TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hahaha kiz miydi oyle dogdu icime
Hayirlisi canim hakkimizda...
Ha bu arada... Her guzel sey sabirdan sonra gelir demis Mevlana.

valla canım gördüm ne çıktığını ama hatırlamıyorum aynen canım sabrın sonu selamettir derler biz üstümüze düşeni yapalım da takdir Allah'ın

Çok geçmiş olsun canım daha iyisindir inşaAllah baya da büyümüşünüz ne çabuk geçiyor zaman :) ben buralardayım bildiğin gibi beklemedeyim hala ovulasyon yeni bitti hayırlısı artık dua et Bana da :)

Kizlar merhaba
Bu testler beni deli edicek,beklemek ne zormus...
Adetime 4 gün var. dün ve bugun test yaptim ilk 10_20dk icinde ışikta ancak gorulebilcek hayali bi cizgi olustu negatif dedim biraktim...
1.5 saat kadar sonra yine bi bakiyim suna dedim 2.cizgileri gordum (miratech test kullandim)
Bu sekilde sonradan 2.cizgileri gorup hamile oldugunu ogrenen oldu mu
Çatlayicam ortamdan yahu bi el atin benim duruma arkadaslar

Eklentiler

• 20160805_005827.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 59
  • 20160805_132226.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 52
Bende gördüm canım daha erken olduğu için bu şekilde çıkmıştır ama keşke bat gününde ya da geçince yapsaydın bence var bişiler ama çok ta umutlanma çünkü çoğu kadın kimyasal gebelik yaşıyor

Bu konuda iki görüş vsr canım

1. Grup önemli olan ilk 5 7 dk dir ondan sonraki sonuç geçersizdir diyenler

2. Grup istersen 2 gün bekle eğer hamile değilsen o çizgi çıkmaz diyenler yani geç çıkması fark etmez hamilesin diyenler

Ben açıkçası ilk gruptayim çünkü yarım saat sonra görüp hamile olmayan adet olanlar xogunluktaydi

İnşallah sen ikinci grupta olursun :)

Maşallah canım bat kaç gün geçti
Canım inan benimki düzensiz geçen ay 41.Gün oldu adetim bu ayda ona göre hesapladım bugün 42. Gündü idrar testinde pozitif çıktı bugün. Nasıl sonuçlar? Son adet tarihim 25 haziran. Ona göre 6 haftalık.

insallah canim 4 gun kaldi bekliyecegim elim mahkum...
Pko oldugum icin stres yapiyorum fazlasiyla

çizgi var görünüyor istersen kan testi yaptır yok 4 gün beklerim dersen bekle tekrarla idrar testini. bende 5 dakikadan sonrasına itibar etmiyorum ama inşallah sende vardır canım

sende benim gibi düzensizsin temmuzda hiç olmamışsın bende haziranda olmamıştım temmuzda oldum haziranda olmam gerekeni o nedenle temmuzda ovulasyon hesabı yapamadım.şimdide bir gün geçti ama beklicem malum bu ayda düzensiz olabilirim değerlerin çok güzel doktora göster inşallah kesenide hemen görürsün 6 haftalıksa gerçekten görünür. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Âmin canım Rabbim sana da en yakın Hayırlı vakitte nasip etsin inşallaaaah. Salı günü gitcez doktora inşallah

Canım protestegon bakmasi saçma zaten o adetin 21 gününde bakılır.

Prolaktin benimki de bakmamisti ikinci gittiğimde özellikle söyledim

Değerlerin çok iyi ama.maşallah benimko daha yüksek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…