TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

ay maşşalah sağlıkla kucağına al insallah cok sevindim bayadır istiyordunuz değil mi? Allah tamamına erdirsin:)))

ama hemşirenin söyledikleri moralimi bozdu değerin düşük 83 çıkmış dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem ozman belli olur dış gebelik falan değildir inşallah dedi çok yeni olduğu için de olabilir dedi inşallah artar değerlerim senin nasıldı cnm kaç çıkmıştı değerin cnm Kilim ve tohum

Canim onemli olan iki gune bir artmasi baslangicta cikan deger onemli degil erken dollenme olur adet gunu 500 cikar gec dollenme olur 20 cikar takilma boyle seylere artış olsun gerisi onemli degil dun kan vermistin yarin yine ayni saatte ver 48 saatte 2 kat artmasi gerekiyo bir bucuk kati da normal kabul ediyo doktorlar

canım değerin 2 günde bir artıyorsa sorun yok sen değere bakma kimisinin daha az çıkıyor ama yükseliyor

Yükselir tabi canim benim güzel dusun kotuyu cagirma simdi kese ne zaman görünecek kalp atisi ne zaman olacak telaslari baslayacak en buyuk strest simdi yani onun icin icini ferah tut bi de nacizane tavsiyem kendini kimseyle karsilastirma x kisi keseyi 4 bucuk haftalik gordu ben neden 5 haftalikken gordum falan deme 9 ay su gibi aksin gitsin inşallah taze anne

Merhaba hanımlar ben 7-8 aydır korunmuyorum. Bu ay doktora gittim glifor adında bir inisilun direnci için ilaç verdi hemde yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyormuş. Doktor bu ay yumurtlaman olmuş demişti ilaçlarada başladım ama adetim 5 gün önceden oldu. (Adetim hep günün gününe olur.yada 1-2 gün sonra olur) Acaba ilaçlardan mı oldu

bu ay herkesin bat ı bir tuhaf olmuş benim de öyle ya. erken geldi desem gelmedi henüz ama üç gündür leke leke bir şey. bat a da 3 gün var. saçma sapan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…