- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Kizlar kizlaaarrrr demin erken gebelik testi yaptim kan geliyor ara ara diye 2 saniyede iki tane koyu cizgi ciktiiii heyecandan olmek uzereyim. Ama acil doktora gidicem kanama var cunkuu
Kızlar benim batıma 3-4 gün var ama belliki olacağım ağrım var baya ha oldum ha olucam diye pedle gezmeye başladım bile. Adetim düzensiz olduğu için artık ovulasyon testi alıp onunla takip etmek istiyorum. Bu konuda hangi marka önerirsiniz, nereden almalıyım yönlendirebilir misiniz beni? ne zaman yumurtladığım belli olmadığı için alıp reglimin bittiği andan itibaren yapayım diyorum
ben labaquick aldım canım memnunum gittidiyordan çoklu paket aldım
döngü tahmini kaç gün suruyor 25 günde bir olduğun oldu mu hiç mesela ?
yok canım hiç 25e düşmedi genelde 30 ustu bende rahim tersliği var sökmem uzun sürüyor aslında ağrılarım baya 1 hafta kala başlıyor. Bende baktım şimdi gittigidiyora ama bazı satıcıların yorumu kötü, bozuk cıkmış testler vs kimden almam gerektiğini bilemedim. birde çalıştığım ofise söyleceğim gizlilik önemli paketlemelerini falan yeterince düzgün yapıyorlar mı?
naptin cnm cikti mi sonucKan verdim simdi 3te cikacak kizlar eger hamilelik varsa dr dusuk onleyici ilac verecek ve 2 gun sonra bir daha bakacak. Allahim insallah melegim bana tutunur saglikla buyur
Ayy gerçekten mi :/ nasıl bakıyorlar adetliyken ya :Oadetliyken alttan muayene ile rahim durumuna ve yumurtalıklara bakılıyor hatta en doğru sonucun bu zamanda verildiği soylenıyor :)
Ayy gerçekten mi :/ nasıl bakıyorlar adetliyken ya :O
Ama ama o ara çok afedersin kıl tüy her şey oluyorNe sen sor ne ben soyleyim:)
Ben de şok olmuştum ama doktor alış alış dedi ve baktirdim":)
Ben bu ay nasip olursa rahim filmi çektircem.Ne sen sor ne ben soyleyim:)
Ben de şok olmuştum ama doktor alış alış dedi ve baktirdim":)
Ama ama o ara çok afedersin kıl tüy her şey oluyor
Ben bu ay nasip olursa rahim filmi çektircem.
İnşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder canım :)mart nisan mayıs haziran olmadı canım
5. ay temmuz olacak:)
İnşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder canım :)
Kizlar doktor igne verdi 3 tane dusuk onleyici kanaman olmazsa 10gun sonra gel dedi. Dua edin nolur cok ihtiyacim var.
Kizlar doktor igne verdi 3 tane dusuk onleyici kanaman olmazsa 10gun sonra gel dedi. Dua edin nolur cok ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?