- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.421
Benim bat 11 agstos ve dha 10 gun var ama beyaz koyu akntm olyo szce nden sokecek dsem ck var daha ovulasyonuda gceli cok olduYumurtlama dan sonra ben de de devam etti 4 5 gün ama artık yok adete 4 gün var. Yumurtlamadan beri göğüs şişliği hiç inmedi hep sızlıyor
Kızlar acil yardım bu aksam benden çok az iki damla kahve rengi leke gelmiş yerlesme olabilir mi sizce çok az çamaşıra gelmiş sonra peçete de bişey yok ayyy olabilir mi sizce
Kizlar sabah test yaptim var gibi çok heyecanliyim. Bugün sağlik ocagina gidicem kan vermeye sizce nasil. Hamilemiyim sizce
Bitane daha ekledim
teşekkür ederim canım kan sonucunu alayımda içim rahatlasın inşallah hamileyimdir hala inanamıyorum 4 sene sonra ilk defa bu kadar yaklaştım eşim sevinemiyor bile doktora gitmeden sevinemem diyor haklıda inş. kan sonucunu yazarım canlarValla masallah in var
Haber et kan sonucunu mutlaka şimdiden Tebrikler :)
teşekkür ederim canım kan sonucunu alayımda içim rahatlasın inşallah hamileyimdir hala inanamıyorum 4 sene sonra ilk defa bu kadar yaklaştım eşim sevinemiyor bile doktora gitmeden sevinemem diyor haklıda inş. kan sonucunu yazarım canlar[/QU
haftAYA güzel başlamak bu olsa gerek. Allah tamamına erdirsin
Benim de ovulasyondan 3 4 gün devam etti akintim şimdi yokBenim bat 11 agstos ve dha 10 gun var ama beyaz koyu akntm olyo szce nden sokecek dsem ck var daha ovulasyonuda gceli cok olduggusmde adetme 15 gun kala bsladi zaten yalnz asilama yptrdm snc beklyorm bugun 8 gunu
Ağustos 4 batı olanlar belirti var mı hiç durumlarınız nasıl test filan yapan varmı ??
Bitane daha ekledim
Günaydın canim belki melegin seninledir daha kendini göstermiyordur ama oyle olmasa bile önümüzdeki aylarda inşallah olur. Ben artik aylık beklentiye girmemeye karar verdim. Doktira da gidiyorum 6 ay içinde inşallah bebegime kavuşurum Allahin izniylegünaydın kızlar
güzel bir haftasonu geçirdim stresten uzak pazartesi iş başı yine burdayım
bu arada ben 30unda test yaptımtabiii kocaman bir negatifi gördüm 28 gün adet olsaydım bugün 1 gün geçmiş olacaktı hadi yapayım dedim ağzımın payını aldım 5 gün vardı o zaman bata şimdi 3 gün kaldı ve hiç bir belirtim yok akıntı yok kasık ağrısı bel ağrısı yok göğüs ağrısı çok çok az ve hamile olsan hissedersin derler ya öyle bir histe yok bakalım hayırlısı ağustosa inşallah
ben teşebbüs edemiyorum batdasim gelmesini beklicem 3 4 gün geçerse yapmam inşallah geçer 9 ayda hiç gelmezben 30unda yaptım bişi yoktu
canım hayırlı olsun inşallah değerlerinide öğren hayırlısıyla sayfamızın 12. gebesi oldun
Oyyyy var var hadi gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsinKizlar sabah test yaptim var gibi çok heyecanliyim. Bugün sağlik ocagina gidicem kan vermeye sizce nasil. Hamilemiyim sizce
amin canım inşallahben teşebbüs edemiyorum batdasim gelmesini beklicem 3 4 gün geçerse yapmam inşallah geçer 9 ayda hiç gelmez
amin canım inşallah birlikte güzel haberler vermemiz bu sene sonuna kadar nasip olur inşallahGünaydın canim belki melegin seninledir daha kendini göstermiyordur ama oyle olmasa bile önümüzdeki aylarda inşallah olur. Ben artik aylık beklentiye girmemeye karar verdim. Doktira da gidiyorum 6 ay içinde inşallah bebegime kavuşurum Allahin izniyle
aynen canım kimse anlamıyor bizi şaka gibi ya ablam bile yeter artık dedi düşün çok kafama takıyormuşum dedim takmıyorum 2 aydır ciddi düzensizliğim var düşünsene 15 gecikiyorsun test yaparsın dimi oturmazsın öyle bebek tutmuş olsa 15gün içinde ondan habersiz bekliceksinkızlar herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız dert ortağım oldunuz kimse beni anlamıyordu ama burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyor ve birbirimize destek oluyoruz ben şimdi sağlık ocağından geliyorum hemşire 2 tüp kan aldı bir de elime idrar tüpü verdi şimdi evdeyim doldurup geri gideceğim kan sonucu yarın 10 da çıkar dedi hemşire çatlamasam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?