- 19 Temmuz 2016
- 249
- 439
- 23
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.961
benim bat dündü ama hala gelen giden yok pazar günü test yapıcam çünkü adetlerim 2 aydır düzensiz bu haftayı bekleyeyim istiyorumBatı geçen pozitif haber verecek olan varmı. ?
kızlar günaydın
dün rüyamda hep test yaptım kızlar hep pozitif gördüm hatta öyle bir test gördüm ki kaç haftalık olduğunu kız mı erkek mi olduğunu bile gösteriyordu idrarlaAllahım bu kadar istiyoruz lutfet bebeklerimiz bizimle olsun sen ol dersen olmayacakları oldurursun
ben dün iş konuları nedeniyle kan testi yaptırdım henüz 8 gün oldu yumurtlama döneminden bu yana olsa azda olsa cıkar fikir verir die düşündüm ama 0,1 cıktı bu durumda bu aydan umutlarım tükeneyazdı.
Kesinlikle devam etmeliyiz hiç kimseyle paylaşamadığım şeyleri burda söyleyebiliyorum başkaları anlamiyo beniburada çok şey öğrendim
amin canım inşallahHayırdır inşallah canım :) ne güzel rüyaymış Rabbim yakında olacakları göstermiştir inşallah sana :)
Aynen :)Hayirlisi olsun pes etmeyeceğiz tabi ki.
amin canım inşallahannem derdi "gündüzün işi gecenin düşü" diye inşallah çok kafaya takmaktan kaynaklı rüya değildir
Aa kim acacak eylül ekimi?Zaten devam edilir canım marttan beri devam ediyoruz biz
Sadece her aya ya da her iki aya birimiz liste işlerinden sorumlu oluyoruz
Eylül ekim için de daha önce bahsedildigi gibi ya başlık değişimi olabilir ya da yeni konu açılabilir
inşallah kuzum hayırlısı olsunTüh canım ya insallah gelecek ay güzel haberi alırsın :)
hayırlısı olsun ne güzel bir haber herkes aynı şeyi söylüyor tam umut kesildiği anda (ki bu da kafaya takmamak oluyor sanırım) rabbim nasip ediyor bebişleriVe 1 sene sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim hemde hiç ummazken Allahım sana şükürler olsun.
Evet tamda bu ay rahim filmi için gidecektik. Tatikdeyken olmuş bebişimiz :) kan tahlili yaptırdık Hcg bakalım bekliyoruz inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :))hayırlısı olsun ne güzel bir haber herkes aynı şeyi söylüyor tam umut kesildiği anda (ki bu da kafaya takmamak oluyor sanırım) rabbim nasip ediyor bebişleri
Aaa supersin canim tebrik ederim:)Ve 1 sene sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim hemde hiç ummazken Allahım sana şükürler olsun.
Hahaha kiz miydi oyle dogdu icimekızlar günaydın
dün rüyamda hep test yaptım kızlar hep pozitif gördüm hatta öyle bir test gördüm ki kaç haftalık olduğunu kız mı erkek mi olduğunu bile gösteriyordu idrarlaAllahım bu kadar istiyoruz lutfet bebeklerimiz bizimle olsun sen ol dersen olmayacakları oldurursun
Çok teşekkür ederim canım uzun zamandır girmiyordum foruma. Çünkü beklemiyordum. Her şey nasip kısmet kızlar inanın hiç bir şey yapmadım. Olacağı varsa gerçekten Rabbim nasip ediyor. Ovulasyon testi kullandım iki ay. Tatile giderken götürmek istemedim testleri. Rabbim nasip etti çok şükür. Hcg sonuç bekliyorum inşallah sağlıkla Rabbim tamamına erdirir.Aaa supersin canim tebrik ederim:)
Ve 1 sene sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim hemde hiç ummazken Allahım sana şükürler olsun.
Allah razı olsun :)Hayırlı olsun canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?