- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.461
Kızlar bişey sorcam benim son adetim 18 temmuzdu bu aralar yumurtlama dönemimdeyim bi kaç gün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi hep silik çıktı, dün akşam ve bugün 2 tane yaptım tek çizgi çıktı ben daha koyu olur derken neden böyle oldu sizce@yesa1
Benden de lekeler gelmeye başladi. Yarin falan reglim anlayacagin. Bu ay erken olacagim gibi. Neyse bi an once olayim da sogan kurune baslayim :)günaydın kızlar
güzel bir haftasonu geçirdim stresten uzak pazartesi iş başı yine burdayım
bu arada ben 30unda test yaptımtabiii kocaman bir negatifi gördüm 28 gün adet olsaydım bugün 1 gün geçmiş olacaktı hadi yapayım dedim ağzımın payını aldım 5 gün vardı o zaman bata şimdi 3 gün kaldı ve hiç bir belirtim yok akıntı yok kasık ağrısı bel ağrısı yok göğüs ağrısı çok çok az ve hamile olsan hissedersin derler ya öyle bir histe yok bakalım hayırlısı ağustosa inşallah
inşallah canım hepimize nasip olur inşallah birde ben bu ay şunu farketim yumurtlamadan 1 hafta sonra ovulasyon testi yapardım hep tek çizgi çıkardı bu ay hep silik de olsa çizgi vardı dün yaptım koyulaşmıştı çizgiBenim de yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir kaç gündür yok bat 3 inşallah benim miniğim de tutunmustur hepimizin ki tutunur insaAllah
ya bu ay pas geçti yumurtlamadın -ki yılda iki kere böyle olabilir normaldir-
ya da ovu testinde bir şeyler yanlış gitti koyu çizgiyi göremedin o arada da yumurta çatladı.
bence bu sorunun cevabını tam olarak bilemeyiz yani.
Ben hiç ovu testi kullanmadım ama adete yakın koyulasinca hamilesin oluyormuş :) ben adete 9 gün varkn ultra erken gebelik testi yaptım kopkoyu tek çizgi çıktı çok üzüldüminşallah canım hepimize nasip olur inşallah birde ben bu ay şunu farketim yumurtlamadan 1 hafta sonra ovulasyon testi yapardım hep tek çizgi çıkardı bu ay hep silik de olsa çizgi vardı dün yaptım koyulaşmıştı çizgi
Püh ya ben ilk defa bu ay ovülasyon testi aldım ve deniyorum markası ovula diye bişey ama çok sevmedim inşallah sorun ondadır ama biz yine günleri iyi değerlendirdik bakalım bat 14 ağustos ama inşallah olmam :) saolBirAsilAnnesi
adet döngün nedir? yumurtlama dönemi 7 günü kapsayan bir dönemdir ve bu dönem içinde yumurta çatlayacağı muhtemel günden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasındada hamile kalma ihtimalin var spermler 3 gün canlı kalıyor çünkü yani çatlamayı kaçırdıysan bile ilişki olduysa hamile kalma ihtimalin vardır. eskiden kadınlar yumurtlama günü mü biliyorlarmış allah aşkına valla pırt prıt doğuruyorlarmışKızlar bişey sorcam benim son adetim 18 temmuzdu bu aralar yumurtlama dönemimdeyim bi kaç gün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi hep silik çıktı, dün akşam ve bugün 2 tane yaptım tek çizgi çıktı ben daha koyu olur derken neden böyle oldu sizce@yesa1
rica ederim ne demek. zaten mühim olan adetten sonra gün aşırı birliktelik. öyle bir durumda kaçma ihtimali yok zaten. dilerim emekleriniz sonuç verir.
bakalım canım kırmızılar gelsin de başlarız hayırlısıylaBenden de lekeler gelmeye başladi. Yarin falan reglim anlayacagin. Bu ay erken olacagim gibi. Neyse bi an once olayim da sogan kurune baslayim :)
Hepimizin inşallah canım ben bu aydan çok ümitliyim 6 aydır deniyoruz ama ilk defa bu ay düzenli oldu herşey bi de ben bi rüya gördüm geçenlerde göğsümden süt akıyodu baya etkilendim ondan anlamında yakında bebek gelecek diyo hadi inşallah
adet döngün nedir? yumurtlama dönemi 7 günü kapsayan bir dönemdir ve bu dönem içinde yumurta çatlayacağı muhtemel günden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasındada hamile kalma ihtimalin var spermler 3 gün canlı kalıyor çünkü yani çatlamayı kaçırdıysan bile ilişki olduysa hamile kalma ihtimalin vardır. eskiden kadınlar yumurtlama günü mü biliyorlarmış allah aşkına valla pırt prıt doğuruyorlarmış
ben 20 aydır çook rüya gördüm ama kısmet
Allah isteyen herkese aratmadan tez vakitte nasip etsin. AMİN.
yesa canım adetime 8 gun vardı dum akşam ki akinti bugün fazlalastı adet oldum sanırım ama 21. Günde nasıl oluyor anlamiyorum dün akşam yerlesme kanamasi sandım yumurtlamadan nerdeyse 10 gün geçti ama bu gün Kırmızı lar gibi duruyor
Kızlar bişey sorcam benim son adetim 18 temmuzdu bu aralar yumurtlama dönemimdeyim bi kaç gün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi hep silik çıktı, dün akşam ve bugün 2 tane yaptım tek çizgi çıktı ben daha koyu olur derken neden böyle oldu sizce@yesa1
Sıvı alımına dikkat etmemis olabilirsin canım tek yapyığın günler akşam koyulasmis olabilir daha yumurtlamamis da olabilirsin tabii
canım erken söktürmüştür bu normal için temizleniyor bu adet döngüsünü bozuyor anlamına gelmiyorsoğan kürünü uygulayacaklar msjımı okudunuz değil mi?
biraz adeti öne çekiyor.
demedi demeyin sonra.
canım erken söktürmüştür bu normal için temizleniyor bu adet döngüsünü bozuyor anlamına gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?