TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

InsaAllah balım pazardan önce test yaparsan mutlaka etiketle emi beni çok merak ediyorum.
İnşallah burdan bebeklerimizi konusuruz yok kese Di cinsiyeti inşallah
canım benim ağrılarım çok arttı sağ belim berbat ağrıyor ve beyaz koyu kıvamlı akıntım oldu sanki biraz kokuda var yarın yarından sonra hastalanabilirim tabi düzenli gelirse

Oyyy çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı Rabbim beterinden saklasın. TeZ zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Ben de şimdi 9 aylik olacaktim subatta kürtaj oldum 10 haftalıktı benim miniğim de kalbi durdu.

canım benim ağrılarım çok arttı sağ belim berbat ağrıyor ve beyaz koyu kıvamlı akıntım oldu sanki biraz kokuda var yarın yarından sonra hastalanabilirim tabi düzenli gelirse
Benim de belim gene başladı yaa nasip hakkımız da hayırlısı inşallah canım

erken yapmayın kızlar. ben yaptım. pozitif gördüm şimdi tüm belirtilerim kayboldu. test gittikçe daha da silikleşiyor. sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum. hiç yapmasaydım ruhum duymayacaktı. ama o kabızlık ah o kabızlık hepsi onun yüzünden oldu. kimyasal da olsa ben gebelik olduğunu hemen anlıyorum bu kabızlık yüzünden.

kabızlık hamilelik belirtisi mi ben haftasonundan beri kabızım hatta pazar günü hiç çıkmadım desem yeridir dün akşam ve bu gün çıktım bir kere tuvalete gerçi haklısın regl zamanı baya sık çıkarım tuvalete ay hadi bir belirti daha gel de kafayı yeme

Kizlar size bi sey danismak istiyorum ben bir senedir calismiyorum oncesinde forex firmasinda yatirim danismaniydim ondan oncesinde de banka da portfoy yoneticisiydim esimle ayni yerde calistigimiz icin ben isten ayrildim balikesir de yasiyoruz istanbul dan aradilar is gorusmesi icin bebegimi kendim buyutmek istiyorum ama calismayi da cok ozledim siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz o kadar emek univeraite okuyoruz boyle evde oturmak canimi sıkıyo ama bebek istiyorum

Kızlar belki bazılarınızın kafası karışacak ama ben yine de söylemek istiyorum. Benim aşılama olduğu için yani aslında fsh içeren yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandığım için de yaşamış olabilirim bu belirtileri. Temkinli yaklaşın ama aklınızda bir yerde de dursun. Ben aşılama sonrası üçüncü ve dördüncü gün adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı hissettim. Göğüslerim hassaslaştı. Bu kasık sancılarım devam etti. Aşılmadan sonra 10. Gün tamam adet oldum dedim çünkü çok ağrıyorudu. 10. Gün sivilcem çıktı iyice ümidimi yitirdim. Sonra bir sivilce daha bir tane daha bir baktım sivilcelerde vücudum. Yüzümde üç tane sırtımda bir iki tane. Ayaklarım üşüyordu hep. Ve kabızlık oldu afedersiniz. Normalde hiç öyle sıkıntım olmaz. Akıntım da hep oldu beyaz bir akıntı. Endişelerle üç gün geçirdim hep adet olacağım sandım. Yalnız 13. Gün ciddi halsizlik hissettim. 13. Gün idrarda silik hayalet var mı yok mu belli olmayan bir çizginin ardından betahcg 21,7 çıktı.o gece çık sancım oldu. 15. Gün sonuç 35,6 çıktı karalar bağladım. 16. Gün yine yumurta çatlayınca şeffaf akıntı olur ya hani onlardan oldu acaba dedim bitiyor mu? 17.gün 78,6 çıktı oh dedim. 20. Gün 256,6 çıktı. Adet olacakmışım gibi küçük sancılar seyrelmekle ve Ağrı'ların şiddeti azalmakla birlikte devam ediyor. Dört gündür çok çok çok uykum var, koku hassasiyetin başladı iki gündür! Allah hepinizin umudunu gerçekle buluştursun İNŞALLAH.

valla benim en büyük belirtim. hamile kalma olasılığı olan günlerde birliktelik olmadı bile bizde. ama ben ona rağmen kabız olunca test yaptım. oysa ki hiç ihtimal bile vermiyordum. ovu testlerim hiç silikleşmemişti. pcos da var. prolaktinim de yüksek oluyordu genelde. regl öncesi çok sık tuvalete gidilirken hamilelikte kabızlık oluyor genelde.

ben de şuan kendimi çok hamile hissediyorum belki belirtiler psikolojik ama ilk gebeliğimdeki gibi hepsi. Kaç gün önce test yaptın canım. Kimyasal gebelik ne oluyor tam olarak??

Ben de de tam tersi ishal oluyorum

Kızlar yaa belim kopuyor ağrıdan 9 buçuktan beri arabadaki ara ara mola veriyoruz o zaman iyiyim ama arabada kopuyor sanki adet olcakmisim gibi ağrıyor

ben de şuan kendimi çok hamile hissediyorum belki belirtiler psikolojik ama ilk gebeliğimdeki gibi hepsi. Kaç gün önce test yaptın canım. Kimyasal gebelik ne oluyor tam olarak??
kimyasal gebelikte döllenme oluyor ama sağlıksız embriyo oluyor ya da tutunamıyor. bhcg sağlıklı artmıyor. 2 günde ikiye katlaması lazım ya. ben de dün silik pozitif gördüm bugün koyu görürüm dedim bugün de silik olunca herhalde sağlıklı artmıyor diye endişe ettim. kan testi de yaptırmadım. öyle kendi kendime yorum yapıyorum.

ilk hamileliğindeki şeyleri hissediyorsan hamilesindir. ben ilk hamileliğimdeki her şeyi harfiyen yaşadım. mesela ilkinde hiç unutmuyorum pazartesi günü işe gideceğim aynada suratımı öyle feci halde gördüm ki... yorgun bitkin, gözlerim şiş. kabızlık vardı ve göğüs acısı. 3 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim.

şimdi de aynı şeyleri yaşadım. cumartesi günü suratım feciydi yine. o an hamilelik geldi aklıma bir tek. dün de kabız olunca test yaptım pozitif. ikinci hamilelikte hissediliyor bence. sat 5 temmuzdu ben 2 ağustosta test yaptım.

Kızlar yaa belim kopuyor ağrıdan 9 buçuktan beri arabadaki ara ara mola veriyoruz o zaman iyiyim ama arabada kopuyor sanki adet olcakmisim gibi ağrıyor

İnşallah bebişin habercisidir canım geçen benim de belim çok ağrıdı ilaç içmek istemedim ama ağrı kesici krem vardı evde ondan sürdük eşimle iyi geldi belime biraz yakıyo ama tavsiye ederim eczaneden bulabilirsin..

Hayır hayır oyle düşünme kuzum benim ilk gebeligimde ilk yaptığım test silikti 6gun sonra yaptığım test biraz daha koyuydu yani evde ki testler değerin arttığını çok belli etmiyor. Bat ne zaman di peki.
Aynen ilk gebelikte ki herşeyi yaşıyorum sadece bunda çok fazla bel ağrım var o korkutuyor beni

İnşallah bebistir kuzum yaa hayırlısıyla. Sen teşekkür yaptın mı canım bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…