- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.701
ben bu sefer aç gittimm (aç tok fark etmez diyorlardı ama bir kaç kişi hayır aç deyince kafam bulandı)
50 tl muayene 50 civarı da hormonlara baktırdım
son olarak mutlaka baktır bence de :)
Arkadaşlar iyi geceler kanda gebelik testi yaptırmak için öncesinde doktora muayene olmak zorunda mıyız ?
Teşekkürler canım :)Gerek yok canım kan vermen yeterli
Teşekkürler canım :)
Valla hala bozuk. Konuşmuyorum şu an. Soylemedim bir şey. Önceki hamileligimde de kavgaliydik. :) emin değilim ama hala. Ancak kan testi ile kesinleşir.dimaam canimmm hayirli olsunnnnn bebisinnnn.inşallah saglikla kucagina almak nasip olur.....
yalniz kim kocasiyla arasi bozuldu o aydan umudu kesti, hiccccc umudum yok dedi istee o ay hamile kaldi bir kaç örneği var burda..napsak bizde mi limoni olsak bi ay
Hala mi bozuk ? Kizzz koş saril kocana sevinçli haberi ver.su 3 günlük ddünyada mutlu olmak varken .....bak bebisin etkilenmesin ...mutlu olsun..şuan kkardes mi geliyor ,diğer hhamileligimde diyorsun ya.Valla hala bozuk. Konuşmuyorum şu an. Soylemedim bir şey. Önceki hamileligimde de kavgaliydik. :) emin değilim ama hala. Ancak kan testi ile kesinleşir.
27 aylık kızım var. Prolaktinim 70 falandi pko da vardı ona ragmen hamile kalmistim. Doktor hamile kalamazsin demisti Üstelik. O yüzden gonlunuzu ferah tutun belli olmuyor bu bebeklerin isi.Hala mi bozuk ? Kizzz koş saril kocana sevinçli haberi ver.su 3 günlük ddünyada mutlu olmak varken .....bak bebisin etkilenmesin ...mutlu olsun..şuan kkardes mi geliyor ,diğer hhamileligimde diyorsun ya.
Abla oluyor27 aylık kızım var. Prolaktinim 70 falandi pko da vardı ona ragmen hamile kalmistim. Doktor hamile kalamazsin demisti Üstelik. O yüzden gonlunuzu ferah tutun belli olmuyor bu bebeklerin isi.
Sarilmam valla kizginim.
Sağlıkla mutlulukla büyüsün yavrun. Ben zor hamile kalırım kafam rahat olsun dedim. Erken bıraktım korumayı. Ideal olan aralarinda 4 yaş olmasi aslında. Bakalım gelecek günler ne gösterecek... kocamla ne zaman barisirsam o zaman kan tahlili yaptiririm.Abla oluyor. Benimde 3 yasini yeni doldurmus bir kizim var
Ne imkansizliklar gerceklesiyor , yetwrki vakti gelsin o olacak zaten...
Canim hayirlisi olsun ya. Benim de 3 gundur kahverengi akintim var. Her adet oncesi yasadigim sey. Bugun ben de bekliyorum bakalimM melekler-engelchen canım ben hasta oldum tam günümde bebek artık önümüzdeki aylara inş
Ah canim ah... Keske yapabilsek...ismetbeyinbiricikhanimi M melekler-engelchen çok teşekkür ederim canlarım size birşey söyleyeceğim çok zor biliyorum ama rahatlamaya çalışın ben yumurtlama günlerini hesaplardım işaretlerdim eşime baskı yapardım hep hadi hadi diye bu yüzden strese sokuyorsun beni der dururdu eşim çok haklıymış bu ay hiç demedim hadi yumurta günü bile demedim hep kendi yaklaştı bana hatta biz bu ay rollerimi değitik dedi bana ben de hiç düşünmedim Rabbim sana bırakıyorum dedim hep hatta kedi alalım bari ben neyle teselli olacağım diyordum eşime . 2000 parça puzzle hediye etmişti kız kardeşim kafam dağılsın diye onu yaptım bitirdim bu ay onunla oyalandım ve sonuç ortada daha keseyi görmedik ama hayırlısı olsun inşallah eşimin iş arkadaşlarının eşleri hamile çalışan kızlarda hamile iş yemeklerine götürürdü eşim beni eve gelince ağlamaktan harap olurdum onlar bebek muhabbeti yaparlardı bende dinlerdim artık gitmiyordum sonra eşime herkes hamile diye gelmiyor değilmi demiş çalışan kızın biri yani çok zor günler yaşadım çok ağladım ama bu ay çok tevekkül ettim yani kızlar biliyorum çok zor ama rahatlamaya çalışın eşinize söylemeyin bile yumurtlama günü diye iyiki varsınız duramıyorum sabah sabah topikde buluyorum kendimi
Düşünmesek keşke ben düşünme boşver diyorum dahada fazla aklıma geliyorismetbeyinbiricikhanimi M melekler-engelchen çok teşekkür ederim canlarım size birşey söyleyeceğim çok zor biliyorum ama rahatlamaya çalışın ben yumurtlama günlerini hesaplardım işaretlerdim eşime baskı yapardım hep hadi hadi diye bu yüzden strese sokuyorsun beni der dururdu eşim çok haklıymış bu ay hiç demedim hadi yumurta günü bile demedim hep kendi yaklaştı bana hatta biz bu ay rollerimi değitik dedi bana ben de hiç düşünmedim Rabbim sana bırakıyorum dedim hep hatta kedi alalım bari ben neyle teselli olacağım diyordum eşime . 2000 parça puzzle hediye etmişti kız kardeşim kafam dağılsın diye onu yaptım bitirdim bu ay onunla oyalandım ve sonuç ortada daha keseyi görmedik ama hayırlısı olsun inşallah eşimin iş arkadaşlarının eşleri hamile çalışan kızlarda hamile iş yemeklerine götürürdü eşim beni eve gelince ağlamaktan harap olurdum onlar bebek muhabbeti yaparlardı bende dinlerdim artık gitmiyordum sonra eşime herkes hamile diye gelmiyor değilmi demiş çalışan kızın biri yani çok zor günler yaşadım çok ağladım ama bu ay çok tevekkül ettim yani kızlar biliyorum çok zor ama rahatlamaya çalışın eşinize söylemeyin bile yumurtlama günü diye iyiki varsınız duramıyorum sabah sabah topikde buluyorum kendimi
Arkadaşlar iyi geceler kanda gebelik testi yaptırmak için öncesinde doktora muayene olmak zorunda mıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?