TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ayyy insallah Canim benim agzina saglik hepimiz cift cizgileri goruruz insallah bu ay

Yaaaa masallah masallah masallah :) agustos gercekten cok bi bebekli olacak herhalde berraksucan dedigin gibi :)
Hayirli olsun dimaam :) benim icin bu ay umut kalmadi ama hamile haberi duydukca o kadar sevinc mutluluk duyuyorum ki :) ve iyi ki KK var :)

Ben hala emin değilim valla. Kan verince bakicam günüm geçmedi zaten olursa olur olmazsa hayırlısı.. hepimiz en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlara sahip oluruz inşallah.

İnsallah bizim de bebislerimiz bi gün tutunacak ve bizimle olacak.

Canım. Benim fitil dün bitti

Dün ovu koyuydu bugün siliklesmis

Son şans bu aksam :)
Bugun bende akinti gordum tam kivamini yakalyamadim ama benden heyecanli olan kocam degerlendirmek istedi :) ben plsnli diye gülüyorum komedyen olacak cocuk senin yuzunden diyo :) ayni gun hamile kalabiliriz bu ay ikimizinde tutarsa bebislerimizin neredeyse saatleri ayni olacak :)

Ayy hadi insallah gönlüm hem dün hem bugün degerlendirmekten yanaydi ama hayırlısı bakalim

Bu ay doktor kafadan es gecti ama bakalım bakalım :)

Ayy hadi insallah gönlüm hem dün hem bugün degerlendirmekten yanaydi ama hayırlısı bakalim

Bu ay doktor kafadan es gecti ama bakalım bakalım :)
Siz es gecmedikten sonra olur o :) icimden bi ses bu ay senden guzel haber gelecek diyo bi kac kisi icin daha konusuyo icimdeki ses bereketli bi aydayiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…