TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

kızlar şimdi benim yumrutlama günümden yani son ilişkimin üzerinden 7-8 gün gecti evde bir tane fotest erken gebelik testim var eczacı süpheli ilişkiden 5 gün sonra bile gösterir demişti, acaba yapsam şuanda doğru sonuç verir mi erken mi?

ben senin yerinde olsam yine de 10. günü beklerdim :)

Ilk
Cikmayabilir canim yine de dene istersen artik ovulasyon testleri siliklesti
Bence biraz daha bekle canim ovulasyon testlerin de siliklesti di mi artık?

Ilk

Cikmayabilir canim yine de dene istersen artik ovulasyon testleri siliklesti

Bence biraz daha bekle canim ovulasyon testlerin de siliklesti di mi artık?
evet evet canım silikleşti dün meraktan ovulasyon testi yaptım hatta gene sıvı alımına ve saatine dikkat ederek baya yok denilecek kadar silik bir çizgi çıktı.

Benim testler koyulasmadi kimyasal gebelik olabilir galiba. 35 günde bir regl oluyorum. Bugün 28. Gün çok erken ondan da olabilir mi ki. Erken test yapmak da iyi değil işte. Gün geçmeden yapmamak lazım.

Amin canım benim inşallah en yakın zamanda senin de hamilelik haberini alacağız buradan

benim normal yolla olacağına dair umutlarım azalıyor canım. eşimin ameliyatından sonra 8. aya girdik. 4 ay daha olmazsa tüp bebeğe başvuracağım. inşallah olur ama Rabbim nasip etsin.

Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi ..
Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir.
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Oyyy kuzum Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.
Son 1 gün kaldı bata ama dün gece 4 buçuğa kadar bel karın ağrısından uyuyamadım ama adet geldi dedim ama gelmedi sabaha geçmişti şimdi gene başladı ara ara giriyor insAllah adet olmam

İnşallah gerek kalmaz normal yolla olur. canım peki sen muayene olup hormon testi yaptırdın mı hiç?

ben düzenli olarak 6 ayda bir doktoruma gidiyordum zaten çocuk düşünmeden daha. hala da gidiyorum. çok şükür hiçbir sıkıntım yok canım. eşim işte 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu çok şükür sayı ve hareketlilik düzeldi ama yapısal bozukluk (morfoloji) hala düzelmedi. zaten doktor ameliyattan sonra 6 ay olmazsa tüp yapın demişti ben 1 sene dolsun diye bekleyeceğim. eşim çok üzülüyor doğal yolla olmasını istiyor erkek olduğu için ona tüp yaptırmak ağır geliyor büyüsü olmaz diyor ama bakalım herkesin normal yolla olacak diye bir şey yok elimizden geleni yapacağız Allah izin verdikçe.

Gunaydin canlar aranizda bat günü test yapan yapacak olan var mi yada 4 ağustos olanlardan...ben yapmadim aadetini bekliyorum olacak gibiyim zaten gecen ay test aldm kullanmadim duruyor.
4 ağustos bat ama pazar sabahı yapıcam gelmezse. dün aşırı derecede mide bulantım vardı uykum olmasına rağmen uyuyamadım o derece birde sağ göğüsüm acıyor dün geceden beri umutlanmayayım diyorum ama işte belirtilerden anlam çıkarıyorum hep bakalım kısmet ama kararlıyım beklicem pazara kadar

Canim hayirlisi olsun ya. Benim de 3 gundur kahverengi akintim var. Her adet oncesi yasadigim sey. Bugun ben de bekliyorum bakalim
Hayırlısı canım adetin 3. Günü doktora gidecem kontrol amaçlı gelecek ay da eşimle gidecez bakalım ya doktor çok şükür bi şeyin yok dedi bi kere de kimyasal gebelik yaşadım inş eşimde de bi şey yoktur

İnşallah canım her şeyin hayırlısı olsun.
Ben çocuk düşünmeyene kadar dikkat etmiyordum kim hamile kimin çocuğu var ,şimdi sanki herkes hamile ,allah bize de nasip etsin psikolojik olarak çok yıpratıcı süreç keşke evlenir evlenmez bi tane yapaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…