TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

ya bu ay pas geçti yumurtlamadın -ki yılda iki kere böyle olabilir normaldir-
ya da ovu testinde bir şeyler yanlış gitti koyu çizgiyi göremedin o arada da yumurta çatladı.
bence bu sorunun cevabını tam olarak bilemeyiz yani.

Benden de lekeler gelmeye başladi. Yarin falan reglim anlayacagin. Bu ay erken olacagim gibi. Neyse bi an once olayim da sogan kurune baslayim :)

Benim de yumurtlamadan sonra akıntım devam etti bir kaç gündür yok bat 3 inşallah benim miniğim de tutunmustur hepimizin ki tutunur insaAllah
inşallah canım hepimize nasip olur inşallah birde ben bu ay şunu farketim yumurtlamadan 1 hafta sonra ovulasyon testi yapardım hep tek çizgi çıkardı bu ay hep silik de olsa çizgi vardı dün yaptım koyulaşmıştı çizgi

Ben hiç ovu testi kullanmadım ama adete yakın koyulasinca hamilesin oluyormuş :) ben adete 9 gün varkn ultra erken gebelik testi yaptım kopkoyu tek çizgi çıktı çok üzüldüm

rica ederim ne demek. zaten mühim olan adetten sonra gün aşırı birliktelik. öyle bir durumda kaçma ihtimali yok zaten. dilerim emekleriniz sonuç verir.

adet döngün nedir? yumurtlama dönemi 7 günü kapsayan bir dönemdir ve bu dönem içinde yumurta çatlayacağı muhtemel günden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrasındada hamile kalma ihtimalin var spermler 3 gün canlı kalıyor çünkü yani çatlamayı kaçırdıysan bile ilişki olduysa hamile kalma ihtimalin vardır. eskiden kadınlar yumurtlama günü mü biliyorlarmış allah aşkına valla pırt prıt doğuruyorlarmış

rica ederim ne demek. zaten mühim olan adetten sonra gün aşırı birliktelik. öyle bir durumda kaçma ihtimali yok zaten. dilerim emekleriniz sonuç verir.

Hepimizin inşallah canım ben bu aydan çok ümitliyim 6 aydır deniyoruz ama ilk defa bu ay düzenli oldu herşey bi de ben bi rüya gördüm geçenlerde göğsümden süt akıyodu baya etkilendim ondan anlamında yakında bebek gelecek diyo hadi inşallah

ben 20 aydır çook rüya gördüm ama kısmet
Allah isteyen herkese aratmadan tez vakitte nasip etsin. AMİN.

:) 27 gün adet döndüm canım umarım aldığım test kötüdür çünkü günleri 2 günde bir değerlendirdik hiç kaçırmadık içim rahat çok şükür millet kazayla oldu diyo ya da evliliğin ilk ayında hamile kalıyo Allah ın mucizesi hepsi inşallah yakındır bizimde mucizemiz sabırla bekliyorum :)

Döngü değişmiş olabilir bu ay bi şey yaptin mi canım ne biliyim bi karışım stres hava değişikliği

Netleşir aksama doğru bakalim:)

Sıvı alımına dikkat etmemis olabilirsin canım tek yapyığın günler akşam koyulasmis olabilir daha yumurtlamamis da olabilirsin tabii

canım erken söktürmüştür bu normal için temizleniyor bu adet döngüsünü bozuyor anlamına gelmiyor

benim adetim hiç şaşmaz 28. günde olurum.
soğan suyunu içeli neredeyse 20 gün olmuş şimdi söküyor olamaz herhalde.
üstelik sadece 3 gün içtim.
endişem inşallah diğer ayları da etkilemez.
ben burdan söyleyeyim de siz de bilin.
herkesin yaptığı kendine yoksa.
aslında adet gibi de değil dünden beri 50kuruş kadar kahve lekelenme.
ne yaptığını bile anlamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…