- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.481
soğan suyuyla alakası yok bo zaman sen demişsin 20 gün geçtikten sonra sökmez ben hemen ya da bir kaç gün geçtikten sonra geldi sandım bence suçlu soğan suyu değil herkeste olabilecek bir döngü değişikliği olur benim kesinlikle bozulmaz diye düşünmemek lazım benimde hiç şaşmaz 33.günün ertesi günü kesin olurum ama 2 aydır 47ile 39 günde oldum hepbenim adetim hiç şaşmaz 28. günde olurum.
soğan suyunu içeli neredeyse 20 gün olmuş şimdi söküyor olamaz herhalde.
üstelik sadece 3 gün içtim.
endişem inşallah diğer ayları da etkilemez.
ben burdan söyleyeyim de siz de bilin.
herkesin yaptığı kendine yoksa.
aslında adet gibi de değil dünden beri 50kuruş kadar kahve lekelenme.
ne yaptığını bile anlamadım yani
teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallah hayatımın en güzel ağustosu olacak inşallah Allah izin verirsepembepatiks canimmm hayirli olsun bebisin.bariz çizgi cokk nettt.. hayirla saglicakla kucagina almak nasip olsun...agustosa guzel bi baslangic
yumurtlama testi yapacağın zaman 4 5 saat sıvı almaman gerekiyor. Sabah ilk idrar ile yapmaman gerekiyor birde saat 10:00 akşam 20:00 arasında yapman gerekiyor, yani test yapmadan önce cok sıvı alman testi silikleştirmiş olabilir.Aksine çok sıvı aldım bu ay canım ama bence yumurtlamadım ben çünkü akıntım bugün yoğun olarak yeni başladı bakalım takipteyim :) tşkler
soğan suyuyla alakası yok bo zaman sen demişsin 20 gün geçtikten sonra sökmez ben hemen ya da bir kaç gün geçtikten sonra geldi sandım bence suçlu soğan suyu değil herkeste olabilecek bir döngü değişikliği olur benim kesinlikle bozulmaz diye düşünmemek lazım benimde hiç şaşmaz 33.günün ertesi günü kesin olurum ama 2 aydır 47ile 39 günde oldum hep
Hamilesin canim İNŞALLAH :) çok tebrik ederimKizlar sabah test yaptim var gibi çok heyecanliyim. Bugün sağlik ocagina gidicem kan vermeye sizce nasil. Hamilemiyim sizce
evet daha önceden de yaptım ama bebek için değil o zamanlar da korunuyorduk herhangi bir zararı olmadı en azından gözle görebildiğimTamam sende kullanacaksın zaten bir bakalım.
senin bat bugün heralde canım var mı belirti falan?Hamilesin canim İNŞALLAH :) çok tebrik ederim
yumurtlama testi yapacağın zaman 4 5 saat sıvı almaman gerekiyor. Sabah ilk idrar ile yapmaman gerekiyor birde saat 10:00 akşam 20:00 arasında yapman gerekiyor, yani test yapmadan önce cok sıvı alman testi silikleştirmiş olabilir.
pembepatiks 31 temmuz
@uydurukpirenses 31 temmuz
P Pelukk 1 Ağustos
@morordek 2 Ağustos
@kutuphanekedisi 3 Ağustos
@Zanamm174 3 Ağustos
@i006 3 Ağustos
M melekler-engelchen 3 Ağustos
berraksucan 3 Ağustos
@Ela2411 3 Ağustos
Emineeemm 3 Ağustos
@zehragnydn 4 Ağustos
ismetbeyinbiricikhanimi 4 Ağustos
bir garip oblomov 4 Ağustos
@ayllllliiiin35 5Ağustos
BirAsilAnnesi 5 Ağustos
@Kuzum ask 6 Ağustos
@sernur3535 8 Ağustos
M Masal_ayaz 8 Ağustos
@reme1988 10 Ağustos
@mutluysakk 11 Ağustos
@Asuszooad 11 Ağustos
gulbensworld 14 Ağustos
@Beklemek_zor 14 Ağustos
@maya_gallo 15 Ağustos
@LadeyNa 15 Ağustos
@mtkt 16 Ağustos
@4elegance 18 Ağustos
Kuzugiller 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
@yesa1 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
@Ayla ak 20 Ağustos
@endless love 22 Ağustos
beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
@Love5 30 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
teşekkür ederim cnm inşallah hamileyimdir sonucu kontrol ediyorum arada bakıyorum daha vermemişler bakarken bile ellerim titriyorHamilesin canim İNŞALLAH :) çok tebrik ederim
Rica ederim şekerim inşallah güzel haberlerin olur bu ay:)Olabilir canım ben aşırı su içiyorum belki de ondan olmuştur dikkat edicem söylediklerine tşkler..
Merhaba kizlarr bugün doktor bana klomen verdi 13. gün gel dedi. Kullanan var mi gebelik sansi ne kadar artıyor
Geçsin günler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?