı olmayan testlerden heyecan yaptım biri o testlere güvenmiyorum diye yazmıştı boşuna sevinmek istemiyorum
şimdi çekip fotoyu eşime yolladım tek çizgi görünüyor dedi morelim bozuldu ama ben çıplak gözle görebiliyorum adet olmazsam tekrar yapacağımfoto yok mu?
Canım zaten 17 de yumurtlama olunca dollenmede oluyo 5 gün içinde yerlesme oluyo tarih oluyor 22 .. yani hesaba bakınca yine hamileyken insan kürü kullanıyor oluyo .. O ay hamile kalanda var kullanirken. . Çok tuhaf belirsiz bir durum var .. tek bildiğim kür kullanım tarihi ovulasyon gününe ve sonrasına geliyor . Sakıncası varsa tehlikeli bir zaman@beren20 @endless love T Tosbikellim
Kizlar, yumurtlama gunu meselesi benimde aklima takildi aslinda. Simdi mesela benim reglim 5 gun suruyor. Bu durumda 7.gun baslayacagim.15 gun devam edersem 22.gune kadar devam etmem gerekiyor. Yani yumurtlama gunum (17.gun) falan gecmis oluyor.
Ama soyle de bir sey var. Bunlarin hepsi hesaplanarak yapilan seyler. Yani bir zarari olacagini sanmiyorum. Saracoglu bu sekilde tarif ettiyse bir bildigi vardir diye dusunuyorum. KK 'daki forumu okudum, bununla ilgili hemen hemen herkes 15 gun yapmis. Ve o ay hamile kalmislar. Bence hamile oldugunu ogrendikten sonra bu kuru icmek sakincali. Yani rahme yerlestigi zamandan sonra icilirse, tum rahmi temizleyeceginden bebegi dusurmeye neden oluyor.
Bir sakincasi olacagini sanmiyorum. 15 gunse 15 gun yapmak daha dogru olur sanki.
yesa bir garip oblomov siz ne diyorsunuz?
valla ben tutunma ihtimali varsa bile onu düşürür diye düşünüyorum o nedenle korktum sonuçta rahmi temizliyor soğan kürüCanım zaten 17 de yumurtlama olunca dollenmede oluyo 5 gün içinde yerlesme oluyo tarih oluyor 22 .. yani hesaba bakınca yine hamileyken insan kürü kullanıyor oluyo .. O ay hamile kalanda var kullanirken. . Çok tuhaf belirsiz bir durum var .. tek bildiğim kür kullanım tarihi ovulasyon gününe ve sonrasına geliyor . Sakıncası varsa tehlikeli bir zaman
Aynen öyle doktora bi sorsak bi aydinlatsada bizde rahatlikla kullansakvalla ben tutunma ihtimali varsa bile onu düşürür diye düşünüyorum o nedenle korktum sonuçta rahmi temizliyor soğan kürübakalım sorularımıza yanıt gelcek mi?
Evet ya cok belirsiz bir durum.Canım zaten 17 de yumurtlama olunca dollenmede oluyo 5 gün içinde yerlesme oluyo tarih oluyor 22 .. yani hesaba bakınca yine hamileyken insan kürü kullanıyor oluyo .. O ay hamile kalanda var kullanirken. . Çok tuhaf belirsiz bir durum var .. tek bildiğim kür kullanım tarihi ovulasyon gününe ve sonrasına geliyor . Sakıncası varsa tehlikeli bir zaman
Hadi insallah canim ya :)kızlar az önce alışveriş yaptım 2 hafta sonra yeğenim 1 yaşına giriyor ablam dışarı bebekle çıkamadığından ben aldım pasta malzemesi falan iş yerine zor geldim yolda kasıklarım çatladı resmen ağrıdan korktum dinlendim şimdi anca geçti normalde ağır taşısam bile hiç olmazdı regl olacakken bile kasıklarım çok hassaslaştı bir an önce ağustos gelse de test yapsam
Hadi insallah vardir cnm buraya atsana bakalim fotoyuşimdi çekip fotoyu eşime yolladım tek çizgi görünüyor dedi morelim bozuldu ama ben çıplak gözle görebiliyorum adet olmazsam tekrar yapacağım
Ben pazartesi veya salı günü gitcem kızlarEvet ya cok belirsiz bir durum.
Yakin tarihte doktora gitcek olan var mi? Bir soruversin adimiza ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?