- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.841
Bi doktor tutturamadim iyi diye bi doktora gittim oda tedavinin 2. Ayinda baska sehre tasindi hayirlisi olsn bakalm insallah su kistler duserde kurtulurmcanım dur bakalım netleşir bir aya hemen canını sıkma farklı doktora da gidersin hem:)
dur canım hemen moral bozma. sonuçlar çıksın bi .hem herşey Allah ın taktiri.ne mucizeler görüyo duyuyoruz.iyi düşün iyi olsunkızlar dualarınıza ihtiyacım var şimdi kan verdim 4 gibi çıkarmış sonuç. hemşire olumsuz konuştu moralim çok bozuk düşük çıkarsa kadın doğuma gidersin dedi çok kötüyüm bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok zor olur ama herzaman hayırlısı olsun diyorum ama içim parçalanıyor keşke eşime hiç söylemeseydim dün bir sürü alışveriş yapmış gelmiş kızlar dua edin kimseye söyleyemiyorum derdimi beni siz anlarsınız ağlamaktan gözlerim şişti
düşer tatlım Allahın izniyle sıkma canını doktor şans işi malesef umarım iyi bir doktora denk gelirsin bu arada yaşadığın şehşrdeki hastanelerin sitelerine gir kadın doğum doktorlarının isimlerini nor al ve netten onlarla ilgili yapılmış yorumlara bak çok yardımcı oluyor inan ben o yorumlara göre gidiyorum doktorlaraBi doktor tutturamadim iyi diye bi doktora gittim oda tedavinin 2. Ayinda baska sehre tasindi hayirlisi olsn bakalm insallah su kistler duserde kurtulurm
hadi bakalım hayırlısı olsun eşinle de aran düzelir böyleceKan verdim sonunda, öğleden sonra çıkacak sonuçlar. Hayırlısı bakalım...
Ben yaşadım aynısını adetle birlikte yok oluyor o kist. 5cm olmuştu benim düşün vehameti. Hemen gider korkma.Kizlar cok canm skkn bilgisi olan yardimci olan lutfen benim gecen ay ilacla yumurtalarimi gelisdirdiler sonra doktorm buyumus yumurtalar catlatma ignesi vurmicam kendi catlar dedi bu ay baska doktora gittim catlamamis kiste donusmusler dedi ilacda vermedi prolaktinim yuksek oldugu icin onunla alakali ilac verdi ama kiste yonelik bisey vermedi boyle birsey yasayan varmi aranizda benim daha once hic kistm olmamisdi
Ne alaka ya anlamadım. Bu hemşireler de çok konuşuyor bazen. Sen şimdiden canını sıkma. Sonuçlar durup dururken niye kötu çıksın ki. Kanaman olsa neyse.. alla allaaah..kızlar dualarınıza ihtiyacım var şimdi kan verdim 4 gibi çıkarmış sonuç. hemşire olumsuz konuştu moralim çok bozuk düşük çıkarsa kadın doğuma gidersin dedi çok kötüyüm bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok zor olur ama herzaman hayırlısı olsun diyorum ama içim parçalanıyor keşke eşime hiç söylemeseydim dün bir sürü alışveriş yapmış gelmiş kızlar dua edin kimseye söyleyemiyorum derdimi beni siz anlarsınız ağlamaktan gözlerim şişti
Dün barıştık mecbur. Kızım 27 aylık. Testi verdim eline git babana benim kardeşim mi olacak diye sor dedim. Uzun süre gelmedi yanıma. Internetten silik test pozitif mi diye aratmis bir sürü. Sonra hamile misin diye geldi. Yoksa bugün de kan vermeyecektim.hadi bakalım hayırlısı olsun eşinle de aran düzelir böylecebizde mi küssek ne yapsak
Benim ilkinde 90 çıkmıştı. Şimdi 27 aylık kızım. Millet ne meraklı olumsuz konuşmaya. Bana da boş gebelik demişlerdi ustelik değerlerim 90-280-850 şeklinde artmıştı. Sen bakma onlara.83 çıkmıştı değerim daha görür görmez düşük demişti zaten dış gebelik olabilir perşembe gene gel dedi bende gittim bugün yani hiç yükselme şansı yok gibi konuştu sonucu internette takip et düşük çıkarsa kadın doğuma gidersin dedi bana eve nasıl geldim bilmiyorum .çok sağolun kızlar desteğiniz için biraz kendime geldim internet paketim bitiyor o yüzden ara ara giriyorum nete
