TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Sagol canim. Bulantim oldu biraz bu sefer ama o da geciyor gibi. Insallah kanamam da kurur icerde ve artik sevinebilirim biraz. Allahim sizlere de guzel haber almayi nasip etsin insallah. Sen de bu ay pozitifleri gorursun insallah canim. Bana haber ver oyle bir durumda

Canım protestegon bakmasi saçma zaten o adetin 21 gününde bakılır.

Prolaktin benimki de bakmamisti ikinci gittiğimde özellikle söyledim

Değerlerin çok iyi ama.maşallah benimko daha yüksek :)
Aa dogru ya progesteron 21. günde bakılıyordu unutmusum :)
TSH'in düsmesine cok sevindim ya özellikle :) Malum dertliyim biraz kendisinden :)
Digerlerine de hic baktırmamıstım ama normal degerler arasında olunca rahatladım :)

Veririm tabii canım ilk işim buraya yazmak olur zaten :) Rabbim sanada şifa versin sağlıkla al bebeğini kucağına inşaAllah

bu arada arkadaşlar bende henüz reglime 9 gün var ama dün yaptığım kan testinden sonra bu aydan beklentim kalmadı. yeni bat vermeyeceğim bende cünkü bu ay 2 kere yumurtladım ve yumurtlama günlerimi sıkı sıkı değerlendirdik beklentim fazlaydı hali ile. bu ay briaz daha akışına bırakmak ev keyif almak istiyorum hayattan kafaya cok takmaya başladığımı farkettim biraz uzaklaşmak iyi gelecek. normalde kocama çok düşkün ve bakımına dikkat eden biriyken cocuk meselesini kafaya taktım takalı adamla başka bri şey konuşamaz oldum. İnsallah hepinizin kucağı bebeleriniz ile dolar ben dahil

Kizlar herkese selamlar. Kismetse kaldigim yerden aynen devam... Artik bende burdayim diyebiliyorum gonul rahatligiyla, cunku yeniden hamile olmak istedigime eminim.
Ottomania hayirli ugurlu saglikli olsun bebegin :)
morordek benimde sonuclarim sali gunu cikacak insallah. Prolaktin, TSH,T4,progesteron bakildi. Umarim iyi gelir sonuclar.

Ay hadi insallah güzel gelir canım sonucların :)

Çok teşekkür ederim canım Rabbim en kısa ve hayırlı bir zamanda sana da nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim canım Rabbim en kısa ve hayırlı bir zamanda sana da nasip etsin inşallah
Gecen ay bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim.Insallah saglikli gelir en hayirli zamanda. Tek dilegim bu... Cok tesekkur ederim guzel dilegin ve duan icin

Seni tanıdım canim bir sene evveldi bende dusuk yaptım bebeğimi o Zaman'lar.

Insallah tatlim. Tiroid sorunum falan yoktu ama gebelikte etkileyebiliyomus bazen olumsuz yonde. O yuzden doktorum 1 ay sonra kontrol edelim demisti. Umarim iyi gelir :)
Evet canım tiroid sorunu olmayanların da gebelikte TSH degerleri her ay düzenli kontrol ediliyormus, bana da doktorum oyle dedi. Cunku tek basına yeterli gelen tiroid, bebege de aktarılmaya basladıgında bazen yetersiz kalabiliyormus, o yüzden sürekli kontrolde tutuyorlar :)
Bende de tiroidle ilgili su an ciddi bir problem yok ama gebelik düsündügüm icin önceden tedbir almak amacli düsük dozda ilaca basladık.

Iyi yapmissiniz canim benim. Ne olur ne olmaz, tedbiri elden birakmamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…