- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.541
yesa canimcim benim bünye iyice şaştı bi ara kanamam kesildi şimdi de baya bildiğin adet gibi yoğunlaştı anlamıyorum sanada sürekli yazıyorum ama bu karisiklikta burda olmak iyi geliyor bana ne oluyor bilmiyorum
merhaba arkadaşlar
Bat 6 agustos ve yaklasik 3 gundur ovulasyon testim hep koyu cift cizgi cikiyor. Ben de umutlanarak 6 gun onceden gosteren gebelik testlerinden yaptim maalesef tek cizgiama.anlamiyorum adete bu kadar yakinken ovulasyon testi neden koyu iki cizgi cikar. Yada gebelik testini erken yapmis olabilir miyim sizce adete 5 gun var . Sol kasigimda agri ve batmalar var.
Canim bence biraz erken yapmışsın.erkenden öğrenenler var elbette ancak her hamilelik her bünye bir degil bence bat tarihin biraz daha yaklassin en güzeli geçice yapmak bir gun bile geçse hemen yap.
merhaba arkadaşlar
Bat 6 agustos ve yaklasik 3 gundur ovulasyon testim hep koyu cift cizgi cikiyor. Ben de umutlanarak 6 gun onceden gosteren gebelik testlerinden yaptim maalesef tek cizgiama.anlamiyorum adete bu kadar yakinken ovulasyon testi neden koyu iki cizgi cikar. Yada gebelik testini erken yapmis olabilir miyim sizce adete 5 gun var . Sol kasigimda agri ve batmalar var.
Bende bugün leke başladı. Bende böyle olunca ardından kirmizilar geliyoryesa iki gündür çok az kahve lekelerim var ve bat a bugün 4 gün var. 6 ya da 5 gün kala erken gebelik testi negative di. ne diyorsun ne düşünmeliyim?
Kafam çok karıştı ilk defa ovu testini adete yakın bu kadar koyu goruyorum hem de 3-4 gundur ama tabiki de olumsuz sonuclari da cok okudum bilmiyorum inşallah Allah herkese nasip eder en kısa zamandaBen şahsen ovu testi ile hamilelik ogrenilmesine inanmıyorum yüzde 20 de tutmuş olabilir ama yüzde 80 tutmuyor
Kafam çok karıştı ilk defa ovu testini adete yakın bu kadar koyu goruyorum hem de 3-4 gundur ama tabiki de olumsuz sonuclari da cok okudum bilmiyorum inşallah Allah herkese nasip eder en kısa zamanda
Aynen bende de oyle. Bat 3 agustos ama yarin falan bekliyorum. Hatta sana yeni bat tarihi bile verebilirim. O kadar eminim yani regl olacagima. Yeni bat 2 Eylul. Ama bu liste devam edecek mi bilmiyorum. Temmuz ve agustos icin tutuldu bu liste cunku.Bende bugün leke başladı. Bende böyle olunca ardından kirmizilar geliyor
M melekler-engelchenAynen bende de oyle. Bat 3 agustos ama yarin falan bekliyorum. Hatta sana yeni bat tarihi bile verebilirim. O kadar eminim yani regl olacagima. Yeni bat 2 Eylul. Ama bu liste devam edecek mi bilmiyorum. Temmuz ve agustos icin tutuldu bu liste cunku.
Umarım eylüle kalmazsin. Bu ay bir mucize olsun..bekleyen herkes için hayırlı nucizeler olsunAynen bende de oyle. Bat 3 agustos ama yarin falan bekliyorum. Hatta sana yeni bat tarihi bile verebilirim. O kadar eminim yani regl olacagima. Yeni bat 2 Eylul. Ama bu liste devam edecek mi bilmiyorum. Temmuz ve agustos icin tutuldu bu liste cunku.
Sayfa bir bak . Kayıtlısin. Sevgiler. , saygilarBeni de alirmisiniz listeye bat 06 agustos
Teşekkürler sevgiler :)Sayfa bir bak . Kayıtlısin. Sevgiler. , saygilar
Rica ederimTeşekkürler sevgiler :)
ayy ikinci çizgiyi böyle net görmek ovulasyon bile olsa ne güzelmiş yaa :)
kalpli olanlar temaslı günler bide on ikisinde olmustu temas..bundan sonra napayım annemlere geçicez riske atmayıp bi kaç gün daha mı temas olsa yoksa yeterli mi kırmızıyı gördüm die
hiç bilmiyormuşum silikleşmeye başlayınca mı önemli oluyo :) ayy yarını da değerlendirirsek 3 gün üst üste olcak ama napam mecbur persembe annem hacca gidiyo hiç imkan olmazCanım daha yumurta catlamamis
16 sabah bi yap bakalım çatlayacak mi hafif siliklesirse catlamış demektir
Bence degerlendir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?