tabikide arttığına işarettir sen canlı canlı görmedikçe o boşboğaz hemşirelerin dediklerine sakın kafanı takma canım onlar en kötüsüne alıştırmak için öyle söylüyorlar ama hassas olacağımızı üzülebileceğimizi hiç düşünmüyorlar83 çıkmıştı değerim daha görür görmez düşük demişti zaten dış gebelik olabilir perşembe gene gel dedi bende gittim bugün yani hiç yükselme şansı yok gibi konuştu sonucu internette takip et düşük çıkarsa kadın doğuma gidersin dedi bana eve nasıl geldim bilmiyorum .çok sağolun kızlar desteğiniz için biraz kendime geldim internet paketim bitiyor o yüzden ara ara giriyorum nete
çok şükür kanamam da yok dün gebelik testi yaptım yine 2. çizgi daha da koyulaşmıştı bu arttığına işaret değil mi kızlar
aa süper çok sevindim kız ben kocamla 2 saat küs kalamıyom boşver en güzeli bak bebeğiniz barış elçiniz olduDün barıştık mecbur. Kızım 27 aylık. Testi verdim eline git babana benim kardeşim mi olacak diye sor dedim. Uzun süre gelmedi yanıma. Internetten silik test pozitif mi diye aratmis bir sürü. Sonra hamile misin diye geldi. Yoksa bugün de kan vermeyecektim.
Ben de şimdi regl oldum zaten :) Yani yap bence, şu basit testlerden. Ben de dün yaptım ya kafam rahatladı hemen regl oldumbugün günüm ve hastalanacak gibi hissediyorum dünden beri bakalım bende bekliyecem olursam eğer birlikte eylül ekim grubu açarızve sanırım pazar günüde test yapmaktan vazgeçtim boşuna harcadığım testlerin haddi hesabı yok
Hayirli olsun canim biz de pek limoniyiz bakalimGündüz yaptığım test... daha belurgin olmaya başladı. Ben nasıl hamile kaldım anlamadım. Doğru düzgün ilişki bile olmadı. Kocama da söylemedim daha. Konuşmuyorum.ne kötü denk geldi her şey...
Canım kim ne derse desin ne olacaksa o olacak. Hastaneye her gün yüzlerce kişi gidiyor. Duyarsızlaşmışlar artık boşver. Pat diye her şeyi sesli düşünüp, karşılarındakini olmadık yere üzüyorlar. Kanama falan da yoksa ohh daha ne olsun :)83 çıkmıştı değerim daha görür görmez düşük demişti zaten dış gebelik olabilir perşembe gene gel dedi bende gittim bugün yani hiç yükselme şansı yok gibi konuştu sonucu internette takip et düşük çıkarsa kadın doğuma gidersin dedi bana eve nasıl geldim bilmiyorum .çok sağolun kızlar desteğiniz için biraz kendime geldim internet paketim bitiyor o yüzden ara ara giriyorum nete
çok şükür kanamam da yok dün gebelik testi yaptım yine 2. çizgi daha da koyulaşmıştı bu arttığına işaret değil mi kızlar
kesinlikle katılıyorum.Ben de şimdi regl oldum zaten :) Yani yap bence, şu basit testlerden. Ben de dün yaptım ya kafam rahatladı hemen regl oldumBu dönemler böyle valla, ben de her ay bir tane harcıyorum yapcak bir şey yok :)
Evet ya bir grup daha açalaım, aynen bu kadro oraya taşınalaım mademEylül Ekim diye de sınırlamayalım hatta. Direkt "BAT'LAR ÇETELESİ" olsun adı da
M melekler-engelchen
Hayırlısıyla güzel sonuçlar al ve bize de bildir canim.kızlar dualarınıza ihtiyacım var şimdi kan verdim 4 gibi çıkarmış sonuç. hemşire olumsuz konuştu moralim çok bozuk düşük çıkarsa kadın doğuma gidersin dedi çok kötüyüm bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok zor olur ama herzaman hayırlısı olsun diyorum ama içim parçalanıyor keşke eşime hiç söylemeseydim dün bir sürü alışveriş yapmış gelmiş kızlar dua edin kimseye söyleyemiyorum derdimi beni siz anlarsınız ağlamaktan gözlerim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?