TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hayırdır inşallah canım :) ne güzel rüyaymış Rabbim yakında olacakları göstermiştir inşallah sana :)

Kesinlikle devam etmeliyiz hiç kimseyle paylaşamadığım şeyleri burda söyleyebiliyorum başkaları anlamiyo beni burada çok şey öğrendim

Zaten devam edilir canım marttan beri devam ediyoruz biz

Sadece her aya ya da her iki aya birimiz liste işlerinden sorumlu oluyoruz

Eylül ekim için de daha önce bahsedildigi gibi ya başlık değişimi olabilir ya da yeni konu açılabilir

Aa kim acacak eylül ekimi? Acmak isteyen var mı?
Gerci umarım o konuya kalmam 30 Agustos'la ucundan yırtarım

Ve 1 sene sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim hemde hiç ummazken Allahım sana şükürler olsun.
hayırlısı olsun ne güzel bir haber herkes aynı şeyi söylüyor tam umut kesildiği anda (ki bu da kafaya takmamak oluyor sanırım) rabbim nasip ediyor bebişleri

hayırlısı olsun ne güzel bir haber herkes aynı şeyi söylüyor tam umut kesildiği anda (ki bu da kafaya takmamak oluyor sanırım) rabbim nasip ediyor bebişleri
Evet tamda bu ay rahim filmi için gidecektik. Tatikdeyken olmuş bebişimiz :) kan tahlili yaptırdık Hcg bakalım bekliyoruz inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hahaha kiz miydi oyle dogdu icime
Hayirlisi canim hakkimizda...
Ha bu arada... Her guzel sey sabirdan sonra gelir demis Mevlana.

Aaa supersin canim tebrik ederim:)
Çok teşekkür ederim canım uzun zamandır girmiyordum foruma. Çünkü beklemiyordum. Her şey nasip kısmet kızlar inanın hiç bir şey yapmadım. Olacağı varsa gerçekten Rabbim nasip ediyor. Ovulasyon testi kullandım iki ay. Tatile giderken götürmek istemedim testleri. Rabbim nasip etti çok şükür. Hcg sonuç bekliyorum inşallah sağlıkla Rabbim tamamına erdirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…