- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.381
Regle bi iki gun kala olunca regl belirtisi yumurtlamadan sonra devam ederse hamilelik belirtisi :)Kizlar bide benim akıntım var gebelik belirtisi mıydı yoksa regl belirtisi mıydı??karistiriyorum hep
canım akıntı bende de var neyin belirtisi bilmiyorum ama benimde bat 6 ağustos canım bekliyoruz bakalmKizlar bide benim akıntım var gebelik belirtisi mıydı yoksa regl belirtisi mıydı??karistiriyorum hep
Benim bir haftadır karnim ağrıyor. Adet sancısı gibi. Temmuz da tutmadı galiba@kutuphanekedisipembepatiks @i006 M melekler-engelchen berraksucan @Emineeemm batdaşlarım durumlar nasil ne var ne yok bakalim ☺☺ insallah guzel haberler vermeniz dilegiyle
Kan testi yaptin mi? Son durum ne?Benim ki 25 temmuzdu 3 gün oldu geçeli biraz karnım agrıyo idrar testi yaptım bata iki kala Hayalet çizgi vardı
pembepatiks 31 temmuz
uydurukpirenses 31 temmuz
@Pelukk 1 Ağustos
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
@Emineeemm 3 Ağustos
@zehragnydn 4 Ağustos
ismetbeyinbiricikhanimi 4 Ağustos
@solitarywoman 4 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
@Cemre Yaman 5 Ağustos
Kuzum ask 6 Ağustos
@sernur3535 8 Ağustos
@Masal_ayaz 8 Ağustos
@reme1988 10 Ağustos
@mutluysakk 11 Ağustos
@gulbensworld 14 Ağustos
@maya_gallo 15 Ağustos
@LadeyNa 15 Ağustos
@mtkt 16 Ağustos
@4elegance 18 Ağustos
Kuzugiller 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
@yesa1 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
@Ayla ak 20 Ağustos
@endless love 22 Ağustos
@beren20 23 Ağustos
titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
cnm ben beklemedeyim 2.çizgi çok silik çıkmıştı adete 2 gün kala testte biraz önce kız kardeşimde abla benimde öyle olmuştu bir kere ama adet odum deyince iyice umudumu kaybettim. bekliyorum doktor hamilesin diyene kadar sevinç yok bana çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızda@kutuphanekedisipembepatiks @i006 M melekler-engelchen berraksucan @Emineeemm batdaşlarım durumlar nasil ne var ne yok bakalim ☺☺ insallah guzel haberler vermeniz dilegiyle
Son durum ne. ?ilk defa 2.çizgiyi gördüm ama bu test markasıyla ilk defa kulandım yarın sabah da yapacağım inşallah hamileyimdir yapayım da kurtulayım adete kadar kafam rahat olsun demiştim şimdi daha beter oldum
Inşallah@kutuphanekedisipembepatiks @i006 M melekler-engelchen berraksucan @Emineeemm batdaşlarım durumlar nasil ne var ne yok bakalim ☺☺ insallah guzel haberler vermeniz dilegiyle
Regle bi iki gun kala olunca regl belirtisi yumurtlamadan sonra devam ederse hamilelik belirtisi :)
Yumurtlama dan sonra ben de de devam etti 4 5 gün ama artık yok adete 4 gün var. Yumurtlamadan beri göğüs şişliği hiç inmedi hep sızlıyorRegle bi iki gun kala olunca regl belirtisi yumurtlamadan sonra devam ederse hamilelik belirtisi :)
Belli olmuyo her hamilelik birbirinden farkli oluyomus inşallllaaaahhhh bebisin tutunmusturYumurtlamadan sonra adete daha bi hafta var :) ayy insallah bebeğim sımsıkı tutunmuştur.bekleyip göreceğiz olmazsa da hayirlisi olsun nasip artık
Ben hamileligin en önemli belirtisinin yumurtlamadan bir kac gun sonra baslayip gunden gune artan gogus ucu agrisi oldugunu düşünüyorum canim insallahhh gelir bebisin :)Yumurtlama dan sonra ben de de devam etti 4 5 gün ama artık yok adete 4 gün var. Yumurtlamadan beri göğüs şişliği hiç inmedi hep sızlıyor
Canim bende olmustu yerlesme kanamasi kaybettigim bebegimde adet gunumden 5 gun once az sutlu kahve olur ya oyle bi renkte olmustu miktari da cok azdi leke gibiKızlar merhaba, çok şaşkınım o yüzden dayanamayıp size sormak istiyorum. Bugün benden çok hafif pembe bişey geldi kan gibi değil ama sizce bu nedir? Yerleşme kanaması Nasıl o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?