- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.321
Ay canim adimiza bir danisir misin?Ben pazartesi veya salı günü gitcem kızlar
Ay canim adimiza bir danisir misin?
15 gun kullaninca yumurtlamaya denk geliyor. O siralarda hala ictigimiz icin, eger o zamana kadar dollenme olursa bebegin tutunmasinda bir sakincasi olur muymus?
Simdiden tesekkur ederiz :)
Ben de yapacagim canim :)Yesa1 ve Ayla Ak canım siz sorarsan çok iyi olur .. kızlar eğer bir sıkıntı olmazsa kimler soğan kürünü yapacak .. başta ben yapacağımı söyleyeyim
Alternatif tipa artik daha olumlu baktiklarini okumustum bir yerlerden. Sansimiz yaver giderse cevabi aliriz insallah :)Doktorlar boyle kurleri pek desteklemiyor nedense :)
Umarim cevap verir doktor :)
Bende yapmayı düşünüyorumYesa1 ve Ayla Ak canım siz sorarsan çok iyi olur .. kızlar eğer bir sıkıntı olmazsa kimler soğan kürünü yapacak .. başta ben yapacağımı söyleyeyim
Hayirlisi olsun canim. Oyleyse muhtemelen yumurtan catladi :) tatil inan cok iyi geliyor. Ben de tatilden donmek uzereyim. Hafiflemis hissediyorum gercekten. İnsallah hayirli haberler aliriz :)
Yesa1 ve Ayla Ak canım siz sorarsan çok iyi olur .. kızlar eğer bir sıkıntı olmazsa kimler soğan kürünü yapacak .. başta ben yapacağımı söyleyeyim
Öyle mi anlatır mısın ne zaman başladın yani adetten ne kadar sonra ve kaç gündür kullaniyorsun canım ne kadar kullanacaksin korunuyor musun :)Ben yapıyorum şuan canım
Ay canim hadi bakalim ya :) bunlar belirti gibi duruyor canim. Sogan kurune gerek bile kalmaz belki de :) insallah, hayirlisiyla bebis vardir :)kızlar bende yapacağım eğer bu ay hamile değilsem ve yine reglim geç gelirse hem adetlerimi de düzenler... biz üstümüze düşeni yapalım da şifa Allahtan inşallahbu arada dün sağ kasığım çok ağrıdı dolgunluk hissi var ayağıma ve belime vurdu ağrısı sabah kalktığımda hiç bir şey yoktu.
valla kararsız kalıyorum canım inş vardır ama ben hiç var gibi hissetmiyorumAy canim hadi bakalim ya :) bunlar belirti gibi duruyor canim. Sogan kurune gerek bile kalmaz belki de :) insallah, hayirlisiyla bebis vardir :)
Dur bakalim 5 gun var. Hayirlisi olsun varsa da yoksa da.valla kararsız kalıyorum canım inş vardır ama ben hiç var gibi hissetmiyorumdiyorlar ya hissedilir diye ama sanki adet olcak gibiyim
amin canım inşallahDur bakalim 5 gun var. Hayirlisi olsun varsa da yoksa da.
Kizlar bunlar ovulasyon testleri bata 3 gun var sanki koyulasmaya basladi adete yakin koyulasiyomuki tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?