- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.881
kesinlikle .Aynen :) buraya hamilelik haberimizi vermeden ayrılmak yok :)
İnşallahhkesinlikle .
Gözümü hiç açmadım. Inan icerisi nasıl onu bile bilmiyorum. Bir de kolumdaki serum girişi canımı çok yakmisti. Aklım kolumdaydi.Nasıl çekildi korktun mu :) ben oraya girmekten çok korkuyorum
ne testi yaptırdın canımKızlar doktordan geliyorum. Testleri binbir zorlukla yaptırabildimDalacaktım artık doktora az kalsın.
"1 yıl olmadan bakmamızın hicbir anlamı yok", "reglin düzenliyse zaten düzenli yumurtluyorsundur" bıdı bıdı bir sürü konustu. yesa'nın dedigi gibi 1 yıl doldu demek lazımmıs, salaklıgıma geldi.
Artık sinir oldum "Niye 1 yıl yani neden böyle diyor tüm doktorlar?" diye sordum. Bana uzun uzun yumurtlamayı döllenme olasılıgını vs anlattı. Bunları zaten biliyorum. Bilmedigim tek sey yumurta döllense bile %75 ihtimalle atılırmıs, %25 ihtimal rahme yerlesirmis. "Eee o zaman cok zor hamile kalmak" dedim, "öyle düsünme, bankaya yatırdıgın para gibi düsün 1 yılın sonunda faiziyle geri alırsın yani %90 ihtimalle hamile kalırsın eger %10'luk dilimdeysen o zaman arastırmak gerekir" dedi. Bi nebze ikna oldum ama testleri de merak ediyorum lütfen yapın dedim yaptırdım. Sonucları yarın alacagım bakalım...
canım hayırlı olsun inşallah herşey çok güzel olurKızlar sonuç çıktı. 13. Baya düşük. Muhtemelen çok geç döllendi. Çünkü yumurtlama günü olan ortadaki günlerde ilişki olmamıştı.Regl günüm geçince bir daha yaptiracagim. Hayırlısı. Erken ogrenmeyim diyorum. Yine yaptım aynı şeyi. Bi oncekini de regle 4 gün varken ogrenmistim.
Kızlar sonuç çıktı. 13. Baya düşük. Muhtemelen çok geç döllendi. Çünkü yumurtlama günü olan ortadaki günlerde ilişki olmamıştı.Regl günüm geçince bir daha yaptiracagim. Hayırlısı. Erken ogrenmeyim diyorum. Yine yaptım aynı şeyi. Bi oncekini de regle 4 gün varken ogrenmistim.
pembepatiks bak canım benimki düşük çıktı. Lab.daki adam da bana düşük falan dedi. Ben kaale almadım. Iki gün sonra bakarız duruma. Sağlıklı değilse olmasın zaten. Hayırlısı. Yükselir gibime geliyor.
Hormon testleri canım, FSH falan iste. Baktırmamıstım daha once. Zaten bu kafadaki doktorlarla baktırmak icin binbir takla atıyorsunne testi yaptırdın canım
bende baktırmak istiyorum da devlette kadın doğumlar çok yoğun oluyo her istediğin güne ne randevu ne sıra var.Hormon testleri canım, FSH falan iste. Baktırmamıstım daha once. Zaten bu kafadaki doktorlarla baktırmak icin binbir takla atıyorsun
Hormon testleri canım, FSH falan iste. Baktırmamıstım daha once. Zaten bu kafadaki doktorlarla baktırmak icin binbir takla atıyorsun
Tirodim su an normal degerlerde ama Hasimoto var, 2 civarına düsürmek icin ilac kullanıyorum. Onu söylememe ragmen bakmak istemedi, delirtti beni.bende baktırmak istiyorum da devlette kadın doğumlar çok yoğun oluyo her istediğin güne ne randevu ne sıra var.
bazı doktorlarda troid normal ise gerek yok diyormuş sanırım
Evet ya en temizi 1 yıl gecti demekmis... Bir daha baktırmam gerekirse öyle yapacagım.Doktordan çok yanındaki çalışan kadınlar trip yapıyolar iyi yaptın zorla baktırmakla canım bende geçen ay kan değerlerime baktırmak için gittim kırk nazla yaptılar günün geçti mi evli misin fln bi yıl oldu mu evleneli dedi oldu dedim bakmaz die şimdi de 10 unda hormonlarıma baktırcam inşallah :)
kızlar biraz önce hemşire aradı bu güzel yeni anne adayını yormayayım bu sıcakta diye aradım dedi 336 mış yeni değerim tam 2 katı dedi daha çok 2 haftalık çok yeni 2 hafta sonra bir kadın doğucuya gidebilirsin dedi kızlar çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın tamamına erdirsin hamileleride şimdide mutluluktan ağlıyorum
yanımda olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim ALLAHIM TEZ ZAMANDA HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH kucaklarımızı bebişlerle doldursun rabbim
canım çok şükür güzel haber verdin ilk değerin zaten çok güzeldi valla gözlerim doldu hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışınıda duyarsın inşallah sağ salim kucağına al bebişinikızlar biraz önce hemşire aradı bu güzel yeni anne adayını yormayayım bu sıcakta diye aradım dedi 336 mış yeni değerim tam 2 katı dedi daha çok 2 haftalık çok yeni 2 hafta sonra bir kadın doğucuya gidebilirsin dedi kızlar çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın tamamına erdirsin hamileleride şimdide mutluluktan ağlıyorum
eşimde bu ayda hamile kalmazsan 1 yıl oldu diyip muayene oluruz test yaptırırız ikimizde demişti valla bebiş için beyaz yalanlar söylemeye değerTirodim su an normal degerlerde ama Hasimoto var, 2 civarına düsürmek icin ilac kullanıyorum. Onu söylememe ragmen bakmak istemedi, delirtti beni.
Evet ya en temizi 1 yıl gecti demekmis... Bir daha baktırmam gerekirse öyle yapacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?