- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.501
inşallah arttırıyordur canım hiç kullanmadığım için bilmiyorumMerhaba kizlarr bugün doktor bana klomen verdi 13. gün gel dedi. Kullanan var mi gebelik sansi ne kadar artıyor
Adet günlerini de sayarak 13. gün degil mi canimBen kullanıyorum canim.fayda görenler var tabi.benim ikinci denemem olacak
Bata 3 gun varBencede çabuk geçsin daha 2 hafta var bat a sabır sabırrrr
Aksine çok sıvı aldım bu ay canım ama bence yumurtlamadım ben çünkü akıntım bugün yoğun olarak yeni başladı bakalım takipteyim :) tşkler
Kizlar bata 3 gün var ve mide bulantısı var yumurtlamadan beri geçmedi bu kadar erkenin erkenı olabilir mi
yesa ya det gibiyim ama açık kırmızı az az geliyor ama geliyor ben anlamıyorum ki arkadaş noluyo bü bünyelere bi de adet gibi kasık ağrım var sanırım adet bu. yok canım hiç bi karışım uygulamadim sadece folik asit başladım bi de alttan muayne oldum bunlar erken olmama neden olur mu bide bu ay çok rahatım olmaz bu ay diyordum ya kizlar artık buraya ne kadar baglandiysam akşam da görür görmez buraya yazdım hamiş olunca da ilk buraya yazicam allah izin verirse
Merhaba kizlarr bugün doktor bana klomen verdi 13. gün gel dedi. Kullanan var mi gebelik sansi ne kadar artıyor
Merabalar beni de listeye alır mısınız ? 13 ağustos
Adet günlerini de sayarak 13. gün degil mi canim
yok canım maalesef çıkmamış gebelikle alakası olmayanlar çıkmış 2 tüp kan aldılar herşeye bakmışlar beta hcg yok idar örneği almışlardı oda yok yarın çıkar demişti hemşire doğru demekki bekleyeceğim 4 sene bekledim
yok canım maalesef çıkmamış gebelikle alakası olmayanlar çıkmış 2 tüp kan aldılar herşeye bakmışlar beta hcg yok idar örneği almışlardı oda yok yarın çıkar demişti hemşire doğru demekki bekleyeceğim 4 sene bekledim
Tamam canim sagol inşallah hayırlısıyla gelsin miniklerimizAdetin 3.gunu ilaca başlıyorum sabah bir aksam bir olmak üzere 5 gunde bitiriyorum adetin bir 11.gunu yumurtama bakıyor bir de 13.gun yine gel dedi büyüklüğüne göre 13.gun catlatma iğnemi oldum iki seferdir öyle yaptı.muhtemelen 13.gun seninde baya büyümüş olur canim muhakkak söylediği günlerde gitmelisin aksatma.
Sagol canim cevapladigin icinBen kullanmadım canım ama yumurtalarını geliştiriyor 13.gun gidince kaç mm olmuş ona bakacak ve tahmini catlama süresini söyleyecektir
Diğer bir ihtimal eğer vücut catlatamiyorsa bu seferde klomen ile büyüyüp catlatma iğnesi yaptırma sonra da iliski öneriyor yine gün hatta saat söyliyör :)
Oyyy canım olsun hayırlı haberler gelsin inşallah :)yok canım maalesef çıkmamış gebelikle alakası olmayanlar çıkmış 2 tüp kan aldılar herşeye bakmışlar beta hcg yok idar örneği almışlardı oda yok yarın çıkar demişti hemşire doğru demekki bekleyeceğim 4 sene bekledim
yesa iki gündür çok az kahve lekelerim var ve bat a bugün 4 gün var. 6 ya da 5 gün kala erken gebelik testi negative di. ne diyorsun ne düşünmeliyim?
Erken gebelik testi olsa ckarirdi diyorum canım ya uzgunum ama
Peki bu kahverengi leke olan bi şey mi ilk defa mi oluyor
hiç kahve lekeyle adetim başlamaz. direk olurum kırmızılarla. bende anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?