- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.741
inşalah cnm adet olmazsın bebişin seninledir adet günü yapsan çıkar aslında geç döllenme değilse cnm hayırlısı olsun hakkımızda hiç belirilere takılma benim ne göğsüm ağrıyor ne de damarlanma var mesela hep damarlarım çıkmşmı diye bakardımOyyy kuzum Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.
Son 1 gün kaldı bata ama dün gece 4 buçuğa kadar bel karın ağrısından uyuyamadım ama adet geldi dedim ama gelmedi sabaha geçmişti şimdi gene başladı ara ara giriyor insAllah adet olmam
Ben de pazara kadar beklicem inşallah batdasim4 ağustos bat ama pazar sabahı yapıcam gelmezse. dün aşırı derecede mide bulantım vardı uykum olmasına rağmen uyuyamadım o derece birde sağ göğüsüm acıyor dün geceden beri umutlanmayayım diyorum ama işte belirtilerden anlam çıkarıyorum hep bakalım kısmet ama kararlıyım beklicem pazara kadar
İnşallah canım dilimden dua düşmüyor dün gece 4 buçuğa kadar hep dua ettiminşalah cnm adet olmazsın bebişin seninledir adet günü yapsan çıkar aslında geç döllenme değilse cnm hayırlısı olsun hakkımızda hiç belirilere takılma benim ne göğsüm ağrıyor ne de damarlanma var mesela hep damarlarım çıkmşmı diye bakardım
amin canım inşallah o ağrılar şu an bende var çaktırmıyorumBen de pazara kadar beklicem inşallah batdasim
Dün gece bel karın ağrısından uyuyamadım 4 buçuğa kadar adetatlı geliyor sandım ama yok şuanda ağrıda yok :/ inşallah pazar bizim günümüz olur
tatlım bende dün çok dua ettim hatta öncesinde bir ağlama krizi geldi anlamadım Allahtan eşim içerdeydi sonra sakinleştim ve bol bol dua ettim inşallah bebeklerimiz bizimledirİnşallah canım dilimden dua düşmüyor dün gece 4 buçuğa kadar hep dua ettimtuvalete gitmeye korkuyorum kırmızılar ı görcem diye 4 gün geçmesini beklicem diye söz verdim arkadaşıma yoksa şimdiye çoktan yapardım. Hoş tek çizgi görcem diye cesaret edebilir miydim bilmiyorum
Anladım canım.Dua ediyorum senin için inşallah doğal yolla olsun diye. Hiç stres yapma, akışına bırak ben inanıyorum olacağınaben düzenli olarak 6 ayda bir doktoruma gidiyordum zaten çocuk düşünmeden daha. hala da gidiyorum. çok şükür hiçbir sıkıntım yok canım. eşim işte 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu çok şükür sayı ve hareketlilik düzeldi ama yapısal bozukluk (morfoloji) hala düzelmedi. zaten doktor ameliyattan sonra 6 ay olmazsa tüp yapın demişti ben 1 sene dolsun diye bekleyeceğim. eşim çok üzülüyor doğal yolla olmasını istiyor erkek olduğu için ona tüp yaptırmak ağır geliyor büyüsü olmaz diyor ama bakalım herkesin normal yolla olacak diye bir şey yok elimizden geleni yapacağız Allah izin verdikçe.
Keşkelere çok takılmamak lazım canım ya. Hep mutsuz oluruz öyle. Hayırlısını dilemekten başka elden başka çare gelmiyor canım malesef.Ben çocuk düşünmeyene kadar dikkat etmiyordum kim hamile kimin çocuğu var ,şimdi sanki herkes hamile ,allah bize de nasip etsin psikolojik olarak çok yıpratıcı süreç keşke evlenir evlenmez bi tane yapaydım
Anladım canım.Dua ediyorum senin için inşallah doğal yolla olsun diye. Hiç stres yapma, akışına bırak ben inanıyorum olacağına
Aynen bende kararliyim yapmamaya .ama zaten agrilarim başladı geliyorum haberin olsun bak dio.hakkimizda hayirlis diyelim napalim.eğer nasip olaydi su günlerde bebeğinin kokusunu duyacaktim..takdir-i ilahi ne denirki vardır bi hikmeti.Emineeemm canım bat 4 ağustos ama ben de yapmayı düşünmüyorum inşallah gelmezse pazara kadar beklicem.
Ben kullaniyorum canim.günde 1 tane .zaman farketmiyor tok olacaksin.ister gün ortasi ister yatarken al.Kozlar folbiol kullanan var mi ben plus kullaniyodum kalmamis eczanede bunu aldim.mecbur ama her tablet 5 mg gunluk almamiz gereken dozun altinda kullanan varsa gunde kac tane iciyo
Peki kabizlik yapiyo mu canim benim zaten kabızlık problemim var trio yapiyodu o yuzden onu almiyorum buna da yapiyo yazmislar sende oldu muBen kullaniyorum canim.günde 1 tane .zaman farketmiyor tok olacaksin.ister gün ortasi ister yatarken al.
battan 3 gün önce regl oldum maalesefyeni bat 3 eylül
InsaAllah bu aralar bebislerimizin yer edinmesidıramin canım inşallah o ağrılar şu an bende var çaktırmıyorumay gelecek adeti de engellicem en sonunda
InsaAllah balım pazardan önce test yaparsan mutlaka etiketle emi beni çok merak ediyorum.tatlım bende dün çok dua ettim hatta öncesinde bir ağlama krizi geldi anlamadım Allahtan eşim içerdeydi sonra sakinleştim ve bol bol dua ettim inşallah bebeklerimiz bizimledir
Canim ben hep kabizim kesin o yapiyor burada sormustum kabiz olan var mi DİE bu ilaci kullanipta olan cikmadi.demekki sende ben gibisinPeki kabizlik yapiyo mu canim benim zaten kabızlık problemim var trio yapiyodu o yuzden onu almiyorum buna da yapiyo yazmislar sende oldu mu
Bir kizim var 3 yasinda.bi sene olacak 8 ağustosta kimyasal gebelik geçirdim.ve ardina 2 ay korundum direk hamile kaldim bu kez de bebek sezeryan yerine tutunmuş kalbi durdu vs derken kürtaj oldum.6 ay bekledim bakalim simdi ne olacak.Hayirlisini dilemekten başka birşey gelmiyor elimden fazla üstüne düşmekte iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?