- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Hayırlısı olsun canım bende pazar günü oldum 2. Günüm cumartesi leke geldi anladım zaten pazar söküldü perşembe eşim gidecek doktora inşaAllah iyi haberlerle gelirde uğraşmayız çok
Nasıl yani canım ben kaçırdım galiba neden hamilemisin riskin mi var noldu kiKizlar doktor igne verdi 3 tane dusuk onleyici kanaman olmazsa 10gun sonra gel dedi. Dua edin nolur cok ihtiyacim var.
290 cnm:)hadı ınsallah bakalım canım dualarımız senınle
kan değerın ne cıktı ?
Iyi masallah degerin guzelmis insallah saglikli bi sekilde artar290 cnm:)
290 cnm:)
Kiz maşallah baya yuksek cikmis..değerin güzel inşallah düzenli artis gösterir dinlenmeye bak sen ..bazi kişilerde boyle olabiliyor adet günü bos geçmeden bir iki damla kanama..290 cnm:)
İnsallah düzenli yükselir canım. Haziran hamilesi oldun sen de demek, hemen ekleyeyim topikte :)290 cnm:)
Doktor deger iyi oldugu icin tekkrar etmeue gerek yok dedi cnmIyi masallah degerin guzelmis insallah saglikli bi sekilde artar
Zaten ignem var persembe belki o zaman yaptiririmOooo çok güzel canım benim inşallah 2 gün sonra katlanır hiç bekleme 10 gün falan :)
Öncesinde mi olmustu peki? Yoksa sonrasında mı?Bu arada kizlar tavsiyem belirti aramayin sifir belirtiyle hamile kaldim. Yumurtlama gunumde iliskiolmadi bile kafsm rahatti stres yapmadim pek
Bugun test ysparken hic ihtimal bile vermedim o kadar yanisupriz oldu:)Cok sevindim senin adina dunden beri adet oldum olacam diyodun stres yapiodun insallah hayirli hayirli kucaginada alirsin
11 13 15te iliski oldu. 12de yumurtladim cnmÖncesinde mi olmustu peki? Yoksa sonrasında mı?
Bu aydan pek umudum olmasa da minicik bir ihtimal "acaba?" diyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?