- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.361
Yalnız eşimin sonuçları pek iç açıcı çıkmadıhayırlısı bakalım sonuçları p.tesi göstercez doktora..
hayırlısı canım benım Allah dermansız dert vermesın:)
Bat vermek isteyen arkadaşlar ismimi etiketleyerek verseniz daha iyi olur..
Sevgiler saygilar benden
14 ağustos bat.. etiketlersen sevinirim canım
Daha olmasin ya ilaclar bitmedi bi iki gun beklesin :)Kızlar bu ay heralde erken yumurtlayacagim bugün 11.gün ve yumurta aki geldi 13.00 gibi ovu testi yaparım artik
Daha olmasin ya ilaclar bitmedi bi iki gun beklesin :)
Dinleme ya bosver valla benim abim de doktor kafalarina gore konusuyolar degerlendir sen :)Aynen ya bence de ya da doktoru dinlemeyecegim yasak masak :)
Valla canim hafiften regl olacakmisim gibi karnim agriyor. Akinti her zamanki gibi. Artis azalis gibi bir sey yok. Olmadi sanki bu ay da :) hayirlisi artik :)@kutuphanekedisi @minikincir @i006 M melekler-engelchenberraksucan Emineeemm batdaşlarım durumlar nasil ne var ne yok bakalim ☺☺ insallah guzel haberler vermeniz dilegiyle
@kutuphanekedisi @minikincir @i006 M melekler-engelchenberraksucan Emineeemm batdaşlarım durumlar nasil ne var ne yok bakalim ☺☺ insallah guzel haberler vermeniz dilegiyle
Aynen ya bence de ya da doktoru dinlemeyecegim yasak masak :)
Canim bende belirti filan yok ya hatta bende akinti bile yok bombosum sanki relax.@yesa1 canim gunnn bugunnn sen degerledir dru bosverValla canim hafiften regl olacakmisim gibi karnim agriyor. Akinti her zamanki gibi. Artis azalis gibi bir sey yok. Olmadi sanki bu ay da :) hayirlisi artik :)
@kutuphanekedisi @minikincir @i006 M melekler-engelchenberraksucan Emineeemm batdaşlarım durumlar nasil ne var ne yok bakalim ☺☺ insallah guzel haberler vermeniz dilegiyle
Kızlar bende doktora gittim cuma günü ilk kadın doğum tecrübemi yaşadımama güzel haberler aldım bu ay birazcık üsutmem varmış ama rahim de de yumurtalarda çok iyi en kisa surede kalabilirsin dedı yesa canım bu ay beyaz akıntı diye kafanı sisirmistim ya o hafif üsutme denmış fitil verdi ve folik asit başladı fitili kullanamıyorum ama 2 ay içinde senden güzel haber gelir dedi çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?