TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

canım sende iyiki varsın iyi de kötü de bizler için ne gelirse Rabbim den diyoruz çok şükür ama sonuç belli olmadan da kendini yıpratma

hadi hayırlı olsun bende bekliyorum baya yokluyor bugün ağrılar burda ucuz testlerden bulamıyorum ya 5 tl her ay 3 tane tüketiyorumaynen sınırlamamak daha iyi "BAT'LAR ÇETELESİ" ismi güzelmiş

Ay canim cok tatlısınız yaaasilik test pozitif mi diye araştırmış ya orda koptum.ah bu erkekler gururundan önce sana sormuyor.oluyor karı koca arasında boyle seyler bu bebiş vesile olsun guzel seyler olmasına sil baştan guzel bi doneme başlayın

teşekkür ederim cnm cvbın için eşimin testini doktora gösterdiğimizde tedavisiz asla senin çocuğun olmaz demişti pahalı bi vitamin önermişti onu aldık aylarca kullandı sonra bıraktı onu mayıs ayında aynı testi başka bir doktora gösterdik hiçbir şey kullanmana gerek yok senin çocuğun olur dedi bende yanındaydım kulağımla duydum yani mayısı saymazsam 1 ay sonra hamile kaldım doktoran doktora okadar fark varki ve de moral çok önemli teşekkür ederim cnm desteğin için

Ben yaşadım aynısını adetle birlikte yok oluyor o kist. 5cm olmuştu benim düşün vehameti. Hemen gider korkma.
Kisti adetin 3. Gunu gormusduk doktorda acaba o ayki adetli gitmismidir yoksa bi sonrakindemi gider?birde uc gundur su gibi biseyler gelio benden akinti gibi ama cok akiskan su gibi

Kızlar
yorgunluk ,sürekli uyku hali, alt karında şişkinlik, akıntının artması, sık sık idrara çıkma , bel ağrısı, ağızda kuruluk,kasıkta hafif batma,kramp ve aşırı gazlı olup gaz çıkarmaK.. Bunlar var bende böyle adetime daha var ama bu şeklde belirti yaşamak braz garip geldi bana . Psikolojik mi yoksa daha adetime 9 gün var çok erken dimi bu gibi belirtiler için

Kisti adetin 3. Gunu gormusduk doktorda acaba o ayki adetli gitmismidir yoksa bi sonrakindemi gider?birde uc gundur su gibi biseyler gelio benden akinti gibi ama cok akiskan su gibi
Bir sonrakinde gitti benim galiba. Çünkü yumurtaligini kist yüzünden göremiyorum dedi. Napicaz dedim. Bir ay bekleyeceğiz demişti. Sonraki ay tamamen yok olmuştu. Hemen gidiyor. Merak etme.

Valla aynilari bende de vardı. Bir de kabızlık. Kan verdim. Sonuçlar çıkar birkaç saate. Haber veririm.

Canım durumlar ne alemde sende? :) bende akıntı ve ağrı devam değişen bişey yok :) 12. Gün beklemeye devam :)

Benim bugun 14. Gün oldu 3 gun sonra regl günüm.igneden sonra kaçıncı gündür regl olunuyor onu öğrenmeye çalışıyorum canim.akintim azaldı benim nerdeyse kuru diyebilirim.cok az bi islaklik oluyor bazen.regl olacakmışım gibi sancılarım oluyor kendimi teskin etmeye çalışıyorum cok umutlanmak istemiyorum cok üzülürüm diye.meme ucu hassasiyetim devam ediyor.senin bat ne zamandı Canim?

Öğrenirsen çok iyi olur canım ya herkes farklı bişey diyo :) benim sancı girip akıntı geliyo ben hastalandım sanıyorum. Benim de hassasiyet devam ediyo. 11 benim batım baya var

Canim benim bildiğim kadariyla igneden 14 gün sonra çıkıyormuş. İnşallah bebegin seninledir.

pembepatiks canım yaa yazık değil mi gözyaşlarına ne bakıyoraun boş boğaz hemşireye sen bebeğin inşallahh çok güzel tutunmuştur değerinde artmıştır bize de haber ver mutlaka sıkma canını sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…