TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canım inş bu ay pozitif sonuç alırsın ya gerçekten çok zormuş ben temmuzun 11inde Regl olmuştum sonra klomene başladım üçüncü günü 23 temmuzda da solda 18.4 sağda 19.2 yumurtam oldu. Ogün yaptı iğnemi doktor. İki gün çok sancım oldu şimdi 10.günüm sanki Regl olacakmışım gibi bi rahatsızlık var kasıklarımda bi de göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı bikaç gündür. Reglime daha 9 gün var ben de beklesem mi sence

Baya vaktin varmış canim bence beklemelisin.hadi testi yaptın diyelim çift çizgi çıkınca acaba iğneden mi diye yine sevinemiyorsun ki bi anlamı olmuyor kafan yine karışıyor.benimde oyle meme ucu hassasiyetim ve kasık Ağrı'larım var iğne batması gibi batmalar hissediyorum.bizim durumumuz diğerleri gibi degil canim yanı iğne de beta hcg var o sebeple beklemeliyiz.

Senin reglin benden önceymiş inş gelmez de sevinçli haberlerini alırız burdan Zaman geçmiyo gerçekten ama sabredeyim bakalım inş emeklerimizin karşılığını alırız

Amin canim cümlemize nasip etsin insallah.5 gun kaldı benim.sabirla beklemeyi düşünüyorum.insallah sende guzel haberler alırsın.ilk ay mı tedavi oluşun??benim ikinci ay bakalım ne olacak.

Amin canim cümlemize nasip etsin insallah.5 gun kaldı benim.sabirla beklemeyi düşünüyorum.insallah sende guzel haberler alırsın.ilk ay mı tedavi oluşun??benim ikinci ay bakalım ne olacak.
Evet bu ay ilk kez başladım ilaçlara senin hormon testlerin yapıldı mı canım ne zamandır istiyorsunuz bebiş

M melekler-engelchen beni de ekler misin bat 5 ağustos. aslında geçen ay çıkmıştım listeden eşimle tartışmıştık. bu ay korunmadım da çocuk olsun diye de uğraşmadım hatta ovu testine göre olması gereken günden önce ve sonra da ilişki olmadı. zaten pko var bende ovu testi 28 gündür pozitif. :)) ama buralarda iki laflarız. keyifli oluyor :)

Canım tekrar test yaparsan haberim olsun hayırlı haberini bekliyorum

Valla yarın sabah bat a 2 gün kalıyor ucuz testlerden yapacağım artık böyle olmuyor.
akla kara çıksın ortaya.
üç gündür tuhaf oldum.
senin lekelenmeler nasıldı? adetten kaç gün önceydi? hali tavrı nasıldı?

Evet bu ay ilk kez başladım ilaçlara senin hormon testlerin yapıldı mı canım ne zamandır istiyorsunuz bebiş

Yapıldı Can'ım prolaktin yuksek çıktı o da ilaçla duştu.aimdi hersey normal görünüyor iki yıla yaklaştı Bebek sahibi olamadık vardır bundada hayır diyorum.ilaci desteklemek amaçlı kullanıyorum.ben ağzımla istedim yoksa Dr olur acele etme diyor

iki yıldır olmamasına rağmen acele etme diyen doktoru da ben anlamıyorum valla yaaaaaaaaaaaa

Bence de kısmet ne zamansa o Zaman olucak ama insan şüpheleniyo ister istemez bi prblem yok neden olmuyo moduna giriyorsun. Bana da bi problem yok stres yapma dedi ama son bikaç gündür stres içindeyim resmen Allahım ne Zaman hayırlısıysa o Zaman olsun inş akıntın var mı peki senin iğneni ne Zaman oldun Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…