TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Canlar ben simdi adet oldum ohh be rahatladi vücudum resmen ..ne diyorduk hayirlisi...
morordek canimmm ne demiştim anca beraber kanca beraber.@melekler-engelchen canim yeni bat 31 agustos.
Cidden ya BAT'lar arasinda da 1 gun var, ayni anda olursa super olur :) Ya nolur olsun bu ay noooluuuuur

Kızlar yesa canimcim benim şu 8 gun once gelen Kırmızılarda bugün 3. Günüm ama kanamam neredeyse bitti gibi iyice pembeleşti belki de yarına tamamen bitecek normalde 6 7 gün adet görürüm ama bu ay ne oluyor böyle lütfen bana akıl verin kızlar iyice karıştı kafam sizce test yapmalimiyim normal bat 8 agustos ne zaman yapmaliyim

Arada oluyor canım ya benim de geçen ay öyleydi sok oldum 4. Gün sadece leke vardı çok çok az 3 günde bitti

M melekler-engelchen
Dun regl gunumdu. O yuzden son durumumla ilgili bilgi vereyim dedim. Regl olmadim. Ama hala 4 gundur devam eden sutlu kahve renginde akintim var. Ve ben TEST yaptim. Tabi ki her ay oldugu gibi tertemiz bir test sonucu...

Yeni BAT normalde 2 eylul. Ama daha regl olmadigim icin belli degil. Zaten herhalde artik bu listede eylul Bat'lari tutulmayacak degil mi? Eger oyleyse hadi selametle kizlar...
Her sey gonlunuzce olsun...

Kizlar cok canm skkn bilgisi olan yardimci olan lutfen benim gecen ay ilacla yumurtalarimi gelisdirdiler sonra doktorm buyumus yumurtalar catlatma ignesi vurmicam kendi catlar dedi bu ay baska doktora gittim catlamamis kiste donusmusler dedi ilacda vermedi prolaktinim yuksek oldugu icin onunla alakali ilac verdi ama kiste yonelik bisey vermedi boyle birsey yasayan varmi aranizda benim daha once hic kistm olmamisdi

o kisti adet ile atarsın canımm ben çok okudum senin durumunda olan arkadaşları bir sonraki aya da söylersin olmazsa çatlatma iğnesi verir:) hiiiiç canını sıkma :)

yumurtanı geliştiren ve çatlatma iğnesi vurmayan doktoruna git ve hesabını sor canım sorularını ona yönelt ne diyecek çok merak ediyorum keşke başta ona gitseydin. kist içinde ilaç vermemesi normal çünkü regl ile gideceğini düşünmüştür çoğu kistler regl ile vücuttan atılır

kızlar dualarınıza ihtiyacım var şimdi kan verdim 4 gibi çıkarmış sonuç. hemşire olumsuz konuştu moralim çok bozuk düşük çıkarsa kadın doğuma gidersin dedi çok kötüyüm bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok zor olur ama herzaman hayırlısı olsun diyorum ama içim parçalanıyor keşke eşime hiç söylemeseydim dün bir sürü alışveriş yapmış gelmiş kızlar dua edin kimseye söyleyemiyorum derdimi beni siz anlarsınız ağlamaktan gözlerim şişti

bugün günüm ve hastalanacak gibi hissediyorum dünden beri bakalım bende bekliyecem olursam eğer birlikte eylül ekim grubu açarız ve sanırım pazar günüde test yapmaktan vazgeçtim boşuna harcadığım testlerin haddi hesabı yok

neyin var ki ne anlattın ki olumsuz konuştu anlamadım dur bakalım gelsin sonuçların harap etme kendini canım benim

o kisti adet ile atarsın canımm ben çok okudum senin durumunda olan arkadaşları bir sonraki aya da söylersin olmazsa çatlatma iğnesi verir:) hiiiiç canını sıkma :)
Catlatma ignesi vermisdi sonra vazgecdi vurulma dedi dogum kontrol hapi verdi sonra aradi kullanma onu prolaktinin yuksek cikmis deyip dostinex verdi dusurmek icin boyle karar degisdirincede dogal olarak guvenim sarsildi onceki doktorumda baska sehire tasindi cok moralm bozuk

birde senin değerin yüksekti ya 100e yakındı sanki hiç üzme inşallah Allahın izni ile yükselmiştir değerin

canım dur bakalım netleşir bir aya hemen canını sıkma farklı doktora da gidersin hem:)

canım ne alaka hemşire niye öyle bir yorum yaptı

27 ile 32 ile değer görüp sağlıklı bir şekilde hamileliği devam eden arkadaşlar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…