TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

hiç bilmiyormuşum silikleşmeye başlayınca mı önemli oluyo :) ayy yarını da değerlendirirsek 3 gün üst üste olcak ama napam mecbur persembe annem hacca gidiyo hiç imkan olmaz

Yok yok koyu zamanı da çok çok önemli hatta doktorlar onu söylüyorlar içeride sperm olmasi önemliymiş

1 gun de yumurta catladiktan sonra zaman var o da guzrl olabilir :)

günaydın kızlar dün eve gider gitmez uyumuşum kalktığımda saat sabahın yedisiydi aç acına uyumuşum. şimdi midem ağzımda çıkardım çıkaracam açlıktan galiba birde regl belirtilerim var bacaklarım sızlamaya başladı mı anlıyorum inş 2 güne gelir kırmızılar

kızlaar kesinleşti hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimşimdi ebe aradı beni çağırdı dosya açacakmış gözünüz aydın gebelik var dedi şimdi gidiyorummmmmm
Maşallah canım hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almak kısmet olsun.

kızlaar kesinleşti hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimşimdi ebe aradı beni çağırdı dosya açacakmış gözünüz aydın gebelik var dedi şimdi gidiyorummmmmm
ay maşşalah sağlıkla kucağına al insallah cok sevindim bayadır istiyordunuz değil mi? Allah tamamına erdirsin:)))

Ayy çok sevindim yaa gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Evet canım doktor değerimin gebelik lehine olduğunu söyledi.

Maşallah sağlıkla büyüsün :)

Gözün aydın canım :)))) sağlıkla artsın değerler ve kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…