TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

yumurtlama günlerini tutturmadık benim tahminim.. hatta küs olduğumuz için çok ilişki de olmadı, sonrasında darbe durumları falan derken moral bozukluğundan hiçbir şey olmadı. ama çok fena kabızlık, şişlik, kasık ağrısı ve göğüs acısı yaşıyorum. hayatımda bir kere kabız oldum o da bir önceki hamileliğimdeydi. eğer hamileysem bu çocuk kesin benden değil. :)

son iki gündür kaldırmadığım ağırlık, taşımadığım masa, koltuk kalmadı. gerçekten mucize olur benim için.

akıntı kesin hamilelik belirtisi değil ki düşünme bile kupkuru olup hamile kalanlar var hiç bir belirti kesin hamilelik belirtisi değil hatta adet gecikmesi bile öyle olsaydı ben her ay hamile olurdum

hani yumurtlama olduğunda akıntı geliyomuş ya ben ilk kez takip etmiştim ama gelmedi öyle bi akıntı

hani yumurtlama olduğunda akıntı geliyomuş ya ben ilk kez takip etmiştim ama gelmedi öyle bi akıntı
valla tatlım bende hep geliyor belki anlamamışsındır bazen çamaşıra değilde tuvaletten sonra peçeteye bulaşabiliyor bazende sanki altıma kaçırmışım gibi çok geliyor ama bebek deneyelerine başladığımdan beri çok az gelmeye başladı

Akıntım var canim ovulasyondan sonra da devam etti.hatta bugünde yoğundu bazen gunde 2-3 kere iç çamaşırı değişiyorum.islaklik olur olmaz değişiyorum.mantar vs olmasın diye temiz olmaya çalışıyorum.igneyi 22 temmuz da oldum canim.bugunde bitti sayilir kaldı 4 gun

Benim de bikaç gündür tekrar başladı akıntım. Ah hiç sorma değiştirdiğim iç çamaşırının haddi hesabı yok korkuyorum kaşıntı olucak diye hep ütülerim zaten. Hı benden bi gün önce olmuşsun sen Can'ım ama benim daha çok var reglime aynen günler geçiyo ama çok yavaş

Kaç gunde bir regl oluyorsun canım.evet günler geçmiyor sakin olmaya çalışıyorum oyle ya da boyle vakti gelecek insallah bu sefer guzel haberleri alırız cok ihtiyacim var iyi bişeylerin olmasına

Kaç gunde bir regl oluyorsun canım.evet günler geçmiyor sakin olmaya çalışıyorum oyle ya da boyle vakti gelecek insallah bu sefer guzel haberleri alırız cok ihtiyacim var iyi bişeylerin olmasına
29-30 günde bir oluyorum Can'ım. Ama bazen bikaç gün öncesinde gelebiliyor mesela geçen ay 31 çektiği için bu ay 8inde de olabilirim. İnşallah canım gerçekten beklemek kdr stresli bişey yokmuş senin kaç yumurtan büyüdü bu ay canım

Dr bana söylediği iki yumurtan var sadece bir tanesi olgun yumurta dedi diğeri kaç mm söylemedi.benim diğer küçük olan yumurtadan da umudum var sonradan o da olgunlaşmış olabilir belki.senin kaç yumurtan var? Bende genelde bir yumurta gelişiyor.

Benim de solda 18.4 sağda 19.2 mm demişti ikisi de çatlama boyutunda demişti. Bikaçtane daha vardı ama küçüktü onların mm leri. Bundan 5 ay önce öylesine kontrole diye gittiğimde hiç ilaç kullanmama rağmen üç tane çatlama boyutunda yumoş var gün aşırı ilişki demişti ama döllenme olmadı. Bitanesi döllense yetçek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…