TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Guzel yumurtaların var masallah .insallah bu sefer bebisin olur.

Benim de bata 2-3 gün kala önce pembe çok az lekelenme oldu. Ertesi gün de kahverengine dönüp tamamen kesildi canım. önce ovülasyon testiyle sonra da ucuz testlerden alıp öğrenmiştim. İnşallah senin de öyle olur canım.

doktora gittin mi? kalp atışını keseyi falan gördün değil mi?

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm bir hamile dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok şükür :)

2 ağustos 2 hamile :)

Bu ay bereketli geçecek hissediyorum dedim ben demi yuppiiiii bugun rüyamda gördüm gebelik testi yapmışım çift çizgi cok koyu çıkıyordu.cok seviniyordum.bunu hepimize yordum bol bol çift çizgiler gelecek insallah

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm bir hamile dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok şükür :)

2 ağustos 2 hamile :)

hiç beklemiyordum. çok şaşkınım. sabah test yaptım negatifti. sonra öyle bir kabızlık başladı ki. sadece 3 sene önce yine hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce yaşamıştım bunu. akşam üzeri teste tekrar baktım çizgi var. tekrar yaptım yine silik çıktı. kan testi yapmadan emin olamam ama. bütün ay ovu testim pozitifti. yumurtlamadım sanmıştım. 11. günden itibaren ovu testlerimi de paylaşayım sizlerle... doğru düzgün birliktelik de olmadı. testte bir yanlışlık mı var acaba çok şüpheliyim kendimden... pkoluyum bu arada. bu ay inofolic kullanmıştım bir kutu. eğer hamileysem inofolic ve incir sayesinde olmuştur. onları da yarım yamalak kullandım biraz daha erteleyim diye düşünüyordum.

Eklentiler

• 1469278145791-774386750.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 58

sağ taraftaki t demi aklım karıştı

9 dan sonra oldu heralde çatlama:)

ohh maşallah maşallah :)

Neden testlerin hep pozitif çıkmış canim onu anlayamadım.insallah bebeğin seninledir bence hamilesin hayırlı uğurlu olsun :)

valla 8 gecesi ya da 9 çatlama olmuştur sanki yaaa :)

ya aslında burada silik gibi çıkmış ben çatlamadı diye düşündüm hepsi control çizgisinden koyuydu çünkü. pko var çatlamayan yumurtalar kist oluyor o da lh seviyesini yükseltiyor. o yüzden çok şaşkınım. ovu testi yapmasaydım bu kadar şaşırmazdım.

Neden testlerin hep pozitif çıkmış canim onu anlayamadım.insallah bebeğin seninledir bence hamilesin hayırlı uğurlu olsun :)

ben de anlamadım hiç. bakalım kan testi ne zaman yaptırabilirsem artık o zaman kesinleşecek...

sağ taraftaki t demi aklım karıştı

9 dan sonra oldu heralde çatlama:)

yok canım. 9 dediğim 19. gün. yani 11-12 diye başladım, başına bir yazmadım. reglin 19. gününden sonra da testlerim değişmedi o yüzden fotoğraf çekmedim hiç. hep koyuydu. hiç silikleşme olmadı.

yok canım. 9 dediğim 19. gün. yani 11-12 diye başladım, başına bir yazmadım. reglin 19. gününden sonra da testlerim değişmedi o yüzden fotoğraf çekmedim hiç. hep koyuydu. hiç silikleşme olmadı.

Allah Allahhh Allah Allah :)

neyse canım kan sonucunu da paylaş sen çifte sevinç yaşayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…