TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

inşalah cnm adet olmazsın bebişin seninledir adet günü yapsan çıkar aslında geç döllenme değilse cnm hayırlısı olsun hakkımızda hiç belirilere takılma benim ne göğsüm ağrıyor ne de damarlanma var mesela hep damarlarım çıkmşmı diye bakardım

Ben de pazara kadar beklicem inşallah batdasim
Dün gece bel karın ağrısından uyuyamadım 4 buçuğa kadar adetatlı geliyor sandım ama yok şuanda ağrıda yok :/ inşallah pazar bizim günümüz olur

İnşallah canım dilimden dua düşmüyor dün gece 4 buçuğa kadar hep dua ettim tuvalete gitmeye korkuyorum kırmızılar ı görcem diye 4 gün geçmesini beklicem diye söz verdim arkadaşıma yoksa şimdiye çoktan yapardım. Hoş tek çizgi görcem diye cesaret edebilir miydim bilmiyorum

Ben de pazara kadar beklicem inşallah batdasim
Dün gece bel karın ağrısından uyuyamadım 4 buçuğa kadar adetatlı geliyor sandım ama yok şuanda ağrıda yok :/ inşallah pazar bizim günümüz olur
amin canım inşallah o ağrılar şu an bende var çaktırmıyorum ay gelecek adeti de engellicem en sonunda

tatlım bende dün çok dua ettim hatta öncesinde bir ağlama krizi geldi anlamadım Allahtan eşim içerdeydi sonra sakinleştim ve bol bol dua ettim inşallah bebeklerimiz bizimledir

Anladım canım.Dua ediyorum senin için inşallah doğal yolla olsun diye. Hiç stres yapma, akışına bırak ben inanıyorum olacağına

Ben çocuk düşünmeyene kadar dikkat etmiyordum kim hamile kimin çocuğu var ,şimdi sanki herkes hamile ,allah bize de nasip etsin psikolojik olarak çok yıpratıcı süreç keşke evlenir evlenmez bi tane yapaydım
Keşkelere çok takılmamak lazım canım ya. Hep mutsuz oluruz öyle. Hayırlısını dilemekten başka elden başka çare gelmiyor canım malesef.

merhaba kızlarrr, adet oldum ben malesef.. Hayırlısı.. Dün Smear testi yaptırdım. kan,idrar,vajinal ultrason. gebelik öncesi yapılması gereken testlerin hepsi sonuçlarını bekliyorum. Yarında yumurta sayımı yapılacak,tekrar kan vercem..

Anladım canım.Dua ediyorum senin için inşallah doğal yolla olsun diye. Hiç stres yapma, akışına bırak ben inanıyorum olacağına

inşallah canım benim çook sağ ol seni tanımıyorum ama güzel yüreğine inanıyorum hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah Allah ım senin de benim de dualarımızı kabul eder.

Emineeemm canım bat 4 ağustos ama ben de yapmayı düşünmüyorum inşallah gelmezse pazara kadar beklicem.
Aynen bende kararliyim yapmamaya .ama zaten agrilarim başladı geliyorum haberin olsun bak dio.hakkimizda hayirlis diyelim napalim.eğer nasip olaydi su günlerde bebeğinin kokusunu duyacaktim..takdir-i ilahi ne denirki vardır bi hikmeti.

Kozlar folbiol kullanan var mi ben plus kullaniyodum kalmamis eczanede bunu aldim.mecbur ama her tablet 5 mg gunluk almamiz gereken dozun altinda kullanan varsa gunde kac tane iciyo

battan 3 gün önce regl oldum maalesef yeni bat 3 eylül

Nasip değilmiş canim üzulme bak yeniden denemen icin fırsatın başlangıcı oldu cok şükür regl olabiliyorsun.ben geçtiğimiz ay 4 gun gecikmeli oldum moralim bozuldu Bebek yoksa vaktin de regl olmak guzel bişey.

amin canım inşallah o ağrılar şu an bende var çaktırmıyorum ay gelecek adeti de engellicem en sonunda
InsaAllah bu aralar bebislerimizin yer edinmesidır o adet bu ay gelmeyecek Allahın izniyleeee

tatlım bende dün çok dua ettim hatta öncesinde bir ağlama krizi geldi anlamadım Allahtan eşim içerdeydi sonra sakinleştim ve bol bol dua ettim inşallah bebeklerimiz bizimledir
InsaAllah balım pazardan önce test yaparsan mutlaka etiketle emi beni çok merak ediyorum.
İnşallah burdan bebeklerimizi konusuruz yok kese Di cinsiyeti inşallah

Oyyy senin de mi kaybın var kuzum Emineeemm
Bir kizim var 3 yasinda.bi sene olacak 8 ağustosta kimyasal gebelik geçirdim.ve ardina 2 ay korundum direk hamile kaldim bu kez de bebek sezeryan yerine tutunmuş kalbi durdu vs derken kürtaj oldum.6 ay bekledim bakalim simdi ne olacak.Hayirlisini dilemekten başka birşey gelmiyor elimden fazla üstüne düşmekte iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…