- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.921
bende henüz bişi yok 2 aydır geç olduğum için pazara kadar beklicem canım ben@zehragnydnbir garip oblomov kızlar bat gününüz naptiniz teSt yaptınız mı gelen giden var mı? ? Belirtiler neler??
Umutlanmak isyemiyorum ama sonradan o beyaz golge belirince acaba dedim zaten benim adet gunume 4 gun var daha ama erken kanamam oldu bu ay 3 gün süren şuanda lekelerle dewam eden benim normalde 6 7 gün ciddi kanamam olur bu ay olmadı bende o yüzden yaptım olmadı normal adet tarihinin geçmesini mi bekleyelim dimidimaam yesa
Ben de dayanmaya çalışıyorum kuzum ama sanırım cumartesi günü yapan test inşallah gelmez inşallah test de çıkar o zaman ikimiizn de aminbende henüz bişi yok 2 aydır geç olduğum için pazara kadar beklicem canım ben
teşekkür edrim cnm seninde değerlerin artar inşallah buradan takipteyim herkesiBak ne güzel çıkmış. Sağlıkla kucağına al canım.
amin canım inşallahBen de dayanmaya çalışıyorum kuzum ama sanırım cumartesi günü yapan test inşallah gelmez inşallah test de çıkar o zaman ikimiizn de amin
Kırmızıysa bilemem canım ya. Inşallah vardır gebelik.dimaam kanamam kahverengi başladı sonra pembe kırmızı oldu ama yoğun değil bakalım bir iki gün bekleyip test yaparım tekrar
Bende bi ümit bekliyodum ama senin testte çıkmış benim çıkmadıKızlar hesabıma göre ilişki geçen hafta perşembe oldu. Yani bir haftalık hamileyim. Ona rağmen gebelik testi gösterdi. Hcg 13 cikti. döllenme çok yeni olmuş. Çünkü başka tarihte ilişki hatırlamıyorum. Valla nasıl oldu anlamıyorum. 21. Gün yumurtam catladi galiba. Çözemedim ben bu işi
Hadi gözün aydin canimkızlar biraz önce hemşire aradı bu güzel yeni anne adayını yormayayım bu sıcakta diye aradım dedi 336 mış yeni değerim tam 2 katı dedi daha çok 2 haftalık çok yeni 2 hafta sonra bir kadın doğucuya gidebilirsin dedi kızlar çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın tamamına erdirsin hamileleride şimdide mutluluktan ağlıyorum
Çok sevindim çok güzel bir haber bu ,Allah tamamına erdirsin canım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah,Allah'ım bizede tattırır inşallah böyle haberler almayıkızlar biraz önce hemşire aradı bu güzel yeni anne adayını yormayayım bu sıcakta diye aradım dedi 336 mış yeni değerim tam 2 katı dedi daha çok 2 haftalık çok yeni 2 hafta sonra bir kadın doğucuya gidebilirsin dedi kızlar çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın tamamına erdirsin hamileleride şimdide mutluluktan ağlıyorum
Umutlanmak isyemiyorum ama sonradan o beyaz golge belirince acaba dedim zaten benim adet gunume 4 gun var daha ama erken kanamam oldu bu ay 3 gün süren şuanda lekelerle dewam eden benim normalde 6 7 gün ciddi kanamam olur bu ay olmadı bende o yüzden yaptım olmadı normal adet tarihinin geçmesini mi bekleyelim dimidimaam yesa
Öğrenirsen çok iyi olur canım ya herkes farklı bişey diyo :) benim sancı girip akıntı geliyo ben hastalandım sanıyorum. Benim de hassasiyet devam ediyo. 11 benim batım baya var
Bulmuşsun msjı:) ay nolursa olsun ben gidiyorum şuan dua edin canlarım kötü bişi çıkmasınİgnenin ertesi gününden itibaren 14 gun sayacakmışsın üzerine.o gun regl olunur deniliyor ancak bu ignenin ertesigunu yumurtanın catladigi farzedilirse.
Bilmiyorum benim durumum da belli değil.Bende bi ümit bekliyodum ama senin testte çıkmış benim çıkmadı
Bulmuşsun msjı:) ay nolursa olsun ben gidiyorum şuan dua edin canlarım kötü bişi çıkmasın
Valla çıktım verdim kanı 2 saate belli olcakmış ya sözde özele gittim. İnternetten bakıcam artık çok sağol canım Bnm AminBuldum buldum :)) valla mı kız çıktın mi yolahadi insallah guzel haberlerle dön olur mu
Valla çıktım verdim kanı 2 saate belli olcakmış ya sözde özele gittim. İnternetten bakıcam artık çok sağol canım Bnm Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?