TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Benim de regl günüm gelmedi. Bir de hesaplarima göre geç döllenme. Ona ragmen çıktı testte. Kanaman kahverengi leke şeklinde mi kirmizi mi? Kahve lekeyse yerleşme kanamasidir.

bende henüz bişi yok 2 aydır geç olduğum için pazara kadar beklicem canım ben
Ben de dayanmaya çalışıyorum kuzum ama sanırım cumartesi günü yapan test inşallah gelmez inşallah test de çıkar o zaman ikimiizn de amin

Benim yumurtlamam 23 temmuzda oldu. 14 Gün sonra mı var mı yok mu olduğu testte çıkar. Dün test yaptım çıkmadı. Kocaman tek çizgi

Kızlar hesabıma göre ilişki geçen hafta perşembe oldu. Yani bir haftalık hamileyim. Ona rağmen gebelik testi gösterdi. Hcg 13 cikti. döllenme çok yeni olmuş. Çünkü başka tarihte ilişki hatırlamıyorum. Valla nasıl oldu anlamıyorum. 21. Gün yumurtam catladi galiba. Çözemedim ben bu işi

Bende bi ümit bekliyodum ama senin testte çıkmış benim çıkmadı

Hadi gözün aydin canim

Çok sevindim çok güzel bir haber bu ,Allah tamamına erdirsin canım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah,Allah'ım bizede tattırır inşallah böyle haberler almayı

dimaam Canım 1 hafta da çıkması ilginçmiş normalde ilişkinin üzerinden en az 10 12 gün diyorlar bebek rahime 6 7 günde gidiyor diyorlar idrara bile bir hafta da karisiyormus bak demekki allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimm sağlıkla büyüsün darısı da başımıza olsun

Aynen canım bekle bakalulim biraz :)

Öğrenirsen çok iyi olur canım ya herkes farklı bişey diyo :) benim sancı girip akıntı geliyo ben hastalandım sanıyorum. Benim de hassasiyet devam ediyo. 11 benim batım baya var

İgnenin ertesi gününden itibaren 14 gun sayacakmışsın üzerine.o gun regl olunur deniliyor ancak bu ignenin ertesigunu yumurtanın catladigi farzedilirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…