TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Amin canim rabbim kimseyi veripte geri almasıyla sinmasin.herkesin evladı koynunda kucağında olsun.Dilerim sende insallah hamilesindir.guzel haberlerle gelirsin.
Hayatımda neyden korktuysam onunla sınandım bebeğim olmazsa diye çok korkardım bir senedir olmadı Allah kimseye yaşatmasın inş sana da bidaha yaşatmasın inan kendiminki kdr sevincem senin gebeliğine

Hayatımda neyden korktuysam onunla sınandım bebeğim olmazsa diye çok korkardım bir senedir olmadı Allah kimseye yaşatmasın inş sana da bidaha yaşatmasın inan kendiminki kdr sevincem senin gebeliğine

Allah razı olsun canim.insallah hepimizin yüzü güler.ben cok yoruldum aslinda ama ya sabır çekip bi gayret daha edip yolumda yürümeye devam ediyorum. inaniyorum guzel seyler olacak ama ne Zaman olacak onu bilmiyorum işte:) şuan yattım ama telefonu bi bırakıyorum bi alıyorum elime merak ettim seni de :) olumsuz olursa cok üzülmek yok tamam mı herşeyin başı sağlık.cok şükür kı kendi ihtiyaçlarımızı kendimiz görüyoruz ve yeniden deneme fırsatımız var.dibe vurma kendini guzel arkadasım.rabbim dualarimizi da kabul etsin insallah.

Allah sabır versin çokça canım :) teşekkür ederim ilgin için canım Allah razı olsun :) Tmm çok üzülmem birazcık burulurum geçer ilk denemem sonuçta şimdiden koyvermiyim inş gönlünden geçen herşey olsun

Can'ım sonucum 0.294 çıktı yok yanı gebelik rahatladım en azından kırmızıları görmeden öğrenmiş olmak güzel :) hayırlsı olsun ya yıkılmak yok RAbbim ne Zaman kısmet ederse o Zaman olcak napsak boş :)

Hakkımızda hayırlısı olsun

Hayırlı olsun canım kocaman MAŞALLAH

ben dün iş konuları nedeniyle kan testi yaptırdım henüz 8 gün oldu yumurtlama döneminden bu yana olsa azda olsa cıkar fikir verir die düşündüm ama 0,1 cıktı bu durumda bu aydan umutlarım tükeneyazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…