TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

ben bu sefer aç gittimm (aç tok fark etmez diyorlardı ama bir kaç kişi hayır aç deyince kafam bulandı)

50 tl muayene 50 civarı da hormonlara baktırdım

son olarak mutlaka baktır bence de :)

Bi gelemedi kı adetim normalde bugun 2. Gun olacaktı devletten randvu almıştım olmayınca gitmedim. Peceteye silince arada gelen akıntılı kahverengi bişey gelio. Yine mi kimyasal oldum acaba o zamanda aynısı olmuştu 5 6 güne ancak sokulmuştu. Başka da hiç öyle olmadım direk gelirdi kirmizilar

Valla hala bozuk. Konuşmuyorum şu an. Soylemedim bir şey. Önceki hamileligimde de kavgaliydik. :) emin değilim ama hala. Ancak kan testi ile kesinleşir.

Kizlar bat 3 agustos yaziyor ama ben 7 temmuz gecesi adet oldum belki 4 temmuzda da adet olabilirim yada hic şaşmaz direk bu akşamda olabilir hayirlisi .

Valla hala bozuk. Konuşmuyorum şu an. Soylemedim bir şey. Önceki hamileligimde de kavgaliydik. :) emin değilim ama hala. Ancak kan testi ile kesinleşir.
Hala mi bozuk ? Kizzz koş saril kocana sevinçli haberi ver.su 3 günlük ddünyada mutlu olmak varken .....bak bebisin etkilenmesin ...mutlu olsun..şuan kkardes mi geliyor ,diğer hhamileligimde diyorsun ya.

Hala mi bozuk ? Kizzz koş saril kocana sevinçli haberi ver.su 3 günlük ddünyada mutlu olmak varken .....bak bebisin etkilenmesin ...mutlu olsun..şuan kkardes mi geliyor ,diğer hhamileligimde diyorsun ya.
27 aylık kızım var. Prolaktinim 70 falandi pko da vardı ona ragmen hamile kalmistim. Doktor hamile kalamazsin demisti Üstelik. O yüzden gonlunuzu ferah tutun belli olmuyor bu bebeklerin isi.
Sarilmam valla kizginim.

27 aylık kızım var. Prolaktinim 70 falandi pko da vardı ona ragmen hamile kalmistim. Doktor hamile kalamazsin demisti Üstelik. O yüzden gonlunuzu ferah tutun belli olmuyor bu bebeklerin isi.
Sarilmam valla kizginim.
Abla oluyor . Benimde 3 yasini yeni doldurmus bir kizim var
Ne imkansizliklar gerceklesiyor , yetwrki vakti gelsin o olacak zaten...

Abla oluyor . Benimde 3 yasini yeni doldurmus bir kizim var
Ne imkansizliklar gerceklesiyor , yetwrki vakti gelsin o olacak zaten...
Sağlıkla mutlulukla büyüsün yavrun. Ben zor hamile kalırım kafam rahat olsun dedim. Erken bıraktım korumayı. Ideal olan aralarinda 4 yaş olmasi aslında. Bakalım gelecek günler ne gösterecek... kocamla ne zaman barisirsam o zaman kan tahlili yaptiririm.

ismetbeyinbiricikhanimi M melekler-engelchen çok teşekkür ederim canlarım size birşey söyleyeceğim çok zor biliyorum ama rahatlamaya çalışın ben yumurtlama günlerini hesaplardım işaretlerdim eşime baskı yapardım hep hadi hadi diye bu yüzden strese sokuyorsun beni der dururdu eşim çok haklıymış bu ay hiç demedim hadi yumurta günü bile demedim hep kendi yaklaştı bana hatta biz bu ay rollerimi değitik dedi bana ben de hiç düşünmedim Rabbim sana bırakıyorum dedim hep hatta kedi alalım bari ben neyle teselli olacağım diyordum eşime . 2000 parça puzzle hediye etmişti kız kardeşim kafam dağılsın diye onu yaptım bitirdim bu ay onunla oyalandım ve sonuç ortada daha keseyi görmedik ama hayırlısı olsun inşallah eşimin iş arkadaşlarının eşleri hamile çalışan kızlarda hamile iş yemeklerine götürürdü eşim beni eve gelince ağlamaktan harap olurdum onlar bebek muhabbeti yaparlardı bende dinlerdim artık gitmiyordum sonra eşime herkes hamile diye gelmiyor değilmi demiş çalışan kızın biri yani çok zor günler yaşadım çok ağladım ama bu ay çok tevekkül ettim yani kızlar biliyorum çok zor ama rahatlamaya çalışın eşinize söylemeyin bile yumurtlama günü diye iyiki varsınız duramıyorum sabah sabah topikde buluyorum kendimi

Ah canim ah... Keske yapabilsek...

Düşünmesek keşke ben düşünme boşver diyorum dahada fazla aklıma geliyor

Arkadaşlar iyi geceler kanda gebelik testi yaptırmak için öncesinde doktora muayene olmak zorunda mıyız ?

Gerek yok :)

Ama cakallik yapan özel hastaneler

Muayene sonrası hcg baktırmaya daha az (muayene parasini veriyorsunuz bi de )

Direk hcg daha çok alıyorlar

O yüzden aile hekimi ya da acil tercih eden çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…