TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Aynen tutunamadiysa miniklerimiz de bekletmesin gelsin o kırmızılar belirti var mı hiç canım varmı değişiklikler??

Aynen tutunamadiysa miniklerimiz de bekletmesin gelsin o kırmızılar belirti var mı hiç canım varmı değişiklikler??
canım sabahta yazdım bugün hiç bir belirtim yok ama öncesinde sağ kasık ağrım rahim içi sızlama bel ağrısı göğüs ucu acısı sonra komple hassaslaştı hep bunlar vardı ama dün gayet iyiydim sadece göğüs hassasiyetim devam ediyor başka hiç bir belirtim yok aslına bakarsan umudum da yok negatifi gördükten sonra

amin canım hepimize nasip olur inşallah ben ilk defa gördüm çift çizgiyi 2 gün önce yaptığım testte ruh gibiydi 2.çizgi değerlerim yükselmiştir inşallah

@yesa1 canım adetime 8 gun vardı dum akşam ki akinti bugün fazlalastı adet oldum sanırım ama 21. Günde nasıl oluyor anlamiyorum dün akşam yerlesme kanamasi sandım yumurtlamadan nerdeyse 10 gün geçti ama bu gün Kırmızı lar gibi duruyor

Benim de belirtilerim bi anda gitti sanki göğüslerim sis sadece bide acaip şiştim karnım kocaman oldu sanki patlayacak bir gaz bombasi gibi

Tamamdır o zaman canım

Allahın izniyle belirtilerin nelerdi canım
canım benim göğüs uçarım çok hassaslaştı güneş yanığı gibi sızlıyordu. bu ay hiç adet öncesi sancısı olmadı .birde benim ödet olmadan 3 gün önce akıntım başlar oda olmayınca şüphelendim göğüs ağrısı yok sancı yok bir de eşimle ben böğürtlen kökü kaynatıp içtik oda annemin hatrına içtik onuda komşudan duymuş illaki yap dedi komşunun kızı öyle hamile kalmış herşey Allahın izniyle belki oda vesile oldu cnm

İnşallah doktora gitmeden gelsin kuzular

benimde akıntım yok kuruyum normalde olur bende de aman her gördüğümüz bir belirtide ümitleniyoruz peki hissettin mi hamileyim galiba diye ben hissetme işine çok taktım kafayı

Benim de yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir kaç gündür yok bat 3 inşallah benim miniğim de tutunmustur hepimizin ki tutunur insaAllah

Kızlar bişey sorcam benim son adetim 18 temmuzdu bu aralar yumurtlama dönemimdeyim bi kaç gün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi hep silik çıktı, dün akşam ve bugün 2 tane yaptım tek çizgi çıktı ben daha koyu olur derken neden böyle oldu sizce @yesa1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…