- 2 Ağustos 2016
- 773
- 354
- 33
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.941
Amin canım hepimizin inş :) inş hepimiz müjdelerimizi paylaşırız burdanHadi insallah Can'ım. rabbim yüzünü güldürsün
Amin.
Amin canım hepimizin inş :) inş hepimiz müjdelerimizi paylaşırız burdan
Hayatımda neyden korktuysam onunla sınandımAmin canim rabbim kimseyi veripte geri almasıyla sinmasin.herkesin evladı koynunda kucağında olsun.Dilerim sende insallah hamilesindir.guzel haberlerle gelirsin.
Hayatımda neyden korktuysam onunla sınandımbebeğim olmazsa diye çok korkardım bir senedir olmadı Allah kimseye yaşatmasın inş sana da bidaha yaşatmasın inan kendiminki kdr sevincem senin gebeliğine
Allah sabır versin çokça canım :) teşekkür ederim ilgin için canım Allah razı olsun :) Tmm çok üzülmem birazcık burulurum geçer ilk denemem sonuçta şimdiden koyvermiyimAllah razı olsun canim.insallah hepimizin yüzü güler.ben cok yoruldum aslinda ama ya sabır çekip bi gayret daha edip yolumda yürümeye devam ediyorum. inaniyorum guzel seyler olacak ama ne Zaman olacak onu bilmiyorum işte:) şuan yattım ama telefonu bi bırakıyorum bi alıyorum elime merak ettim seni de :) olumsuz olursa cok üzülmek yok tamam mı herşeyin başı sağlık.cok şükür kı kendi ihtiyaçlarımızı kendimiz görüyoruz ve yeniden deneme fırsatımız var.dibe vurma kendini guzel arkadasım.rabbim dualarimizi da kabul etsin insallah.
Allah sabır versin çokça canım :) teşekkür ederim ilgin için canım Allah razı olsun :) Tmm çok üzülmem birazcık burulurum geçer ilk denemem sonuçta şimdiden koyvermiyiminş gönlünden geçen herşey olsun
Can'ım sonucum 0.294 çıktı yok yanı gebelik rahatladım en azından kırmızıları görmeden öğrenmiş olmak güzel :) hayırlsı olsun ya yıkılmak yok RAbbim ne Zaman kısmet ederse o Zaman olcak napsak boş :)Allah razı olsun canim.insallah hepimizin yüzü güler.ben cok yoruldum aslinda ama ya sabır çekip bi gayret daha edip yolumda yürümeye devam ediyorum. inaniyorum guzel seyler olacak ama ne Zaman olacak onu bilmiyorum işte:) şuan yattım ama telefonu bi bırakıyorum bi alıyorum elime merak ettim seni de :) olumsuz olursa cok üzülmek yok tamam mı herşeyin başı sağlık.cok şükür kı kendi ihtiyaçlarımızı kendimiz görüyoruz ve yeniden deneme fırsatımız var.dibe vurma kendini guzel arkadasım.rabbim dualarimizi da kabul etsin insallah.
Hesap geçici olarak pasiftir diyor neden acaba bilgisi olan var mı merak ettim deBilmiyorum benim durumum da belli değil.
Hakkımızda hayırlısı olsunCan'ım sonucum 0.294 çıktı yok yanı gebelik rahatladım en azından kırmızıları görmeden öğrenmiş olmak güzel :) hayırlsı olsun ya yıkılmak yok RAbbim ne Zaman kısmet ederse o Zaman olcak napsak boş :)
Sanırım hemşirelerle ilgili yorumlardan dolayı gecici ceza almışHesap geçici olarak pasiftir diyor neden acaba bilgisi olan var mı merak ettim de
AminHakkımızda hayırlısı olsun
Sanırım hemşirelerle ilgili yorumlardan dolayı gecici ceza almış
Bende hesap pasif görünce yorumlara baktımHadi ya
Hadi ya ben görmedim yorumları
Hayırlı olsun canım kocaman MAŞALLAHkızlar biraz önce hemşire aradı bu güzel yeni anne adayını yormayayım bu sıcakta diye aradım dedi 336 mış yeni değerim tam 2 katı dedi daha çok 2 haftalık çok yeni 2 hafta sonra bir kadın doğucuya gidebilirsin dedi kızlar çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın tamamına erdirsin hamileleride şimdide mutluluktan ağlıyorum
Sitenin farklı bir bölümünde birşeyler olmuş diyelim, dönünce kendisiyle görüşürsünüz
Hadi ya
Hadi ya ben görmedim yorumları
Can'ım sonucum 0.294 çıktı yok yanı gebelik rahatladım en azından kırmızıları görmeden öğrenmiş olmak güzel :) hayırlsı olsun ya yıkılmak yok RAbbim ne Zaman kısmet ederse o Zaman olcak napsak boş :)
Canim ben gününde adet oldum.. Yeni bat 1 eylül ama burasi devam edermi bilmem..eğer devam etmek istersek yeni topik olmadan mune ye bildirip baslik değiştirip devam edebiliriz.Batı geçen pozitif haber verecek olan varmı. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?