- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.861
bir garip oblomov dimaam @Tutuy çok sağoun kızlar Allah razı olsun herkesten desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir bende kendimi çok kaptırmamıştım ama yinede Rabbimin hikmetinde sual olunmazmış Allah isterse mucizeler olur kendime geldim çok sağolun iyiki varsınız
Ben de şimdi regl oldum zaten :) Yani yap bence, şu basit testlerden. Ben de dün yaptım ya kafam rahatladı hemen regl oldumBu dönemler böyle valla, ben de her ay bir tane harcıyorum yapcak bir şey yok :)
Evet ya bir grup daha açalaım, aynen bu kadro oraya taşınalaım mademEylül Ekim diye de sınırlamayalım hatta. Direkt "BAT'LAR ÇETELESİ" olsun adı da
M melekler-engelchen
Dün barıştık mecbur. Kızım 27 aylık. Testi verdim eline git babana benim kardeşim mi olacak diye sor dedim. Uzun süre gelmedi yanıma. Internetten silik test pozitif mi diye aratmis bir sürü. Sonra hamile misin diye geldi. Yoksa bugün de kan vermeyecektim.
teşekkür ederim cnm cvbın için eşimin testini doktora gösterdiğimizde tedavisiz asla senin çocuğun olmaz demişti pahalı bi vitamin önermişti onu aldık aylarca kullandı sonra bıraktı onu mayıs ayında aynı testi başka bir doktora gösterdik hiçbir şey kullanmana gerek yok senin çocuğun olur dedi bende yanındaydım kulağımla duydum yani mayısı saymazsam 1 ay sonra hamile kaldım doktoran doktora okadar fark varki ve de moral çok önemli teşekkür ederim cnm desteğin içinCanım kim ne derse desin ne olacaksa o olacak. Hastaneye her gün yüzlerce kişi gidiyor. Duyarsızlaşmışlar artık boşver. Pat diye her şeyi sesli düşünüp, karşılarındakini olmadık yere üzüyorlar. Kanama falan da yoksa ohh daha ne olsun :)
Kisti adetin 3. Gunu gormusduk doktorda acaba o ayki adetli gitmismidir yoksa bi sonrakindemi gider?birde uc gundur su gibi biseyler gelio benden akinti gibi ama cok akiskan su gibiBen yaşadım aynısını adetle birlikte yok oluyor o kist. 5cm olmuştu benim düşün vehameti. Hemen gider korkma.
Canım durumlar ne alemde sende? :) bende akıntı ve ağrı devam değişen bişey yok :) 12. Gün beklemeye devam :)Tamam tatlım insallah guzel haberlerle geliriz
Bir sonrakinde gitti benim galiba. Çünkü yumurtaligini kist yüzünden göremiyorum dedi. Napicaz dedim. Bir ay bekleyeceğiz demişti. Sonraki ay tamamen yok olmuştu. Hemen gidiyor. Merak etme.Kisti adetin 3. Gunu gormusduk doktorda acaba o ayki adetli gitmismidir yoksa bi sonrakindemi gider?birde uc gundur su gibi biseyler gelio benden akinti gibi ama cok akiskan su gibi
Valla aynilari bende de vardı. Bir de kabızlık. Kan verdim. Sonuçlar çıkar birkaç saate. Haber veririm.Kızlar
yorgunluk ,sürekli uyku hali, alt karında şişkinlik, akıntının artması, sık sık idrara çıkma , bel ağrısı, ağızda kuruluk,kasıkta hafif batma,kramp ve aşırı gazlı olup gaz çıkarmaK.. Bunlar var bende böyle adetime daha var ama bu şeklde belirti yaşamak braz garip geldi bana . Psikolojik mi yoksadaha adetime 9 gün var çok erken dimi bu gibi belirtiler için
Ben varım. 70 falandı galiba. Bir şey çıkmadı. Her ne sorarsanız bende var kızlar. Kim ne sorsa bende var demişimAranızda prolaktin için emar çektiren var mı ?
Canım durumlar ne alemde sende? :) bende akıntı ve ağrı devam değişen bişey yok :) 12. Gün beklemeye devam :)
Öğrenirsen çok iyi olur canım ya herkes farklı bişey diyo :) benim sancı girip akıntı geliyo ben hastalandım sanıyorum. Benim de hassasiyet devam ediyo. 11 benim batım baya varBenim bugun 14. Gün oldu 3 gun sonra regl günüm.igneden sonra kaçıncı gündür regl olunuyor onu öğrenmeye çalışıyorum canim.akintim azaldı benim nerdeyse kuru diyebilirim.cok az bi islaklik oluyor bazen.regl olacakmışım gibi sancılarım oluyor kendimi teskin etmeye çalışıyorum cok umutlanmak istemiyorum cok üzülürüm diye.meme ucu hassasiyetim devam ediyor.senin bat ne zamandı Canim?
Nasıl çekildi korktun mu :) ben oraya girmekten çok korkuyorumBen varım. 70 falandı galiba. Bir şey çıkmadı. Her ne sorarsanız bende var kızlar. Kim ne sorsa bende var demişim
İnşallah hayırlı ve güzel haber alırsın canım :)Valla aynilari bende de vardı. Bir de kabızlık. Kan verdim. Sonuçlar çıkar birkaç saate. Haber veririm.
Aynen :) buraya hamilelik haberimizi vermeden ayrılmak yok :)Nisandan beri buradayım hamile kalana kadar da buradayımmmm
Canim benim bildiğim kadariyla igneden 14 gün sonra çıkıyormuş. İnşallah bebegin seninledir.Benim bugun 14. Gün oldu 3 gun sonra regl günüm.igneden sonra kaçıncı gündür regl olunuyor onu öğrenmeye çalışıyorum canim.akintim azaldı benim nerdeyse kuru diyebilirim.cok az bi islaklik oluyor bazen.regl olacakmışım gibi sancılarım oluyor kendimi teskin etmeye çalışıyorum cok umutlanmak istemiyorum cok üzülürüm diye.meme ucu hassasiyetim devam ediyor.senin bat ne zamandı Canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?