TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Yok canım bunların adet ile alakası yok

Bekle bakalım. Aksama tam sokulur

Merhaba kizlarr bugün doktor bana klomen verdi 13. gün gel dedi. Kullanan var mi gebelik sansi ne kadar artıyor

Ben kullanmadım canım ama yumurtalarını geliştiriyor 13.gun gidince kaç mm olmuş ona bakacak ve tahmini catlama süresini söyleyecektir

Diğer bir ihtimal eğer vücut catlatamiyorsa bu seferde klomen ile büyüyüp catlatma iğnesi yaptırma sonra da iliski öneriyor yine gün hatta saat söyliyör :)

Adet günlerini de sayarak 13. gün degil mi canim

Adetin 3.gunu ilaca başlıyorum sabah bir aksam bir olmak üzere 5 gunde bitiriyorum adetin bir 11.gunu yumurtama bakıyor bir de 13.gun yine gel dedi büyüklüğüne göre 13.gun catlatma iğnemi oldum iki seferdir öyle yaptı.muhtemelen 13.gun seninde baya büyümüş olur canim muhakkak söylediği günlerde gitmelisin aksatma.

pembepatiks canım çıktımı sonuçlar buraya yazda meraktan catlamayalim
yok canım maalesef çıkmamış gebelikle alakası olmayanlar çıkmış 2 tüp kan aldılar herşeye bakmışlar beta hcg yok idar örneği almışlardı oda yok yarın çıkar demişti hemşire doğru demekki bekleyeceğim 4 sene bekledim

Tamam canim sagol inşallah hayırlısıyla gelsin miniklerimiz

Sagol canim cevapladigin icin

yesa iki gündür çok az kahve lekelerim var ve bat a bugün 4 gün var. 6 ya da 5 gün kala erken gebelik testi negative di. ne diyorsun ne düşünmeliyim?

Oyyy canım olsun hayırlı haberler gelsin inşallah :)

hiç kahve lekeyle adetim başlamaz. direk olurum kırmızılarla. bende anlayamadım.

Yaaa umutlanmak istemiyorum ama bu kahverengi lekeler kafamı karıştiriyor

Ama diğer yandan da şüpheli ilişkinin üzerinden 10 gün bile geçse çıkarır erken gebelik testi

Yarın Sabah normal test yapsan çıkarması lazım Sanki demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…