- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #3.981
Hahaha kiz miydi oyle dogdu icime
Hayirlisi canim hakkimizda...
Ha bu arada... Her guzel sey sabirdan sonra gelir demis Mevlana.
Çok geçmiş olsun canım daha iyisindir inşaAllah baya da büyümüşünüz ne çabuk geçiyor zaman :) ben buralardayım bildiğin gibi beklemedeyim hala ovulasyon yeni bitti hayırlısı artık dua et Bana da :)
Kızlar 1365 çıktı Hcg
Birde dilisyonlu bhcg var oda 21303 çıktı nasıl?
Kizlar merhaba
Bu testler beni deli edicek,beklemek ne zormus...
Adetime 4 gün var. dün ve bugun test yaptim ilk 10_20dk icinde ışikta ancak gorulebilcek hayali bi cizgi olustu negatif dedim biraktim...
1.5 saat kadar sonra yine bi bakiyim suna dedim 2.cizgileri gordum(miratech test kullandim)
Bu sekilde sonradan 2.cizgileri gorup hamile oldugunu ogrenen oldu mu
Çatlayicam ortamdan yahu bi el atin benim duruma arkadaslar
Kızlar 1365 çıktı Hcg
Canım inan benimki düzensiz geçen ay 41.Gün oldu adetim bu ayda ona göre hesapladım bugün 42. Gündü idrar testinde pozitif çıktı bugün. Nasıl sonuçlar? Son adet tarihim 25 haziran. Ona göre 6 haftalık.Maşallah canım bat kaç gün geçti
Bende gördüm canım daha erken olduğu için bu şekilde çıkmıştır ama keşke bat gününde ya da geçince yapsaydın bence var bişiler ama çok ta umutlanma çünkü çoğu kadın kimyasal gebelik yaşıyor
insallah canim 4 gun kaldi bekliyecegim elim mahkum...Bu konuda iki görüş vsr canım
1. Grup önemli olan ilk 5 7 dk dir ondan sonraki sonuç geçersizdir diyenler
2. Grup istersen 2 gün bekle eğer hamile değilsen o çizgi çıkmaz diyenler yani geç çıkması fark etmez hamilesin diyenler
Ben açıkçası ilk gruptayim çünkü yarım saat sonra görüp hamile olmayan adet olanlar xogunluktaydi
İnşallah sen ikinci grupta olursun :)
Peki canım değerlerim nasıl sizce? Sat a göre 6 haftalıkMaşallah canım bat kaç gün geçti
Peki canım değerlerim nasıl sizce? Sat a göre 6 haftalık
Kizlar merhaba
Bu testler beni deli edicek,beklemek ne zormus...
Adetime 4 gün var. dün ve bugun test yaptim ilk 10_20dk icinde ışikta ancak gorulebilcek hayali bi cizgi olustu negatif dedim biraktim...
1.5 saat kadar sonra yine bi bakiyim suna dedim 2.cizgileri gordum(miratech test kullandim)
Bu sekilde sonradan 2.cizgileri gorup hamile oldugunu ogrenen oldu mu
Çatlayicam ortamdan yahu bi el atin benim duruma arkadaslar
Canım inan benimki düzensiz geçen ay 41.Gün oldu adetim bu ayda ona göre hesapladım bugün 42. Gündü idrar testinde pozitif çıktı bugün. Nasıl sonuçlar? Son adet tarihim 25 haziran. Ona göre 6 haftalık.
Hayırlı olsun bebişin canımKızlar 1365 çıktı Hcg
Âmin canım Rabbim sana da en yakın Hayırlı vakitte nasip etsin inşallaaaah. Salı günü gitcez doktora inşallahsende benim gibi düzensizsin temmuzda hiç olmamışsın bende haziranda olmamıştım temmuzda oldum haziranda olmam gerekeni o nedenle temmuzda ovulasyon hesabı yapamadım.şimdide bir gün geçti ama beklicem malum bu ayda düzensiz olabilirimdeğerlerin çok güzel doktora göster inşallah kesenide hemen görürsün 6 haftalıksa gerçekten görünür. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese en yakın Hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :)Hayırlı olsun bebişin canım
Ben şimdi sonuclari aldim kızlar. Doktor beni delirtmisti hatirlarsiniz o yuzden sonuclari gostermeye gitmedim sanirim hepsi normal degerlerde. Buraya da yazayim:
FSH: 3.76
LH: 2.80
Estradiol: 64.96
Prolaktine ve progesterona bakmamis uyuz doktor
TSH'im da 2.18'e dusmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?