- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.661
Benim de solda 18.4 sağda 19.2 mm demişti ikisi de çatlama boyutunda demişti. Bikaçtane daha vardı ama küçüktü onların mm leri. Bundan 5 ay önce öylesine kontrole diye gittiğimde hiç ilaç kullanmama rağmen üç tane çatlama boyutunda yumoş var gün aşırı ilişki demişti ama döllenme olmadı. Bitanesi döllense yetçek ya
İnş canım benim senin de inş tutmuştur bu ayGuzel yumurtaların var masallah .insallah bu sefer bebisin olur.
Benim de bata 2-3 gün kala önce pembe çok az lekelenme oldu. Ertesi gün de kahverengine dönüp tamamen kesildi canım. önce ovülasyon testiyle sonra da ucuz testlerden alıp öğrenmiştim. İnşallah senin de öyle olur canım.Valla yarın sabah bat a 2 gün kalıyor ucuz testlerden yapacağım artık böyle olmuyor.
akla kara çıksın ortaya.
üç gündür tuhaf oldum.
senin lekelenmeler nasıldı? adetten kaç gün önceydi? hali tavrı nasıldı?
Benim de bata 2-3 gün kala önce pembe çok az lekelenme oldu. Ertesi gün de kahverengine dönüp tamamen kesildi canım. önce ovülasyon testiyle sonra da ucuz testlerden alıp öğrenmiştim. İnşallah senin de öyle olur canım.
İnş canım benim senin de inş tutmuştur bu ayHaberleşelim yine burdan müjdeli haberlerini bekliyorum
İnşallah canımm iyi bak kendineTamam tatlım insallah guzel haberlerle geliriz
Buradaki çizgi gerçek olabilir mi? Bat 5 ağustos.cooook silik.
Buradaki çizgi gerçek olabilir mi? Bat 5 ağustos.cooook silik.
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm bir hamile dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok şükür :)
2 ağustos 2 hamile :)
Temmuz olmadıinşallah ağustos benimde ayım olur Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm bir hamile dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok şükür :)
2 ağustos 2 hamile :)
hiç beklemiyordum. çok şaşkınım. sabah test yaptım negatifti. sonra öyle bir kabızlık başladı ki. sadece 3 sene önce yine hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce yaşamıştım bunu. akşam üzeri teste tekrar baktım çizgi var. tekrar yaptım yine silik çıktı. kan testi yapmadan emin olamam ama. bütün ay ovu testim pozitifti. yumurtlamadım sanmıştım. 11. günden itibaren ovu testlerimi de paylaşayım sizlerle... doğru düzgün birliktelik de olmadı. testte bir yanlışlık mı var acaba çok şüpheliyim kendimden... pkoluyum bu arada. bu ay inofolic kullanmıştım bir kutu. eğer hamileysem inofolic ve incir sayesinde olmuştur. onları da yarım yamalak kullandım biraz daha erteleyim diye düşünüyordum.
hiç beklemiyordum. çok şaşkınım. sabah test yaptım negatifti. sonra öyle bir kabızlık başladı ki. sadece 3 sene önce yine hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce yaşamıştım bunu. akşam üzeri teste tekrar baktım çizgi var. tekrar yaptım yine silik çıktı. kan testi yapmadan emin olamam ama. bütün ay ovu testim pozitifti. yumurtlamadım sanmıştım. 11. günden itibaren ovu testlerimi de paylaşayım sizlerle... doğru düzgün birliktelik de olmadı. testte bir yanlışlık mı var acaba çok şüpheliyim kendimden... pkoluyum bu arada. bu ay inofolic kullanmıştım bir kutu. eğer hamileysem inofolic ve incir sayesinde olmuştur. onları da yarım yamalak kullandım biraz daha erteleyim diye düşünüyordum.
valla 8 gecesi ya da 9 çatlama olmuştur sanki yaaa :)
ohh maşallah maşallah :)
Neden testlerin hep pozitif çıkmış canim onu anlayamadım.insallah bebeğin seninledir bence hamilesin hayırlı uğurlu olsun :)
yok canım. 9 dediğim 19. gün. yani 11-12 diye başladım, başına bir yazmadım. reglin 19. gününden sonra da testlerim değişmedi o yüzden fotoğraf çekmedim hiç. hep koyuydu. hiç silikleşme olmadı.sağ taraftaki t demi aklım karıştı
9 dan sonra oldu heralde çatlama:)
ohh maşallah maşallah :)
yok canım. 9 dediğim 19. gün. yani 11-12 diye başladım, başına bir yazmadım. reglin 19. gününden sonra da testlerim değişmedi o yüzden fotoğraf çekmedim hiç. hep koyuydu. hiç silikleşme olmadı.
Tabi ki gercek olabilir maşallah sana aa ne bereketli ay yaa hayirli olsun canim benimBuradaki çizgi gerçek olabilir mi? Bat 5 ağustos.cooook silik.
Tabi ki gercek olabilir maşallah sana aa ne bereketli ay yaa hayirli olsun canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?