- 8 Nisan 2016
- 328
- 250
- 23
- 37
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.341
Evet ama ben 1. ile 3. Arasinda baya fark gordum o yuzden soriyim dedim adete yakin tekrar yumutlama olabilirmi diyecanım çok silik bunlar
Evet ama ben 1. ile 3. Arasinda baya fark gordum o yuzden soriyim dedim adete yakin tekrar yumutlama olabilirmi diye
Öyle mi anlatır mısın ne zaman başladın yani adetten ne kadar sonra ve kaç gündür kullaniyorsun canım ne kadar kullanacaksin korunuyor musun :)
bata 3 gün varken neden ovulasyon yapıyorsun ki ayrıca 2. çizgiler hiç görünmüyor..Kizlar bunlar ovulasyon testleri bata 3 gun var sanki koyulasmaya basladi adete yakin koyulasiyomuki tekrar
Selam kizlar yumurtlama haftama girdim gazamiz mubarek olsun :)
Battaş ım nezaman bitecek bu ilaçlar Yaa :))oooooooooooooooooooooooooooo
alkışlar nefertiti için geliyor
ben de ilaçlara devam bugün adetin 10. günü :)
Battaş ım nezaman bitecek bu ilaçlar Yaa :))
Acilisi yaptik bugun ama cuma catlayacak yumurtam her ihtimale karsi bu hafta gun asiri dusunuyorum boyle plan program da komik oluyo ya alisveris listesi gibi buzdolabina ascam :) degerlendirebileceksin di mi sen bu ayi daha senin de var yumurtlamana ?oooooooooooooooooooooooooooo
alkışlar nefertiti için geliyor
ben de ilaçlara devam bugün adetin 10. günü :)
Acilisi yaptik bugun ama cuma catlayacak yumurtam her ihtimale karsi bu hafta gun asiri dusunuyorum boyle plan program da komik oluyo ya alisveris listesi gibi buzdolabina ascam :) degerlendirebileceksin di mi sen bu ayi daha senin de var yumurtlamana ?
Bende kullanmistim bana yasak dememisti sanki oyle hatırlıyorum ben ilk hamileligimde bana da iliski yasakti baska bi nedenden dolayi bi gun dayanamadik yaptik onda da hamile kalmistim :) seninde oyle olur insallaaaahhhh :)değerlendircem canım yaaaa sonuçta ilaç ve fitil süresince yasak dedi doktor :)
sonrasında yakalıyorum inşallah yumurtlamayı ki doktor da yasaklamadı :)
Hesaplamalara göre benimki de cuma catlıyor. Hahaha bizde yaptık açılışı . Tesadüfe bak :))Acilisi yaptik bugun ama cuma catlayacak yumurtam her ihtimale karsi bu hafta gun asiri dusunuyorum boyle plan program da komik oluyo ya alisveris listesi gibi buzdolabina ascam :) degerlendirebileceksin di mi sen bu ayi daha senin de var yumurtlamana ?
Neyse tam Zaman'ında bitiyor şanslısın . Hadi hayırlısı bakalım :))değerlendircem canım yaaaa sonuçta ilaç ve fitil süresince yasak dedi doktor :)
sonrasında yakalıyorum inşallah yumurtlamayı ki doktor da yasaklamadı :)
Bende kullanmistim bana yasak dememisti sanki oyle hatırlıyorum ben ilk hamileligimde bana da iliski yasakti baska bi nedenden dolayi bi gun dayanamadik yaptik onda da hamile kalmistim :) seninde oyle olur insallaaaahhhh :)
Ben butun ay yaptim ovulasyon testi ve en sonuncusunda biraz daha koyulasma gordum digerlerine gore tekrar yumurtlama olabilirmi diye sormak istedimbata 3 gün varken neden ovulasyon yapıyorsun ki ayrıca 2. çizgiler hiç görünmüyor..
hormon sonuçlarımı aldım
TSH =1,7151
FSH=5,71
LH=11,34
PROLAKTİN=11,34
E2(Estradiol)=86
PROGESTERON=0,4
CA-125=8,9
değerler normal mi?
kızlar bende yapacağım eğer bu ay hamile değilsem ve yine reglim geç gelirse hem adetlerimi de düzenler... biz üstümüze düşeni yapalım da şifa Allahtan inşallahbu arada dün sağ kasığım çok ağrıdı dolgunluk hissi var ayağıma ve belime vurdu ağrısı sabah kalktığımda hiç bir şey yoktu.
TSH NORMAL
FSH NORMAL
LH NORMAL
PROLAKTIN NORMAL
E2 NORMAL
PROTESTEGON (ADETIN 21. GUNU DOGRU SONUC VERIR YUMURTA CATLAMASI ILE ILGILI- SU AN DUSUK CIKMASI NORMAL)
CA-125 NEDİR BİLEMEDİM:)
MASALLAH DIYORUM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?