- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.721
Dün gittim canım kalp atışlarını duyduk çok şükürdoktora gittin mi? kalp atışını keseyi falan gördün değil mi?
kızlar şimdi benim yumrutlama günümden yani son ilişkimin üzerinden 7-8 gün gecti evde bir tane fotest erken gebelik testim var eczacı süpheli ilişkiden 5 gün sonra bile gösterir demişti, acaba yapsam şuanda doğru sonuç verir mi erken mi?
Ilkkızlar şimdi benim yumrutlama günümden yani son ilişkimin üzerinden 7-8 gün gecti evde bir tane fotest erken gebelik testim var eczacı süpheli ilişkiden 5 gün sonra bile gösterir demişti, acaba yapsam şuanda doğru sonuç verir mi erken mi?
Cikmayabilir canim yine de dene istersen artik ovulasyon testleri siliklestikızlar şimdi benim yumrutlama günümden yani son ilişkimin üzerinden 7-8 gün gecti evde bir tane fotest erken gebelik testim var eczacı süpheli ilişkiden 5 gün sonra bile gösterir demişti, acaba yapsam şuanda doğru sonuç verir mi erken mi?
Bence biraz daha bekle canim ovulasyon testlerin de siliklesti di mi artık?kızlar şimdi benim yumrutlama günümden yani son ilişkimin üzerinden 7-8 gün gecti evde bir tane fotest erken gebelik testim var eczacı süpheli ilişkiden 5 gün sonra bile gösterir demişti, acaba yapsam şuanda doğru sonuç verir mi erken mi?
ya aslında beklemeyi yeğlerim ama yarın bir iş görüşmesine gideceğim bu görüşmede süpriz oldu açıkcası o sebepten bakayım ve öyle bir şey varsa hiç kasmiym istiyorum:)ben senin yerinde olsam yine de 10. günü beklerdim :)
evet evet canım silikleşti dün meraktan ovulasyon testi yaptım hatta gene sıvı alımına ve saatine dikkat ederek baya yok denilecek kadar silik bir çizgi çıktı.Ilk
Cikmayabilir canim yine de dene istersen artik ovulasyon testleri siliklesti
Bence biraz daha bekle canim ovulasyon testlerin de siliklesti di mi artık?
Amin canım benim inşallah en yakın zamanda senin de hamilelik haberini alacağız buradanmucizegibisin işte bu güzel haber
Allah sağlıkla devamını getirsin canım benim.
ben adet oldum bu arada M melekler-engelchen bat 30 ağustos
Amin canım benim inşallah en yakın zamanda senin de hamilelik haberini alacağız buradan
İnşallah gerek kalmaz normal yolla olur. canım peki sen muayene olup hormon testi yaptırdın mı hiç?benim normal yolla olacağına dair umutlarım azalıyor canım. eşimin ameliyatından sonra 8. aya girdik. 4 ay daha olmazsa tüp bebeğe başvuracağım. inşallah olur ama Rabbim nasip etsin.
Oyyy kuzum Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.ismetbeyinbiricikhanimi M melekler-engelchen çok teşekkür ederim canlarım size birşey söyleyeceğim çok zor biliyorum ama rahatlamaya çalışın ben yumurtlama günlerini hesaplardım işaretlerdim eşime baskı yapardım hep hadi hadi diye bu yüzden strese sokuyorsun beni der dururdu eşim çok haklıymış bu ay hiç demedim hadi yumurta günü bile demedim hep kendi yaklaştı bana hatta biz bu ay rollerimi değitik dedi bana ben de hiç düşünmedim Rabbim sana bırakıyorum dedim hep hatta kedi alalım bari ben neyle teselli olacağım diyordum eşime . 2000 parça puzzle hediye etmişti kız kardeşim kafam dağılsın diye onu yaptım bitirdim bu ay onunla oyalandım ve sonuç ortada daha keseyi görmedik ama hayırlısı olsun inşallah eşimin iş arkadaşlarının eşleri hamile çalışan kızlarda hamile iş yemeklerine götürürdü eşim beni eve gelince ağlamaktan harap olurdum onlar bebek muhabbeti yaparlardı bende dinlerdim artık gitmiyordum sonra eşime herkes hamile diye gelmiyor değilmi demiş çalışan kızın biri yani çok zor günler yaşadım çok ağladım ama bu ay çok tevekkül ettim yani kızlar biliyorum çok zor ama rahatlamaya çalışın eşinize söylemeyin bile yumurtlama günü diye iyiki varsınız duramıyorum sabah sabah topikde buluyorum kendimi
İnşallah gerek kalmaz normal yolla olur. canım peki sen muayene olup hormon testi yaptırdın mı hiç?
4 ağustos bat ama pazar sabahı yapıcam gelmezse. dün aşırı derecede mide bulantım vardı uykum olmasına rağmen uyuyamadım o derece birde sağ göğüsüm acıyor dün geceden beri umutlanmayayım diyorum ama işte belirtilerden anlam çıkarıyorum hep bakalım kısmet ama kararlıyım beklicem pazara kadarGunaydin canlar aranizda bat günü test yapan yapacak olan var mi yada 4 ağustos olanlardan...ben yapmadim aadetini bekliyorum olacak gibiyim zaten gecen ay test aldm kullanmadim duruyor.
Hayırlısı canım adetin 3. Günü doktora gidecem kontrol amaçlı gelecek ay da eşimle gidecez bakalım ya doktor çok şükür bi şeyin yok dedi bi kere de kimyasal gebelik yaşadım inş eşimde de bi şey yokturCanim hayirlisi olsun ya. Benim de 3 gundur kahverengi akintim var. Her adet oncesi yasadigim sey. Bugun ben de bekliyorum bakalim
İnşallah canım her şeyin hayırlısı olsun.Hayırlısı canım adetin 3. Günü doktora gidecem kontrol amaçlı gelecek ay da eşimle gidecez bakalım ya doktor çok şükür bi şeyin yok dedi bi kere de kimyasal gebelik yaşadım inş eşimde de bi şey yoktur
Ben çocuk düşünmeyene kadar dikkat etmiyordum kim hamile kimin çocuğu var ,şimdi sanki herkes hamile ,allah bize de nasip etsin psikolojik olarak çok yıpratıcı süreç keşke evlenir evlenmez bi tane yapaydımİnşallah canım her şeyin hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?