TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ben hamileligin en önemli belirtisinin yumurtlamadan bir kac gun sonra baslayip gunden gune artan gogus ucu agrisi oldugunu düşünüyorum canim insallahhh gelir bebisin :)
Yumurtlamadan once başladı canim hala geçmedi hele 2 3 gün önce çok fenaydı iç çamaşırı çıkarınca nasıl canım yanıyordu şimdi okadar değil ama hala sizi var azalınca benim de umudum gitti. Off yaa inşallah Rabbim hepimize nasip eder hayırlısıyla tutunur civcivlerimiz

Kızlar merhaba, çok şaşkınım o yüzden dayanamayıp size sormak istiyorum. Bugün benden çok hafif pembe bişey geldi kan gibi değil ama sizce bu nedir? Yerleşme kanaması Nasıl o

Adete 1 hafta kala bende de olmuştu yerlesme kanamasi diye çok heveslendim ama hasta oldum

Yumurtlamadan kaç gün sonra geldi

Kızlar ben bu ay 2. Yumurtlamamdan 6 veya7 gün geçti dün hafif bir göğüs ağrısı başladı normalde buna benzer ağrı reglimden 3 4 gün önce baslar bugün de arttı ağrı dağa çok sol meme ucumda ağrı var dokununca özellikle bide kasiklarımda dolgunluk hissi eğer tutunduysa bu kadar erken başlarmı göğüs ağrısı?

Soğan suyu kürünü uygulayanlara sözüm;

28 gün olan ve bu güne kadar hiç şaşmamış bat ım bu ay şaştı 5 gün erken adet oluyorum çünkü bende bu ay soğan suyu içmiştim hem de sadece 3 gün. adet düzenini bozduğunu düşünüyorum böylece.

bilginize..

Kızlar acil yardım bu aksam benden çok az iki damla kahve rengi leke gelmiş yerlesme olabilir mi sizce çok az çamaşıra gelmiş sonra peçete de bişey yok ayyy olabilir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…