TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Evet ama ben 1. ile 3. Arasinda baya fark gordum o yuzden soriyim dedim adete yakin tekrar yumutlama olabilirmi diye

olabilir canım hatta burada arkadaş paylaşmıştı o kadar koyuydu ki normal yumurtlama döneminden bile koyu çıkmıştı hatta sonrasında da silikleşmişti ama senin testler çok silik bat 3 gün kalmış ama koyulaşması zaten 4 günü bulur.

sen yine de istersen devam et yapmaya belki de dediğin gibi olur

Öyle mi anlatır mısın ne zaman başladın yani adetten ne kadar sonra ve kaç gündür kullaniyorsun canım ne kadar kullanacaksin korunuyor musun :)

Canım adetin 4. Günü başladım
Ben günde 1 defa yapıorum iki çok geldi
Öğlen 12 ile 2 arasında içiyorum
İnşallah işe yarar 15 gün yapacam sanırım
Bugün 5 gün oldu

oooooooooooooooooooooooooooo

alkışlar nefertiti için geliyor

ben de ilaçlara devam bugün adetin 10. günü :)
Acilisi yaptik bugun ama cuma catlayacak yumurtam her ihtimale karsi bu hafta gun asiri dusunuyorum boyle plan program da komik oluyo ya alisveris listesi gibi buzdolabina ascam :) degerlendirebileceksin di mi sen bu ayi daha senin de var yumurtlamana ?

değerlendircem canım yaaaa sonuçta ilaç ve fitil süresince yasak dedi doktor :)

sonrasında yakalıyorum inşallah yumurtlamayı ki doktor da yasaklamadı :)

değerlendircem canım yaaaa sonuçta ilaç ve fitil süresince yasak dedi doktor :)

sonrasında yakalıyorum inşallah yumurtlamayı ki doktor da yasaklamadı :)
Bende kullanmistim bana yasak dememisti sanki oyle hatırlıyorum ben ilk hamileligimde bana da iliski yasakti baska bi nedenden dolayi bi gun dayanamadik yaptik onda da hamile kalmistim :) seninde oyle olur insallaaaahhhh :)

Hesaplamalara göre benimki de cuma catlıyor. Hahaha bizde yaptık açılışı . Tesadüfe bak :))

Bende kullanmistim bana yasak dememisti sanki oyle hatırlıyorum ben ilk hamileligimde bana da iliski yasakti baska bi nedenden dolayi bi gun dayanamadik yaptik onda da hamile kalmistim :) seninde oyle olur insallaaaahhhh :)

Ayyy hadi insallah

Ben de ilk fitil kullandıgım da yasak değildi

Bu sefer 2 3 kere söyledi dOktar kesin yasak diye :)

hormon sonuçlarımı aldım
TSH =1,7151
FSH=5,71
LH=11,34
PROLAKTİN=11,34
E2(Estradiol)=86
PROGESTERON=0,4
CA-125=8,9

değerler normal mi?

hormon sonuçlarımı aldım
TSH =1,7151
FSH=5,71
LH=11,34
PROLAKTİN=11,34
E2(Estradiol)=86
PROGESTERON=0,4
CA-125=8,9

değerler normal mi?

TSH NORMAL
FSH NORMAL
LH NORMAL
PROLAKTIN NORMAL
E2 NORMAL
PROTESTEGON (ADETIN 21. GUNU DOGRU SONUC VERIR YUMURTA CATLAMASI ILE ILGILI- SU AN DUSUK CIKMASI NORMAL)

CA-125 NEDİR BİLEMEDİM:)

MASALLAH DIYORUM:)

Benim de bat a 6 gün var aynı şeyler dünden beri bende de var. bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…