TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

valla dayanamadım eşime test aldırdım şimdi. normal ucuz testlerden. yarın sabah yapacağım. iki gündür az az kahve leke ve kasıklarımda ağrı doluluk hissi var. 3 gün kala normal test de çıkarır mı o var tabi.

Sabredebilirsen 1 gun kala yap canım da tam netlessin durum böyle de zor

Sabredebilirsen 1 gun kala yap canım da tam netlessin durum böyle de zor

ne bileyim ya soğan kürüne yordum onu da okumuşsundur yapmaz diyorlar. gününde ve saatinde adet olan biriyim onu da aklım almıyor. eğer test yine negative çıkarsa kuzenimi kaybettim perşembe günü o yüzden üzüntüye bağlayacağım.

Canm smdiden hyrli olsun sen hamilesn bnmde ole ckmisti hamileydm mlsf dusuk oldu ama ins sennki sana tutnmustr bkelemeye grek yok sevncini yasa anne oluyosn artk istersen netten bakablrsn 5 6 gbi barkodun vrsa sonucuna sglk ocgi lbartvrndan

Öncelikle basınız sağolsun canım benim

Soğan Kuru adet düzeni degistiriyor diye benn de okudum hatta burada da yazdım

Hadi hayırlısı bakalim netleşir 2 3 güne

Öncelikle basınız sağolsun canım benim

Soğan Kuru adet düzeni degistiriyor diye benn de okudum hatta burada da yazdım

Hadi hayırlısı bakalim netleşir 2 3 güne

çok sağ ol canım benim Allah razı olsun.
evet bat 5 ağustos zaten eninde sonunda belli olur akla kara.

Canm smdiden hyrli olsun sen hamilesn bnmde ole ckmisti hamileydm mlsf dusuk oldu ama ins sennki sana tutnmustr bkelemeye grek yok sevncini yasa anne oluyosn artk istersen netten bakablrsn 5 6 gbi barkodun vrsa sonucuna sglk ocgi lbartvrndan
cnm benim çok üzüldüm herzaman hakkımızda hayırlısını istedim veren de alan Rabbim tekrar olur inşallah cnm Allahın bir bildiği var elbet kaderin üstünde kader varmış hakkımızda hayırlısı olsun şimdi baktım vermemişler nete cnm

Senn kdr bzdr hycanla beklyoruz canim ins hberni verrsin bize ve kac gun gecmsti senn cnm adetn yda kac gun vrdi

teşekkür ederim cnm inşallah hamileyimdir sonucu kontrol ediyorum arada bakıyorum daha vermemişler bakarken bile ellerim titriyor isteyen herkese nasip etsin Rabbim bizi bu güzel duygudan mahrum etmesin inşallah
Amin canim ins. Ben geçenlerde yaptirmistim gece 11 gibi int vermişlerdi elin internette olsun hayırlı haberini bekliyoruz

Netten bakabiliyor musun canim:)[/QUOT
Senn kdr bzdr hycanla beklyoruz canim ins hberni verrsin bize ve kac gun gecmsti senn cnm adetn yda kac gun vrdi
cnm. benim dün adet günümdü 2 gün kala yapmıştım test 2. çizgi çok çok silikti interneten hesaplamama göre 4+3 müş inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese canım

Kizlar erken gebelik testi icin sunu soylemek istiyorum ablam hamileyken ucuz testlerde gormus cift cizgiyi bi de erken gebeliklerden alayim demis pahali ya daha iyidir diye dusunmus onda tek cizgi cikmis yani ben erken gebelik testlerine pek guvenmiyorum bu arada minnos yegenim 4 bucuk yasinda su anda :)

Maşallah canım benim

Olabilir tabii ama bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Kanda ilk başta çıkmayıp sonra cikan arkadaşım bile var ama kan testi negatif ise "gelecek aya inşallah"diyoruz

Acikcasi ben erken gebelik testlerine güveniyorum hatta genel olarak gebelik testlerine güveniyorum ama işte çizgi çıkıp hamile olmayan da oldukça fazla :)

Aynen bir suru ornek var en guzeli kan testi ver bi tup kurtul :) kaliteli sperm kaliteli yumurtalar disinda hicbi seye guvenesim yok :)

yesa canimcim benim bünye iyice şaştı bi ara kanamam kesildi şimdi de baya bildiğin adet gibi yoğunlaştı anlamıyorum sanada sürekli yazıyorum ama bu karisiklikta burda olmak iyi geliyor bana ne oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…