TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

yaaa canım işyerindeyim ama ben de ağladım yaa :)))) çok çok çok mutlu oldum. bu ay benim olmadı ama kendim kalmış gibi sevindim... Allah bu mutlululuğunun devamını getirsin canım. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla inşallah

eşimde bu ayda hamile kalmazsan 1 yıl oldu diyip muayene oluruz test yaptırırız ikimizde demişti valla bebiş için beyaz yalanlar söylemeye değer
Canım ayın 13'ünde özelde benim de randevum var (6 ay önce gittiğimizde eşimde de bende de hiç bir şey çıkmadı). Ama ordaki laborant arkadaşım 1 yıl geçti dersen direkt tedaviye başlar dedi. Belki de önereceği başka bir şeyle hamile kalma ihtimalin varken vücudunu gereksiz yere yıpratmış olursun dedi. O yüzden neyse onu söylemeye karar verdim ben de. 6 aydır bir fiil, tüm yumurtlama günlerini hesaplayarak denedik olmadı, bi bak bize diyeceğiz

Canim benimmm çok cooookkk mutlu oldum.saglikla ilerleyen bir gebeliğin olsun insallah ...Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin...

aslında haklısın canım hatta bizim için çok erken ama eşim istedi benim üzüldüğümü gördüğü için çünkü ben 3 senelik evliliğimin son 2 senesini ondan çocuk istemekle geçirdim ve hep aldığım yanıt daha zamanı var oldu son 3 aydır tam anlamıyla ikna oldu hatta geçen gün beni kandırdın aslında ben ağustosta başlıcaktım çalışmalara bile dedi. şimdi biz adam akıllı temmuzda çalışmalara başladık ve ayın 30unda negatifi görünce korku saldı benim adamı çünkü tek seferde tutturacağına o kadar emindi kitabi bu 2 sene içinde bende bir sürü hastalık çıktı ama hiç ikna edemedim yaşım geçiyor dedim bak hastalıklar çıkıyor dedim olacak bebeğimiz sabret demekten başka bir şey demedi aslında bu ay hamile değilsem iyi bile olacak çünkü takdir sadece Allah'ındır bunu anlayacak öyle tek seferde hamile kalacaksın diyen burnu biraz sürtecek...

İşte evet ben de bu yüzden biraz da gercekleri söylemek istemistim, tedaviye falan baslamaya kalkmasın diye. Ama altı üstü hormon testi yapmak icin de bu kadar naz yapılmamalı :) Ne var sanki baksalar, ellerine mi yapısıyor anlamadım ki...

Sen de haklısın canım, sanırım henüz 3. ay denemenizdi. Ayrıca eşin niye korksun ki bu sadece onla alakalı bir durum mu İlk ay tutturanların eşleri daha mı erkek yani

Canım gerçekten var her şeyde bir hayır. Eşinin bekleyelim falan demesi de boş yere değildir. Geçmişi artık geçmişte bırakın. Eğer olmazsa da eşini bunun için suçlama, istemedin 3 yıl bak şimdi olmuyor diye. İyice stres yaparsınız. Ki daha çok erken :) Tavsiyem her şey daha çok yeniyken eşinin de kontrolden geçmesi canım. Benimki ilk ay olmayınca hemen gitmişti Ha noldu, kafamız rahatladı. Olmuyorsa zamanı gelmemiştir deyip önümüzdeki maçlara bakıyoruz

Dur dur ben soğan küründen ümitliyim

haklısın canım ama o zamanlar o kadar çok istedim ki günlerce ağladığımı biliyorum sırf bir umut kazara hamile kalırım diye geri çekilme yöntemiyle korunmaya ikna etmiştim eşimi hangi ay reglim gecikirse test alıp yapıyordum sonuç hüsran tabi bakalım bende regl olursam soğan kürünü deniyeceğim belki bizlerde soğan sayesinde hamile kalanlardan oluruz

Ay hadi inşallah, hayırlısı.

Canım çizgi o kadar silik ki belli olmuyor foto da denedim ama bilmiyorum ilk idrarla yapmadım ondan olabilir mi
benim bende de bir kaç kere öyle çıkmıştı ve sorduğum arkadaşlarım 2. çizginin olduğu yer belli oluyor ıslaklıkla demişlerdi hormon yükselmeyince kırmızılaşmıyor kırmızılaşması gereken çizginin yeri belli oluyor demişlerdi. ama burda söylediğimde şu an nicklerini hatırlamıyorum imkansız öyle bir şey diyenler olmuştu yani kırmızılık pembelik vs yoksa hamile değilsindir ama için rahat etmezse bir kaç gün sonra testi tekrar et canım

Bak ne güzel çıkmış. Sağlıkla kucağına al canım.

Umutlanmak isyemiyorum ama sonradan o beyaz golge belirince acaba dedim zaten benim adet gunume 4 gun var daha ama erken kanamam oldu bu ay 3 gün süren şuanda lekelerle dewam eden benim normalde 6 7 gün ciddi kanamam olur bu ay olmadı bende o yüzden yaptım olmadı normal adet tarihinin geçmesini mi bekleyelim dimi dimaam yesa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…