TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Sevin canm sevin tadini cikar risk o kadarda değil çünkü ddeğerin BAT gününde olmasına ragmen coook iyi maşallah.onu düşünme sen uzundu stres daha çok etkiler guzel şeyler düşün ggüzel olsun.
Tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin allah razi olsun. Sizinle beraber basladik bu surece insalla hepimiz mutlu sonlandiririz:£ Allahim sizlere de gonlunuzdekileri versin gizel cocuklariniz olsun. Hepimiz icin hayirlisi olsun

Bu arada kizlar tavsiyem belirti aramayin sifir belirtiyle hamile kaldim. Yumurtlama gunumde iliskiolmadi bile kafsm rahatti stres yapmadim pek

kafa nasıl rahat oluyor biraz anlatsana:)) valla ben fiki fikinin sabahında başlıyorum belirti yaşamaya utanmasam buraya yazıcam 12 saat içinde belirti olur mu diye:))) sağlıkla kucagına al bebişini inşallah

11 13 15te iliski oldu. 12de yumurtladim cnm belli olmaz benim de umidim yoktu:)
İşte senin sonrasında da olmus ne güzel :) Tam ideal degerlendirmissin bence.
Benim büyük ihtimal 15te yumurtlama oldu, biz sadece 14'ü degerlendirdik, 14'ünde yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yakalamıstım. Onun öncesinde de oldu ama sonrası yok :) Tatilde gezmekten yorulduk kaldık

T tostos16 evet hamileyim cok sukur:) iki gundur toplamda iki damla kan geldi peceteye ondan suphelenip evde test yaptim hemen iki koyu cizgi cikti. Dr.a gittim kan 290 cikti ama onlem amacli igne verdi insallah bisi olmaz bakalim kismet:)
Aaa çok sevindim canım yaa bak umudun yoktu ama oldu Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla hayırla al kucağına kanama ilk dönemde herkeste oluyor yerleşmedir o korkma ama dinlen güzelce tutunsun bebiş :)

S
Aaa çok sevindim canım yaa bak umudun yoktu ama oldu Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla hayırla al kucağına kanama ilk dönemde herkeste oluyor yerleşmedir o korkma ama dinlen güzelce tutunsun bebiş :)
Sagol canim. Iste kirmiziydi benim rengi ondan telas yapiyorum

Soyle oldu 2 ay olmayinca bu ayda nasil olsa olmaz dedim
bu arada dün senin yanmaların ile ilgili bir mesajın vardı içeriye doğru bir yanma var diye aynı şeyi bende yaşıyorum arada fena vuruyor batıma da 4 gün var. senin de regl dönemin yaklaştıkça mı oldu o yanma bu aydan önceki aylarda da oluyor muydu?

Evet canim 5gun once basladi iste dr.a gittim fitil verdi ama gecmefi. Simdi zalain krem sur dedi. Ben netten okudum yogurt yanmayi aliyormus simdi pamuga bi cay kasigi koyup yerlestirdim rahatladim az. Cok fena ya belirti mi diye arastirmistim hormonlar yanma yapabiliyormus. Kokulu akintin var mi

Yok canım koku yok ara ara vuruyor

canım öncelikle tebrik ederim sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına. sende kokulu akıntı olmuşmuydu ? bu da mı hormonlardan mış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…