TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ben pazartesi veya salı günü gitcem kızlar
Ay canim adimiza bir danisir misin?

15 gun kullaninca yumurtlamaya denk geliyor. O siralarda hala ictigimiz icin, eger o zamana kadar dollenme olursa bebegin tutunmasinda bir sakincasi olur muymus?

Simdiden tesekkur ederiz :)

Ay canim adimiza bir danisir misin?

15 gun kullaninca yumurtlamaya denk geliyor. O siralarda hala ictigimiz icin, eger o zamana kadar dollenme olursa bebegin tutunmasinda bir sakincasi olur muymus?

Simdiden tesekkur ederiz :)

Doktorlar boyle kurleri pek desteklemiyor nedense :)

Umarim cevap verir doktor :)

Hayirlisi olsun canim. Oyleyse muhtemelen yumurtan catladi :) tatil inan cok iyi geliyor. Ben de tatilden donmek uzereyim. Hafiflemis hissediyorum gercekten. İnsallah hayirli haberler aliriz :)

İnşallah canım çok teşekkürler. Buradaki canı gönülden isteyen herkes dilerim ki bir an önce kavuşsun bebeklerine.

kızlar bende yapacağım eğer bu ay hamile değilsem ve yine reglim geç gelirse hem adetlerimi de düzenler... biz üstümüze düşeni yapalım da şifa Allahtan inşallah bu arada dün sağ kasığım çok ağrıdı dolgunluk hissi var ayağıma ve belime vurdu ağrısı sabah kalktığımda hiç bir şey yoktu.

Ay canim hadi bakalim ya :) bunlar belirti gibi duruyor canim. Sogan kurune gerek bile kalmaz belki de :) insallah, hayirlisiyla bebis vardir :)

Kizlar basina boyle bisey gelen varsa lutfen yardimci olsn doktorumu degismek zorunda kaldim demisdim bugun yeni doktora gottim adetin 3. gunundeyim ultrasonda gecen ay ilacla buyuyen yumurtalarin catlamayip kist oldugunu soyledi once diane 35 verdi sonra vazgecip catlatma ignesi verdi belki bu ay catlar o yumurtalar diye boyle birsey olabilir mi kistlesmis yumurta catlatma ignesiyle catlayip gebelik olabilir mi

Kizlar bunlar ovulasyon testleri bata 3 gun var sanki koyulasmaya basladi adete yakin koyulasiyomuki tekrar

Eklentiler

• 20160730_114728.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…