- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.441
Varsa test bi daha yapsana canım benim iki defa yapmıştim ikisinde de çıkınca öyle inanmıştım.ismetbeyinbiricikhanimi bir garip oblomov @yesa1 beren20 @gulbensworld hepinize çok teşekkür ederim inşalah vardır sevincim şu anda yarım kan sonucu çıkmadan sevinemiyorum
Aynen tutunamadiysa miniklerimiz de bekletmesin gelsin o kırmızılaramin canım inşallahvalla bende yapmıcaktım ablam çok ısrar etti varsa çıkar diye çıkmadı bende eğer bebeğim yoksa inşallah bir an önce kırmızıları görürüm diyorum çünkü 2 aydır ciddi düzensizliğim var
canım sabahta yazdım bugün hiç bir belirtim yok ama öncesinde sağ kasık ağrım rahim içi sızlama bel ağrısı göğüs ucu acısı sonra komple hassaslaştı hep bunlar vardı ama dün gayet iyiydim sadece göğüs hassasiyetim devam ediyor başka hiç bir belirtim yok aslına bakarsan umudum da yok negatifi gördükten sonraAynen tutunamadiysa miniklerimiz de bekletmesin gelsin o kırmızılarbelirti var mı hiç canım varmı değişiklikler??
amin canım hepimize nasip olur inşallah ben ilk defa gördüm çift çizgiyi 2 gün önce yaptığım testte ruh gibiydi 2.çizgi değerlerim yükselmiştir inşallahVarsa test bi daha yapsana canım benim iki defa yapmıştim ikisinde de çıkınca öyle inanmıştım.
Baya koyu canım var Allahın izniyleoyyy Rabbim hepimize nasip etsin inşallah çift çift çizgiler görmeyi
Benim de belirtilerim bi anda gitti sankicanım sabahta yazdım bugün hiç bir belirtim yok ama öncesinde sağ kasık ağrım rahim içi sızlama bel ağrısı göğüs ucu acısı sonra komple hassaslaştı hep bunlar vardı ama dün gayet iyiydim sadece göğüs hassasiyetim devam ediyor başka hiç bir belirtim yok aslına bakarsan umudum da yok negatifi gördükten sonra
Allahın izniyleamin canım hepimize nasip olur inşallah ben ilk defa gördüm çift çizgiyi 2 gün önce yaptığım testte ruh gibiydi 2.çizgi değerlerim yükselmiştir inşallah
benimde karnım çok şiş kasıklarım falan adetim geciktiğinde olur normalde ama bu ay erken olduBenim de belirtilerim bi anda gitti sankigöğüslerim sis sadece bide acaip şiştim karnım kocaman oldu sanki patlayacak bir gaz bombasi gibi
canım benim göğüs uçarım çok hassaslaştı güneş yanığı gibi sızlıyordu. bu ay hiç adet öncesi sancısı olmadı .birde benim ödet olmadan 3 gün önce akıntım başlar oda olmayınca şüphelendim göğüs ağrısı yok sancı yok bir de eşimle ben böğürtlen kökü kaynatıp içtik oda annemin hatrına içtik onuda komşudan duymuş illaki yap dedi komşunun kızı öyle hamile kalmış herşey Allahın izniyle belki oda vesile oldu cnmTamamdır o zaman canım
Allahın izniylebelirtilerin nelerdi canım
Bata kaç gün var canım erken yapmış olmayasın?
İnşallah doktora gitmeden gelsin kuzularamin canım inşallah birlikte güzel haberler vermemiz bu sene sonuna kadar nasip olur inşallaho değilde eşim kıyamam çok üzüldü dedim senelerce bekleyenler var ağustosta da olmazsa birlikte doktora gideriz dedi dedim 1 sene geçmeden bakmaz doktor olsun 1 senedir deniyoruz deriz dedi olmadı senin polipleri aldırırız ben sperm saydırırım diyor dedim bu sene sonuna kadar deneyelim de olmazsa gideriz doktora
benimde akıntım yok kuruyum normalde olur bende de aman her gördüğümüz bir belirtide ümitleniyoruzcanım benim göğüs uçarım çok hassaslaştı güneş yanığı gibi sızlıyordu. bu ay hiç adet öncesi sancısı olmadı .birde benim ödet olmadan 3 gün önce akıntım başlar oda olmayınca şüphelendim göğüs ağrısı yok sancı yok bir de eşimle ben böğürtlen kökü kaynatıp içtik oda annemin hatrına içtik onuda komşudan duymuş illaki yap dedi komşunun kızı öyle hamile kalmış herşey Allahın izniyle belki oda vesile oldu cnm
Bata kaç gün var canım erken yapmış olmayasın?
Hadi inşallah balım bunlar miniklerimizin işaretleri olsunbenimde karnım çok şiş kasıklarım falan adetim geciktiğinde olur normalde ama bu ay erken oldu
Benim de yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir kaç gündür yok bat 3 inşallah benim miniğim de tutunmustur hepimizin ki tutunur insaAllahcanım benim göğüs uçarım çok hassaslaştı güneş yanığı gibi sızlıyordu. bu ay hiç adet öncesi sancısı olmadı .birde benim ödet olmadan 3 gün önce akıntım başlar oda olmayınca şüphelendim göğüs ağrısı yok sancı yok bir de eşimle ben böğürtlen kökü kaynatıp içtik oda annemin hatrına içtik onuda komşudan duymuş illaki yap dedi komşunun kızı öyle hamile kalmış herşey Allahın izniyle belki oda vesile oldu cnm
benimde akıntım yok kuruyum normalde olur bende de aman her gördüğümüz bir belirtide ümitleniyoruzpeki hissettin mi hamileyim galiba diye ben hissetme işine çok taktım kafayı
Gozleri şaşı yapip baktim tam 4 cizgi var :) bence hamilesinBitane daha ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?