TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

soğan suyuyla alakası yok bo zaman sen demişsin 20 gün geçtikten sonra sökmez ben hemen ya da bir kaç gün geçtikten sonra geldi sandım bence suçlu soğan suyu değil herkeste olabilecek bir döngü değişikliği olur benim kesinlikle bozulmaz diye düşünmemek lazım benimde hiç şaşmaz 33.günün ertesi günü kesin olurum ama 2 aydır 47ile 39 günde oldum hep

pembepatiks canimmm hayirli olsun bebisin.bariz çizgi cokk nettt.. hayirla saglicakla kucagina almak nasip olsun...agustosa guzel bi baslangic
teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallah hayatımın en güzel ağustosu olacak inşallah Allah izin verirse

Aksine çok sıvı aldım bu ay canım ama bence yumurtlamadım ben çünkü akıntım bugün yoğun olarak yeni başladı bakalım takipteyim :) tşkler
yumurtlama testi yapacağın zaman 4 5 saat sıvı almaman gerekiyor. Sabah ilk idrar ile yapmaman gerekiyor birde saat 10:00 akşam 20:00 arasında yapman gerekiyor, yani test yapmadan önce cok sıvı alman testi silikleştirmiş olabilir.

@yesa1 ya det gibiyim ama açık kırmızı az az geliyor ama geliyor ben anlamıyorum ki arkadaş noluyo bü bünyelere bi de adet gibi kasık ağrım var sanırım adet bu. yok canım hiç bi karışım uygulamadim sadece folik asit başladım bi de alttan muayne oldum bunlar erken olmama neden olur mu bide bu ay çok rahatım olmaz bu ay diyordum ya kizlar artık buraya ne kadar baglandiysam akşam da görür görmez buraya yazdım hamiş olunca da ilk buraya yazicam allah izin verirse

Tamam sende kullanacaksın zaten bir bakalım.

Olabilir canım ben aşırı su içiyorum belki de ondan olmuştur dikkat edicem söylediklerine tşkler..

Merabalar beni de listeye alır mısınız ? 13 ağustos

Hamilesin canim İNŞALLAH :) çok tebrik ederim
teşekkür ederim cnm inşallah hamileyimdir sonucu kontrol ediyorum arada bakıyorum daha vermemişler bakarken bile ellerim titriyor isteyen herkese nasip etsin Rabbim bizi bu güzel duygudan mahrum etmesin inşallah

kızlar göğüs uçlarım iice kötü acımaya başladı yanma gibi sütyenimi cıkarasım var ofiste o derece annemde lheycanlandırdı beni ben hamile kaldığımı meme acımdan öğrenirdim sende benim kızımsın die:))) normalde reglden 1 2 gün önce başlardı ama şuanda daha cok baya arada cok artıyor ağrısı bide atesim düşmedi yumurtlamadan sonra yumurtlamadan 6 7 gün gecti. çok heycanlıyım

Merhaba kizlarr bugün doktor bana klomen verdi 13. gün gel dedi. Kullanan var mi gebelik sansi ne kadar artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…