- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.761
canım benim ağrılarım çok arttı sağ belim berbat ağrıyor ve beyaz koyu kıvamlı akıntım oldu sanki biraz kokuda varInsaAllah balım pazardan önce test yaparsan mutlaka etiketle emi beni çok merak ediyorum.
İnşallah burdan bebeklerimizi konusuruz yok kese Di cinsiyeti inşallah
Anladim canim neyse artik yapacak bi seyimiz yok teşekkür ederim cevabin icin canim :)Canim ben hep kabizim kesin o yapiyor burada sormustum kabiz olan var mi DİE bu ilaci kullanipta olan cikmadi.demekki sende ben gibisin
Oyyy çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı Rabbim beterinden saklasın. TeZ zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Bir kizim var 3 yasinda.bi sene olacak 8 ağustosta kimyasal gebelik geçirdim.ve ardina 2 ay korundum direk hamile kaldim bu kez de bebek sezeryan yerine tutunmuş kalbi durdu vs derken kürtaj oldum.6 ay bekledim bakalim simdi ne olacak.Hayirlisini dilemekten başka birşey gelmiyor elimden fazla üstüne düşmekte iyi değil.
Benim de belim gene başladı yaacanım benim ağrılarım çok arttı sağ belim berbat ağrıyor ve beyaz koyu kıvamlı akıntım oldu sanki biraz kokuda varyarın yarından sonra hastalanabilirim tabi düzenli gelirse
İnşallah canım dilimden dua düşmüyor dün gece 4 buçuğa kadar hep dua ettimtuvalete gitmeye korkuyorum kırmızılar ı görcem diye 4 gün geçmesini beklicem diye söz verdim arkadaşıma yoksa şimdiye çoktan yapardım. Hoş tek çizgi görcem diye cesaret edebilir miydim bilmiyorum
Aynen bende kararliyim yapmamaya .ama zaten agrilarim başladı geliyorum haberin olsun bak dio.hakkimizda hayirlis diyelim napalim.eğer nasip olaydi su günlerde bebeğinin kokusunu duyacaktim..takdir-i ilahi ne denirki vardır bi hikmeti.
kabızlık hamilelik belirtisi mierken yapmayın kızlar. ben yaptım. pozitif gördüm şimdi tüm belirtilerim kayboldu. test gittikçe daha da silikleşiyor. sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum. hiç yapmasaydım ruhum duymayacaktı. ama o kabızlık ah o kabızlık hepsi onun yüzünden oldu. kimyasal da olsa ben gebelik olduğunu hemen anlıyorum bu kabızlık yüzünden.
valla benim en büyük belirtim. hamile kalma olasılığı olan günlerde birliktelik olmadı bile bizde. ama ben ona rağmen kabız olunca test yaptım. oysa ki hiç ihtimal bile vermiyordum. ovu testlerim hiç silikleşmemişti. pcos da var. prolaktinim de yüksek oluyordu genelde. regl öncesi çok sık tuvalete gidilirken hamilelikte kabızlık oluyor genelde.kabızlık hamilelik belirtisi miben haftasonundan beri kabızım hatta pazar günü hiç çıkmadım desem yeridir dün akşam ve bu gün çıktım bir kere tuvalete gerçi haklısın regl zamanı baya sık çıkarım tuvalete ay hadi bir belirti daha gel de kafayı yeme
erken yapmayın kızlar. ben yaptım. pozitif gördüm şimdi tüm belirtilerim kayboldu. test gittikçe daha da silikleşiyor. sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum. hiç yapmasaydım ruhum duymayacaktı. ama o kabızlık ah o kabızlık hepsi onun yüzünden oldu. kimyasal da olsa ben gebelik olduğunu hemen anlıyorum bu kabızlık yüzünden.
Ben de de tam tersi ishal oluyorumvalla benim en büyük belirtim. hamile kalma olasılığı olan günlerde birliktelik olmadı bile bizde. ama ben ona rağmen kabız olunca test yaptım. oysa ki hiç ihtimal bile vermiyordum. ovu testlerim hiç silikleşmemişti. pcos da var. prolaktinim de yüksek oluyordu genelde. regl öncesi çok sık tuvalete gidilirken hamilelikte kabızlık oluyor genelde.
kimyasal gebelikte döllenme oluyor ama sağlıksız embriyo oluyor ya da tutunamıyor. bhcg sağlıklı artmıyor. 2 günde ikiye katlaması lazım ya. ben de dün silik pozitif gördüm bugün koyu görürüm dedim bugün de silik olunca herhalde sağlıklı artmıyor diye endişe ettim. kan testi de yaptırmadım. öyle kendi kendime yorum yapıyorum.ben de şuan kendimi çok hamile hissediyorum belki belirtiler psikolojik ama ilk gebeliğimdeki gibi hepsi. Kaç gün önce test yaptın canım. Kimyasal gebelik ne oluyor tam olarak??
aaa çok ilginç :)Ben de de tam tersi ishal oluyorum
Kızlar yaa belim kopuyor ağrıdan9 buçuktan beri arabadaki ara ara mola veriyoruz o zaman iyiyim ama arabada kopuyor sanki adet olcakmisim gibi ağrıyor
Hayır hayır oyle düşünme kuzum benim ilk gebeligimde ilk yaptığım test silikti 6gun sonra yaptığım test biraz daha koyuydu yani evde ki testler değerin arttığını çok belli etmiyor. Bat ne zaman di peki.kimyasal gebelikte döllenme oluyor ama sağlıksız embriyo oluyor ya da tutunamıyor. bhcg sağlıklı artmıyor. 2 günde ikiye katlaması lazım ya. ben de dün silik pozitif gördüm bugün koyu görürüm dedim bugün de silik olunca herhalde sağlıklı artmıyor diye endişe ettim. kan testi de yaptırmadım. öyle kendi kendime yorum yapıyorum.
ilk hamileliğindeki şeyleri hissediyorsan hamilesindir. ben ilk hamileliğimdeki her şeyi harfiyen yaşadım. mesela ilkinde hiç unutmuyorum pazartesi günü işe gideceğim aynada suratımı öyle feci halde gördüm ki... yorgun bitkin, gözlerim şiş. kabızlık vardı ve göğüs acısı. 3 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim.
şimdi de aynı şeyleri yaşadım. cumartesi günü suratım feciydi yine. o an hamilelik geldi aklıma bir tek. dün de kabız olunca test yaptım pozitif. ikinci hamilelikte hissediliyor bence. sat 5 temmuzdu ben 2 ağustosta test yaptım.
Evet ilk gebeliğim de öyle olmuştu bide kabızlık belirti diye vahlanmistim ishal oldum diye meğerse bende durum öyleymiş :)aaa çok ilginç :)
İnşallah bebistir kuzum yaa hayırlısıyla. Sen teşekkür yaptın mı canım bat ne zamanİnşallah bebişin habercisidir canım geçen benim de belim çok ağrıdı ilaç içmek istemedim ama ağrı kesici krem vardı evde ondan sürdük eşimle iyi geldi belime biraz yakıyo ama tavsiye ederim eczaneden bulabilirsin..
bende aynıyım canım yarın olacak gibi hissediyorum sağ ayağım uyuşuyor ağrıdanKızlar yaa belim kopuyor ağrıdan9 buçuktan beri arabadaki ara ara mola veriyoruz o zaman iyiyim ama arabada kopuyor sanki adet olcakmisim gibi ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?