TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

@kutuphanekedisi pembepatiks @i006 M melekler-engelchen berraksucan @Emineeemm batdaşlarım durumlar nasil ne var ne yok bakalim ☺☺ insallah guzel haberler vermeniz dilegiyle
cnm ben beklemedeyim 2.çizgi çok silik çıkmıştı adete 2 gün kala testte biraz önce kız kardeşimde abla benimde öyle olmuştu bir kere ama adet odum deyince iyice umudumu kaybettim. bekliyorum doktor hamilesin diyene kadar sevinç yok bana çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Regle bi iki gun kala olunca regl belirtisi yumurtlamadan sonra devam ederse hamilelik belirtisi :)
Yumurtlama dan sonra ben de de devam etti 4 5 gün ama artık yok adete 4 gün var. Yumurtlamadan beri göğüs şişliği hiç inmedi hep sızlıyor

Kızlar merhaba, çok şaşkınım o yüzden dayanamayıp size sormak istiyorum. Bugün benden çok hafif pembe bişey geldi kan gibi değil ama sizce bu nedir? Yerleşme kanaması Nasıl o

Yumurtlama dan sonra ben de de devam etti 4 5 gün ama artık yok adete 4 gün var. Yumurtlamadan beri göğüs şişliği hiç inmedi hep sızlıyor
Ben hamileligin en önemli belirtisinin yumurtlamadan bir kac gun sonra baslayip gunden gune artan gogus ucu agrisi oldugunu düşünüyorum canim insallahhh gelir bebisin :)

Kızlar merhaba, çok şaşkınım o yüzden dayanamayıp size sormak istiyorum. Bugün benden çok hafif pembe bişey geldi kan gibi değil ama sizce bu nedir? Yerleşme kanaması Nasıl o
Canim bende olmustu yerlesme kanamasi kaybettigim bebegimde adet gunumden 5 gun once az sutlu kahve olur ya oyle bi renkte olmustu miktari da cok azdi leke gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…