- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.521
Yaaa umutlanmak istemiyorum ama bu kahverengi lekeler kafamı karıştiriyor
Ama diğer yandan da şüpheli ilişkinin üzerinden 10 gün bile geçse çıkarır erken gebelik testi
Yarın Sabah normal test yapsan çıkarması lazım Sanki demi
valla dayanamadım eşime test aldırdım şimdi. normal ucuz testlerden. yarın sabah yapacağım. iki gündür az az kahve leke ve kasıklarımda ağrı doluluk hissi var. 3 gün kala normal test de çıkarır mı o var tabi.
Sabredebilirsen 1 gun kala yap canım da tam netlessin durum böyle de zor
Canm smdiden hyrli olsun sen hamilesn bnmde ole ckmisti hamileydm mlsf dusuk oldu ama ins sennki sana tutnmustr bkelemeye grek yok sevncini yasa anne oluyosn artk istersen netten bakablrsn 5 6 gbi barkodun vrsa sonucuna sglk ocgi lbartvrndankızlar herkese çok teşekkür ederim iyiki varsınız dert ortağım oldunuz kimse beni anlamıyordu ama burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyor ve birbirimize destek oluyoruz ben şimdi sağlık ocağından geliyorum hemşire 2 tüp kan aldı bir de elime idrar tüpü verdi şimdi evdeyim doldurup geri gideceğim kan sonucu yarın 10 da çıkar dedi hemşire çatlamasam bari
ne bileyim ya soğan kürüne yordum onu da okumuşsundur yapmaz diyorlar. gününde ve saatinde adet olan biriyim onu da aklım almıyor. eğer test yine negative çıkarsa kuzenimi kaybettim perşembe günü o yüzden üzüntüye bağlayacağım.
Gozun aydın canım ama
Sıvı almadan yapmalısın etkiliyor testi olumsuz anlamda
Öncelikle basınız sağolsun canım benim
Soğan Kuru adet düzeni degistiriyor diye benn de okudum hatta burada da yazdım
Hadi hayırlısı bakalim netleşir 2 3 güne
cnm benim çok üzüldüm herzaman hakkımızda hayırlısını istedim veren de alan Rabbim tekrar olur inşallah cnm Allahın bir bildiği var elbet kaderin üstünde kader varmış hakkımızda hayırlısı olsun şimdi baktım vermemişler nete cnmCanm smdiden hyrli olsun sen hamilesn bnmde ole ckmisti hamileydm mlsf dusuk oldu ama ins sennki sana tutnmustr bkelemeye grek yok sevncini yasa anne oluyosn artk istersen netten bakablrsn 5 6 gbi barkodun vrsa sonucuna sglk ocgi lbartvrndan
Senn kdr bzdr hycanla beklyoruz canim ins hberni verrsin bize ve kac gun gecmsti senn cnm adetn yda kac gun vrdicnm benim çok üzüldüm herzaman hakkımızda hayırlısını istedim veren de alan Rabbim tekrar olur inşallah cnm Allahın bir bildiği var elbet kaderin üstünde kader varmış hakkımızda hayırlısı olsun şimdi baktım vermemişler nete cnm
Yok canım hic bi belirti. Henuz kirmizilar gorunmedi ama Ama gebelık testi negatif ti dün yanisenin bat bugün heralde canım var mı belirti falan?
Amin canim ins. Ben geçenlerde yaptirmistim gece 11 gibi int vermişlerdi elin internette olsun hayırlı haberini bekliyoruzteşekkür ederim cnm inşallah hamileyimdir sonucu kontrol ediyorum arada bakıyorum daha vermemişler bakarken bile ellerim titriyoristeyen herkese nasip etsin Rabbim bizi bu güzel duygudan mahrum etmesin inşallah
Netten bakabiliyor musun canim:)[/QUOT
cnm. benim dün adet günümdü 2 gün kala yapmıştım test 2. çizgi çok çok silikti interneten hesaplamama göre 4+3 müş inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim herkese canımSenn kdr bzdr hycanla beklyoruz canim ins hberni verrsin bize ve kac gun gecmsti senn cnm adetn yda kac gun vrdi
Kizlar erken gebelik testi icin sunu soylemek istiyorum ablam hamileyken ucuz testlerde gormus cift cizgiyi bi de erken gebeliklerden alayim demis pahali ya daha iyidir diye dusunmus onda tek cizgi cikmis yani ben erken gebelik testlerine pek guvenmiyorum bu arada minnos yegenim 4 bucuk yasinda su anda :)
Aynen bir suru ornek var en guzeli kan testi ver bi tup kurtul :) kaliteli sperm kaliteli yumurtalar disinda hicbi seye guvenesim yok :)Maşallah canım benim
Olabilir tabii ama bu örnekleri çoğaltmak mümkün. Kanda ilk başta çıkmayıp sonra cikan arkadaşım bile var ama kan testi negatif ise "gelecek aya inşallah"diyoruz
Acikcasi ben erken gebelik testlerine güveniyorum hatta genel olarak gebelik testlerine güveniyorum ama işte çizgi çıkıp hamile olmayan da oldukça fazla :)
İnşallah adet olmazsın da o kahve lekeler bebeğin işadetidir benim öyle olmuştu hatırlarsan.Yaptığımda bat a 5 gün vardı erken gebelik testi yaptım negative di.
dün kahverengi leke geldi biraz. bu günde geldi. daha adet olmadım.
hiç kahve lekeyle adetim başlamaz. direk olurum kırmızılarla. bende anlayamadım.
İnşallah adet olmazsın da o kahve lekeler bebeğin işadetidir benim öyle olmuştu hatırlarsan.
Benimde aynen öyleydi ve şaşmazdi canım bu ay kahve lekelerle basladı adetim ve 8 gun erken oldum inş senin yerlesme dir yada bu ayda bişey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?