TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

yaaa .@melekler-e
dur canım hemen moral bozma. sonuçlar çıksın bi .hem herşey Allah ın taktiri.ne mucizeler görüyo duyuyoruz.iyi düşün iyi olsun

Bi doktor tutturamadim iyi diye bi doktora gittim oda tedavinin 2. Ayinda baska sehre tasindi hayirlisi olsn bakalm insallah su kistler duserde kurtulurm
düşer tatlım Allahın izniyle sıkma canını doktor şans işi malesef umarım iyi bir doktora denk gelirsin bu arada yaşadığın şehşrdeki hastanelerin sitelerine gir kadın doğum doktorlarının isimlerini nor al ve netten onlarla ilgili yapılmış yorumlara bak çok yardımcı oluyor inan ben o yorumlara göre gidiyorum doktorlara

sanırım bugün yumurtlama günüm .kasıklarım ağrıyo hafiften .akıntıyı da gördüm. dünü değerlendirdim.bide yarını mı değerlendirmeliyim. ama iş çıkışına kadar geç olmaz mı

Ben yaşadım aynısını adetle birlikte yok oluyor o kist. 5cm olmuştu benim düşün vehameti. Hemen gider korkma.

Ne alaka ya anlamadım. Bu hemşireler de çok konuşuyor bazen. Sen şimdiden canını sıkma. Sonuçlar durup dururken niye kötu çıksın ki. Kanaman olsa neyse.. alla allaaah..

83 çıkmıştı değerim daha görür görmez düşük demişti zaten dış gebelik olabilir perşembe gene gel dedi bende gittim bugün yani hiç yükselme şansı yok gibi konuştu sonucu internette takip et düşük çıkarsa kadın doğuma gidersin dedi bana eve nasıl geldim bilmiyorum .çok sağolun kızlar desteğiniz için biraz kendime geldim internet paketim bitiyor o yüzden ara ara giriyorum nete
çok şükür kanamam da yok dün gebelik testi yaptım yine 2. çizgi daha da koyulaşmıştı bu arttığına işaret değil mi kızlar

hadi bakalım hayırlısı olsun eşinle de aran düzelir böylece bizde mi küssek ne yapsak
Dün barıştık mecbur. Kızım 27 aylık. Testi verdim eline git babana benim kardeşim mi olacak diye sor dedim. Uzun süre gelmedi yanıma. Internetten silik test pozitif mi diye aratmis bir sürü. Sonra hamile misin diye geldi. Yoksa bugün de kan vermeyecektim.

Benim ilkinde 90 çıkmıştı. Şimdi 27 aylık kızım. Millet ne meraklı olumsuz konuşmaya. Bana da boş gebelik demişlerdi ustelik değerlerim 90-280-850 şeklinde artmıştı. Sen bakma onlara.

tabikide arttığına işarettir sen canlı canlı görmedikçe o boşboğaz hemşirelerin dediklerine sakın kafanı takma canım onlar en kötüsüne alıştırmak için öyle söylüyorlar ama hassas olacağımızı üzülebileceğimizi hiç düşünmüyorlar

aa süper çok sevindim kız ben kocamla 2 saat küs kalamıyom boşver en güzeli bak bebeğiniz barış elçiniz oldu

bir garip oblomov dimaam Tutuy çok sağoun kızlar Allah razı olsun herkesten desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir bende kendimi çok kaptırmamıştım ama yinede Rabbimin hikmetinde sual olunmazmış Allah isterse mucizeler olur kendime geldim çok sağolun iyiki varsınız

Ben de şimdi regl oldum zaten :) Yani yap bence, şu basit testlerden. Ben de dün yaptım ya kafam rahatladı hemen regl oldum Bu dönemler böyle valla, ben de her ay bir tane harcıyorum yapcak bir şey yok :)

Evet ya bir grup daha açalaım, aynen bu kadro oraya taşınalaım madem Eylül Ekim diye de sınırlamayalım hatta. Direkt "BAT'LAR ÇETELESİ" olsun adı da
M melekler-engelchen

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayirli olsun canim biz de pek limoniyiz bakalim

Canım kim ne derse desin ne olacaksa o olacak. Hastaneye her gün yüzlerce kişi gidiyor. Duyarsızlaşmışlar artık boşver. Pat diye her şeyi sesli düşünüp, karşılarındakini olmadık yere üzüyorlar. Kanama falan da yoksa ohh daha ne olsun :)

kesinlikle katılıyorum.

hem bilmediğim biçok şeyi ben burdan öğrendim. biçok konuda yardımcı .mutlulugumuzu da üzüntümüzüde paylaşıyoruz iki aydır.kesinlikle devam etmeli

Hayırlısıyla güzel sonuçlar al ve bize de bildir canim.

pembepatiks canim yazik etmissin göz yaslarina üzülme sen herşey Allahin elinde dualarimizi eksik etmeyiz.inşallah hayirli haberler alirsin..
dimaam sizin o tatil ailenizi yerim aranizdaki buzlarin erimesine sevindim canim.inşallah sende güzel haberler alirsin..
Kizlar gerçekten hep bir devam edelim .beni unutmayinnnnn...yolumuz uzun belli.@kutuphanekedisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…