- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.401
Yumurtlamadan once başladı canim hala geçmedi hele 2 3 gün önce çok fenaydı iç çamaşırı çıkarınca nasıl canım yanıyordu şimdi okadar değil ama hala sizi var azalınca benim de umudum gitti. Off yaa inşallah Rabbim hepimize nasip eder hayırlısıyla tutunur civcivlerimizBen hamileligin en önemli belirtisinin yumurtlamadan bir kac gun sonra baslayip gunden gune artan gogus ucu agrisi oldugunu düşünüyorum canim insallahhh gelir bebisin :)
Teşekkür ederim. Benim adetime de var oysa yumurtlama dönemime gircemCanim bende olmustu yerlesme kanamasi kaybettigim bebegimde adet gunumden 5 gun once az sutlu kahve olur ya oyle bi renkte olmustu miktari da cok azdi leke gibi
Kızlar merhaba, çok şaşkınım o yüzden dayanamayıp size sormak istiyorum. Bugün benden çok hafif pembe bişey geldi kan gibi değil ama sizce bu nedir? Yerleşme kanaması Nasıl o
Daha yumurtlamadım da adetime de var çok şaşkınımAdete 1 hafta kala bende de olmuştu yerlesme kanamasi diye çok heveslendim ama hasta oldum
Yumurtlamadan kaç gün sonra geldi
Ovu testi yaptın mı Can'ımAdete 1 hafta kala bende de olmuştu yerlesme kanamasi diye çok heveslendim ama hasta oldum
Yumurtlamadan kaç gün sonra geldi
Canim bazen yumurtlama doneminde de oluyomus o olmus olabilir sende deTeşekkür ederim. Benim adetime de var oysa yumurtlama dönemime gircem
Daha yumurtlamadım da adetime de var çok şaşkınım
Ovu testi yaptın mı Can'ım
Bat gününü bekle
Birinci sayfaya bak. Kayıtlısin canımBeni de ekler misin ismini etiketlemeyi bilmiyodum.. 14 ağustos bat tarihi.. bugün rica etmiştim tekrar ediyorum M melekler-engelchen
Beni de ekler misin ismini etiketlemeyi bilmiyodum.. 14 ağustos bat tarihi.. bugün rica etmiştim tekrar ediyorum
Birinci sayfaya bak. Kayıtlısin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?