- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.781
bende istemiyorum ama bebekte yoksa benim hemen gelsin 2 aydır düzensizim daha kötü oluyor bu ayda düzensiz gelirse doktora gitcem pko falan olmasından yada kist falan olmasından endişeleniyorum gerçi doktor mayıs ayında her şey normal yumurtalıkların falan gelişimi güzel demişti ama bu sefer özele gitcem birde o baksın.
İnşallah bebistir kuzum yaa hayırlısıyla. Sen teşekkür yaptın mı canım bat ne zaman
Orası da öyle yoksa da gelsin napalmbende istemiyorum ama bebekte yoksa benim hemen gelsin 2 aydır düzensizim daha kötü oluyor bu ayda düzensiz gelirse doktora gitcem pko falan olmasından yada kist falan olmasından endişeleniyorum gerçi doktor mayıs ayında her şey normal yumurtalıkların falan gelişimi güzel demişti ama bu sefer özele gitcem birde o baksın.
Aaa benim de 27 ağustos da 1 yıl oluyor inşallah aynen çok güzel bir hediye olacak. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Benim bat 14 ağustos evlilik yıldönümüm 15 ağustos canım beklemedeyim, o kadar çok bebek istiyorum ki bazen unutup lavaboda bile dua ediyorum tesbihmatik aldım hep tesbihat çekiyorum ilk evlilik yıldönümüm hediyede fln gözüm yok bebeğim olsa en güzel hediyem olcak benim inşallah bu ay
Aaa benim de 27 ağustos da 1 yıl oluyor inşallah aynen çok güzel bir hediye olacak. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Benim bat 14 ağustos evlilik yıldönümüm 15 ağustos canım beklemedeyim, o kadar çok bebek istiyorum ki bazen unutup lavaboda bile dua ediyorum tesbihmatik aldım hep tesbihat çekiyorum ilk evlilik yıldönümüm hediyede fln gözüm yok bebeğim olsa en güzel hediyem olcak benim inşallah bu ay
evet canım haklısın önce olmakta iyi hiç yoktan umutlanmıyorum sonra daha zor oluyorNasip değilmiş canim üzulme bak yeniden denemen icin fırsatın başlangıcı oldu cok şükür regl olabiliyorsun.ben geçtiğimiz ay 4 gun gecikmeli oldum moralim bozuldu Bebek yoksa vaktin de regl olmak guzel bişey.
Aaa benim de 27 ağustos da 1 yıl oluyor inşallah aynen çok güzel bir hediye olacak. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Dün gece uyuyamadım ağrıdan hem belim hem karnim dehşet ağrıdı sanki adetmisim gibi cok korktum hep dua ettim Allaha yalvardım gelmesin diyeşükür sanık gelen yok ama belim kopuyor
Ahh keske yaa 2.yilimiza miniklerimiz gobuslerimiz de girelim insaAllahCanım benim çok iyi anlıyorum inşallah ağrıların nedeni bebişindir de sonu güzel olur bu ay en güzel hediyemiz olsun Rabbim duysun inşallah :) normalde nazlanırız ama belirti istediğimiz için bebek olsun diye gık diyemioruz yeter ki bebiş olsun çekeriz ağrıları, gelmesin kırmızılar analar ağlamasın artık
Ahh keske yaa 2.yilimiza miniklerimiz gobuslerimiz de girelim insaAllah
Allah bebek geliyor
Benim de cok bi farkim yok hani ben de 9 gun kala kalktim 20 lira verip ultra erken gebelik testi yaptim sonuc fosssYok be canim nerdeeee..
Benimki saatlerce hunharca bekletilmis idrar testinde beliren tipik bir ikinci cizgi vakasi yalnizca.
Bu sabah yine yaptim ama cikmadi. Hayir batima da nerden baksaniz 10 gun var, bana noluyosa artik. Goren de beni acemi sanacak, oysa ki 3 yildir ugrasiyorum. Allahim sen bana mukayyet ol :)))
InsaAllah bu bel agrilari guzel haberlerimizin belirtileridirBende bel agrisindan mahvoldum bugün oglden sonrasından bu yana 4 büklüm yatiyirum Esim acile gidelim olmazsa beni korkutuyorsun diyor 2 saat korse taktim belime bu sicak havada, uyumusumda iyi geldi isinmis kendince toplanmisim.heran adet olacak gibiydim vajinamda bi zonklama .sabahtan beri ayaktaydim kişlik hazirliklar filan yarim kaldi devam edemedim.neyse saglik olsnda.
Hayirlisi olsun be canim.yasadik gördük, sagliklisiyla nasip etsin Allahim..saglikla gelsinler yeterli yawrucakalrimizInsaAllah bu bel agrilari guzel haberlerimizin belirtileridiroyle olmasini umit ediyorum
Aynen canim cok haklisin Rabbim hayirlisisiyla saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah cifter cifterHayirlisi olsun be canim.yasadik gördük, sagliklisiyla nasip etsin Allahim..saglikla gelsinler yeterli yawrucakalrimiz
Gündüz yaptığım test... daha belurgin olmaya başladı. Ben nasıl hamile kaldım anlamadım. Doğru düzgün ilişki bile olmadı. Kocama da söylemedim daha. Konuşmuyorum.ne kötü denk geldi her şey...
Herkes hic ummadigi anda oluyormus bu da bir ornegi sanirim :) kan testi yapip emin ol benceGündüz yaptığım test... daha belurgin olmaya başladı. Ben nasıl hamile kaldım anlamadım. Doğru düzgün ilişki bile olmadı. Kocama da söylemedim daha. Konuşmuyorum.ne kötü denk geldi her şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?