TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Ya valla Allah bize de nasip etsin ne diyelim
Bizim dogru düzgün iliski oluyor ama sonuc hep kırmızı hep kırmızı

ayyy aynen yaaaaaaaaa :)

bu arada duydun demi doktor bende pko ve şeker şüphelendi :)

insulın dırencı baktır dedi senden adam olmaz dedi bi de
Aa cidden mi? Ya valla buraya o kadar cok mesaj yazılıyor ki günde, hepsini tek tek takip edemiyorum :)
PKO ne alakaymıs ki? Senin reglin düzenli degil mi? Gerci tek belirti o degil sanırım ama... Nasıl bakılıyor, nasıl karar veriliyormus bi anlat bakayım :)
İnsülin direnci dedigini de okumus gibiyim sanki baktıracaktın baktırdın mı? Ben de yarın doktora gidecegim tedbirli gideyim olmazsa :)

ayy valla ben de anlamadım direk dedim ki benim adetlerim yıllardır düzenli bi kereeeeeeeeeeeeeee

o da ultrasonla bakıp bi de değerime bakıp (fsh ile lh oranı da önemliymiş) böyle bir çıkarımda bulundu:)

şeker zaten baba tarafımda herkeste var :)

9 ağustos gideceğim bakalım

hayırlısı be canım :)

Canım sende durum nedir? Yazdın mı, kacırmıs da olabilirim :)

Ya hadi insallah şu makus kör talihimizi bi kıralım Birimiz hamile kalsın artık :)
Canim ben yarini bekliyorum adet için çok sancim oldu bugün...yok kiramicaz bence.hep bir olacak o ..illaki birbirimizi bekliyoruz bi halka eksik olamicak galiba.anca beraber kanca beraber..

Hmmm anladımm ya insallah bi sey cıkmaz ne diyeyim... İnsülin direnci kilo falan yapıyormus genelde, sen de pek kilolu durmuyorsun profilinde yazdıgına göre :)) Bence bosuna süphelenmis Orta Dogu'daki kadın mı bunları diyen? :)

Ben de yarın artık şu FSH, LH, prolaktin, progesteron mudur ne zımbırtılardır baktıracagım. Başka var mı baktırmam gereken unuttugum falan? Kadınlık hormonlarıma bi bakın desem anlarlar mı?

Canim ben yarini bekliyorum adet için çok sancim oldu bugün...yok kiramicaz bence.hep bir olacak o ..illaki birbirimizi bekliyoruz bi halka eksik olamicak galiba.anca beraber kanca beraber..
Ya o zaman artık o ay BU AY OLSUN LÜTFEN ya!

Hep okuyordum buralarda aylarca/yıllarca olmuyor diye, cidden ne zor bi seymis. Daha 3-4 ayda bu duruma geldiysem ilerisini düsünemiyorum Allahım artık olsun hayırlısıyla ve saglıkla ya lütfen

maşallah maşallah diyorum başka da bir şey demiyorum :)

Herkes hic ummadigi anda oluyormus bu da bir ornegi sanirim :) kan testi yapip emin ol bence

Ya valla Allah bize de nasip etsin ne diyelim
Bizim dogru düzgün iliski oluyor ama sonuc hep kırmızı hep kırmızı

ya kızlar valla ilkinde 14 ay sonra hamile kaldım. ne ağlamalar ne sızlamalar. her ay hüsran hüsran. prolaktin tavan lh tavan kistlerden yumurtam görünmez, çatlamaz. klomen işe yaramaz. beyninde kitle olabilir dedi doktor mr çektirdim. ay ne yoruldum. en son hamile kalamazsın dedi doktor. ciddi bir tedaviye başlayalım dedi.sonra düşündüm. kendime haksızlık yaptığımı düşündüm. tek amacım çocuk sahibi olmaktı. sonra başka şeylere yönelmeye karar verdim. zihnen rahatladım. o ay hamile kaldım. doktor da şoka girdi.

bunda da dedim ki çok geç hamile kalırım kasmadan başlayım. kavga dövüş derken anlamadan oldu valla. yarın bi kan vereyim.
isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin rabbim.

Aaa üzüldüm vallahi, neler yasamıssın meger...
Neyse kan sonucun da cıksın, insallah saglıkla gelir bebegin ve güzel bir hediye olur sana :)

adetin 3. günümdeyim hepsine bak de :)

göbek çevresi kalınlığı önemliymiş benimkinin maşallahı var :)

ama çıkmaz inşallah ya hayırlısı bakalım gitmişken alttan da baktır

adetin 3. günümdeyim hepsine bak de :)

göbek çevresi kalınlığı önemliymiş benimkinin maşallahı var :)

ama çıkmaz inşallah ya hayırlısı bakalım gitmişken alttan da baktır

bana da 3 yıl önce doktor sende pko var çocuk sahibi olman zor 3 yıl doğum kontrol hapı kullanmalısın demişti doktor tabi biz şok 1 hafta sonra başka bir doktora gittim hiç öyle bir şey yok dedi ve 3 yıl boyunca her doktora gidişimde pko var mı diye soruyorum bugün de dahil sordum yok o kadın neye göre bana öyle demişti bilmiyorum.

O yüzden bi doktora daha göstereceğim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…