- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Sevin canm sevin tadini cikar risk o kadarda değil çünkü ddeğerin BAT gününde olmasına ragmen coook iyi maşallah.onu düşünme sen uzundu stres daha çok etkiler guzel şeyler düşün ggüzel olsun.Ya var ya cok mutlu olamiyorum bile hamile olduguma risk cok zor ismis
Tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin allah razi olsun. Sizinle beraber basladik bu surece insalla hepimiz mutlu sonlandiririz:£ Allahim sizlere de gonlunuzdekileri versin gizel cocuklariniz olsun. Hepimiz icin hayirlisi olsunSevin canm sevin tadini cikar risk o kadarda değil çünkü ddeğerin BAT gününde olmasına ragmen coook iyi maşallah.onu düşünme sen uzundu stres daha çok etkiler guzel şeyler düşün ggüzel olsun.
Bu arada kizlar tavsiyem belirti aramayin sifir belirtiyle hamile kaldim. Yumurtlama gunumde iliskiolmadi bile kafsm rahatti stres yapmadim pek
İşte senin sonrasında da olmus ne güzel :) Tam ideal degerlendirmissin bence.11 13 15te iliski oldu. 12de yumurtladim cnmbelli olmaz benim de umidim yoktu:)
Aaa çok sevindim canım yaa bak umudun yoktu ama oldu Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla hayırla al kucağına kanama ilk dönemde herkeste oluyor yerleşmedir o korkma ama dinlen güzelce tutunsun bebiş :)
Soyle oldu 2 ay olmayinca bu ayda nasil olsa olmaz dedimkafa nasıl rahat oluyor biraz anlatsana:)) valla ben fiki fikinin sabahında başlıyorum belirti yaşamayautanmasam buraya yazıcam 12 saat içinde belirti olur mu diye:))) sağlıkla kucagına al bebişini inşallah
ne mutlu sana sağlıkla gelsin yavrunSoyle oldu 2 ay olmayinca bu ayda nasil olsa olmaz dedim
Sagol canim. Iste kirmiziydi benim rengi ondan telas yapiyorumAaa çok sevindim canım yaa bak umudun yoktu ama oldu Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla hayırla al kucağına kanama ilk dönemde herkeste oluyor yerleşmedir o korkma ama dinlen güzelce tutunsun bebiş :)
bu arada dün senin yanmaların ile ilgili bir mesajın vardı içeriye doğru bir yanma var diye aynı şeyi bende yaşıyorum arada fena vuruyor batıma da 4 gün var. senin de regl dönemin yaklaştıkça mı oldu o yanma bu aydan önceki aylarda da oluyor muydu?Soyle oldu 2 ay olmayinca bu ayda nasil olsa olmaz dedim
S
Sagol canim. Iste kirmiziydi benim rengi ondan telas yapiyorum
Sagol canim aramizda bir hafta var:)Canım ya çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
Evet canim 5gun once basladi iste dr.a gittim fitil verdi ama gecmefi. Simdi zalain krem sur dedi. Ben netten okudum yogurt yanmayi aliyormus simdi pamuga bi cay kasigi koyup yerlestirdim rahatladim az. Cok fena ya belirti mi diye arastirmistim hormonlar yanma yapabiliyormus. Kokulu akintin var mibu arada dün senin yanmaların ile ilgili bir mesajın vardı içeriye doğru bir yanma var diye aynı şeyi bende yaşıyorum arada fena vuruyor batıma da 4 gün var. senin de regl dönemin yaklaştıkça mı oldu o yanma bu aydan önceki aylarda da oluyor muydu?
Yok canım koku yok ara ara vuruyorEvet canim 5gun once basladi iste dr.a gittim fitil verdi ama gecmefi. Simdi zalain krem sur dedi. Ben netten okudum yogurt yanmayi aliyormus simdi pamuga bi cay kasigi koyup yerlestirdim rahatladim az. Cok fena ya belirti mi diye arastirmistim hormonlar yanma yapabiliyormus. Kokulu akintin var mi
Sagol canim aramizda bir hafta var:)
Senin kac cikmisti canim? Ben 40 50 beklerken bu cikinca sasirdim:)Oh oh şahane :) Hcg benden yüksek çıkmış üstelik. Yat dinlen bir şey düşünme :)
Senin kac cikmisti canim? Ben 40 50 beklerken bu cikinca sasirdim:)
Benim bat ne zaman bilmiyom galiba erken yumurtladim:)Takvimini sevsinler senin maşallah :)
Benim bat bugün. Bugün 206 çıktı. Geçtiğimiz perşembe de 37 çıkmıştı teyzesi :)
Evet canim 5gun once basladi iste dr.a gittim fitil verdi ama gecmefi. Simdi zalain krem sur dedi. Ben netten okudum yogurt yanmayi aliyormus simdi pamuga bi cay kasigi koyup yerlestirdim rahatladim az. Cok fena ya belirti mi diye arastirmistim hormonlar yanma yapabiliyormus. Kokulu akintin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?