- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.581
işallah cnm sende sağlıkla al kucagına inşallah miniğini sana sans ugur kısmet getirsin kısmetli bi bebek olsunHaydi hayırlısı olsun canım inşallah bir mucize gerçekleşir.
Amin inşallah hepimizinki öyle olur inşallahişallah cnm sende sağlıkla al kucagına inşallah miniğini sana sans ugur kısmet getirsin kısmetli bi bebek olsun
hayırlı olsun canı m.Allah tamamına erdirsinEvet canım doktor değerimin gebelik lehine olduğunu söyledi.
hayırlı olsun canım. gözünüz aydınkızlaar kesinleşti hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimşimdi ebe aradı beni çağırdı dosya açacakmış gözünüz aydın gebelik var dedi şimdi gidiyorummmmmm
ay maşşalah sağlıkla kucağına al insallah cok sevindim bayadır istiyordunuz değil mi? Allah tamamına erdirsin:)))
Amin canım
Canim onemli olan iki gune bir artmasi baslangicta cikan deger onemli degil erken dollenme olur adet gunu 500 cikar gec dollenme olur 20 cikar takilma boyle seylere artış olsun gerisi onemli degil dun kan vermistin yarin yine ayni saatte ver 48 saatte 2 kat artmasi gerekiyo bir bucuk kati da normal kabul ediyo doktorlarama hemşirenin söyledikleri moralimi bozdu değerin düşük 83 çıkmış dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem ozman belli olur dış gebelik falan değildir inşallah dedi çok yeni olduğu için de olabilir dedi inşallah artar değerlerim senin nasıldı cnm kaç çıkmıştı değerin cnmKilim ve tohum
canım değerin 2 günde bir artıyorsa sorun yok sen değere bakma kimisinin daha az çıkıyor ama yükseliyorama hemşirenin söyledikleri moralimi bozdu değerin düşük 83 çıkmış dedi 2 gün sonra tekrar kan vericem ozman belli olur dış gebelik falan değildir inşallah dedi çok yeni olduğu için de olabilir dedi inşallah artar değerlerim senin nasıldı cnm kaç çıkmıştı değerin cnmKilim ve tohum
Yükselir tabi canim benim güzel dusun kotuyu cagirma simdi kese ne zaman görünecek kalp atisi ne zaman olacak telaslari baslayacak en buyuk strest simdi yani onun icin icini ferah tut bi de nacizane tavsiyem kendini kimseyle karsilastirma x kisi keseyi 4 bucuk haftalik gordu ben neden 5 haftalikken gordum falan deme 9 ay su gibi aksin gitsin inşallah taze anneKuzugiller bir garip oblomov sağoun kızlar içime su serptiniz geçenlerde gün bendeydi hiç oturmadım. masayı oraya buraya taşıyıp durdum şimdi nasıl kızıyorum kendime cumaya belli olur artık inşallah yükselir kızlar
Maşallah ayy ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsinkızlaar kesinleşti hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimşimdi ebe aradı beni çağırdı dosya açacakmış gözünüz aydın gebelik var dedi şimdi gidiyorummmmmm
Canım çok sevindim inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla darısı bizim başımıza inşallahkızlaar kesinleşti hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimşimdi ebe aradı beni çağırdı dosya açacakmış gözünüz aydın gebelik var dedi şimdi gidiyorummmmmm
Canm allh kucagna almayida nasp etsn ins cok sevndim yaa gercekten kc yldr beklyodn ve suphlendgin belrti neydi kndndekızlaar kesinleşti hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimşimdi ebe aradı beni çağırdı dosya açacakmış gözünüz aydın gebelik var dedi şimdi gidiyorummmmmm
Bata 1 kala yapmıştım negatif ti bugün gelir diye tahmin ediyorum ins bi mucize olurda test yanılmış olurpembepatiks
uydurukpirenses
P Pelukk
morordek
Kilim ve tohum
Son durumlar ne? Test yaptırdiniz mı. ?
Canım sen bi test yapsana bana yerlesme kanamasi gibi geldi seninkibu ay herkesin bat ı bir tuhaf olmuş benim de öyle ya. erken geldi desem gelmedi henüz ama üç gündür leke leke bir şey. bat a da 3 gün var. saçma sapan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?