TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

merhaba arkadaşlar
Bat 6 agustos ve yaklasik 3 gundur ovulasyon testim hep koyu cift cizgi cikiyor. Ben de umutlanarak 6 gun onceden gosteren gebelik testlerinden yaptim maalesef tek cizgi ama.anlamiyorum adete bu kadar yakinken ovulasyon testi neden koyu iki cizgi cikar. Yada gebelik testini erken yapmis olabilir miyim sizce adete 5 gun var . Sol kasigimda agri ve batmalar var.

Canim bence biraz erken yapmışsın.erkenden öğrenenler var elbette ancak her hamilelik her bünye bir degil bence bat tarihin biraz daha yaklassin en güzeli geçice yapmak bir gun bile geçse hemen yap.

Canim bence biraz erken yapmışsın.erkenden öğrenenler var elbette ancak her hamilelik her bünye bir degil bence bat tarihin biraz daha yaklassin en güzeli geçice yapmak bir gun bile geçse hemen yap.

Tesekkur ederim. Evet sanirim biraz erken yaptim. Insallah en kisa zamanda herkes o cift cizgiyi gorur :)

Ben şahsen ovu testi ile hamilelik ogrenilmesine inanmıyorum yüzde 20 de tutmuş olabilir ama yüzde 80 tutmuyor

Ben şahsen ovu testi ile hamilelik ogrenilmesine inanmıyorum yüzde 20 de tutmuş olabilir ama yüzde 80 tutmuyor
Kafam çok karıştı ilk defa ovu testini adete yakın bu kadar koyu goruyorum hem de 3-4 gundur ama tabiki de olumsuz sonuclari da cok okudum bilmiyorum inşallah Allah herkese nasip eder en kısa zamanda

Bende bugün leke başladı. Bende böyle olunca ardından kirmizilar geliyor
Aynen bende de oyle. Bat 3 agustos ama yarin falan bekliyorum. Hatta sana yeni bat tarihi bile verebilirim. O kadar eminim yani regl olacagima. Yeni bat 2 Eylul. Ama bu liste devam edecek mi bilmiyorum. Temmuz ve agustos icin tutuldu bu liste cunku.

Aynen bende de oyle. Bat 3 agustos ama yarin falan bekliyorum. Hatta sana yeni bat tarihi bile verebilirim. O kadar eminim yani regl olacagima. Yeni bat 2 Eylul. Ama bu liste devam edecek mi bilmiyorum. Temmuz ve agustos icin tutuldu bu liste cunku.
Umarım eylüle kalmazsin. Bu ay bir mucize olsun..bekleyen herkes için hayırlı nucizeler olsun

ayy ikinci çizgiyi böyle net görmek ovulasyon bile olsa ne güzelmiş yaa :)
kalpli olanlar temaslı günler bide on ikisinde olmustu temas..bundan sonra napayım annemlere geçicez riske atmayıp bi kaç gün daha mı temas olsa yoksa yeterli mi kırmızıyı gördüm die

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 52

Canım daha yumurta catlamamis

16 sabah bi yap bakalım çatlayacak mi hafif siliklesirse catlamış demektir

Bence degerlendir :)

Canım daha yumurta catlamamis

16 sabah bi yap bakalım çatlayacak mi hafif siliklesirse catlamış demektir

Bence degerlendir :)
hiç bilmiyormuşum silikleşmeye başlayınca mı önemli oluyo :) ayy yarını da değerlendirirsek 3 gün üst üste olcak ama napam mecbur persembe annem hacca gidiyo hiç imkan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…