- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.621
adetin ilk geldiği günü 1 .gün olarakmı sayıyımTutuy adet 3. günü aile hekimine gidip bi şansını denemek lazım, kan değerlerine falan bakıyorlar ama hormonlardan emin değilim :)
adetin ilk geldiği günü 1 .gün olarakmı sayıyım
ovu testi yaptınmı bu ay yumutlamayı takip içinaynen canım :)
Kızlar mrb aranızda ovitrelle vurduran var mı acaba
Kaç gün sonra test yaptın peki tatlmBen vurdurdum canim
Kaç gün sonra test yaptın peki tatlm
Canım inş bu ay pozitif sonuç alırsın ya gerçekten çok zormuşben temmuzun 11inde Regl olmuştum sonra klomene başladım üçüncü günü 23 temmuzda da solda 18.4 sağda 19.2 yumurtam oldu. Ogün yaptı iğnemi doktor. İki gün çok sancım oldu şimdi 10.günüm sanki Regl olacakmışım gibi bi rahatsızlık var kasıklarımda bi de göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı bikaç gündür. Reglime daha 9 gün var ben de beklesem mi sence
ovu testi yaptınmı bu ay yumutlamayı takip için
aaa canımm hoşbuldummOoo oooooooo kimler gelmiş hosgeldin canım :)
Senin reglin benden önceymiş inş gelmez de sevinçli haberlerini alırız burdanZaman geçmiyo gerçekten ama sabredeyim bakalım inş emeklerimizin karşılığını alırız
Evet bu ay ilk kez başladım ilaçlaraAmin canim cümlemize nasip etsin insallah.5 gun kaldı benim.sabirla beklemeyi düşünüyorum.insallah sende guzel haberler alırsın.ilk ay mı tedavi oluşun??benim ikinci ay bakalım ne olacak.
Canım tekrar test yaparsan haberim olsun hayırlı haberini bekliyorum
Evet bu ay ilk kez başladım ilaçlarasenin hormon testlerin yapıldı mı canım ne zamandır istiyorsunuz bebiş
Yapıldı Can'ım prolaktin yuksek çıktı o da ilaçla duştu.aimdi hersey normal görünüyor iki yıla yaklaştı Bebek sahibi olamadık vardır bundada hayır diyorum.ilaci desteklemek amaçlı kullanıyorum.ben ağzımla istedim yoksa Dr olur acele etme diyor
Bence de kısmet ne zamansa o Zaman olucak ama insan şüpheleniyo ister istemez bi prblem yok neden olmuyo moduna giriyorsun. Bana da bi problem yok stres yapma dedi ama son bikaç gündür stres içindeyim resmen Allahım ne Zaman hayırlısıysa o Zaman olsun inşYapıldı Can'ım prolaktin yuksek çıktı o da ilaçla duştu.aimdi hersey normal görünüyor iki yıla yaklaştı Bebek sahibi olamadık vardır bundada hayır diyorum.ilaci desteklemek amaçlı kullanıyorum.ben ağzımla istedim yoksa Dr olur acele etme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?