TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Kızlar bende doktora gittim cuma günü ilk kadın doğum tecrübemi yaşadım ama güzel haberler aldım bu ay birazcık üsutmem varmış ama rahim de de yumurtalarda çok iyi en kisa surede kalabilirsin dedı yesa canım bu ay beyaz akıntı diye kafanı sisirmistim ya o hafif üsutme denmış fitil verdi ve folik asit başladı fitili kullanamıyorum ama 2 ay içinde senden güzel haber gelir dedi çok mutlu oldum

@kutuphanekedisi @minikincir @i006 M melekler-engelchen berraksucan Emineeemm batdaşlarım durumlar nasil ne var ne yok bakalim ☺☺ insallah guzel haberler vermeniz dilegiyle

Aynen ya bence de ya da doktoru dinlemeyecegim yasak masak :)

Valla canim hafiften regl olacakmisim gibi karnim agriyor. Akinti her zamanki gibi. Artis azalis gibi bir sey yok. Olmadi sanki bu ay da :) hayirlisi artik :)
Canim bende belirti filan yok ya hatta bende akinti bile yok bombosum sanki relax.@yesa1 canim gunnn bugunnn sen degerledir dru bosver Vakit kaybina hayir

Fitili de kullan canım iyi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…