- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.001
Sagol canim. Bulantim oldu biraz bu sefer ama o da geciyor gibi. Insallah kanamam da kurur icerde ve artik sevinebilirim biraz. Allahim sizlere de guzel haber almayi nasip etsin insallah. Sen de bu ay pozitifleri gorursun insallah canim. Bana haber ver oyle bir durumdaÇok geçmiş olsun canım daha iyisindir inşaAllah baya da büyümüşünüz ne çabuk geçiyor zaman :) ben buralardayım bildiğin gibi beklemedeyim hala ovulasyon yeni bitti hayırlısı artık dua et Bana da :)
Aa dogru ya progesteron 21. günde bakılıyordu unutmusum :)Canım protestegon bakmasi saçma zaten o adetin 21 gününde bakılır.
Prolaktin benimki de bakmamisti ikinci gittiğimde özellikle söyledim
Değerlerin çok iyi ama.maşallah benimko daha yüksek :)
Veririm tabii canım ilk işim buraya yazmak olur zaten :) Rabbim sanada şifa versin sağlıkla al bebeğini kucağına inşaAllahSagol canim. Bulantim oldu biraz bu sefer ama o da geciyor gibi. Insallah kanamam da kurur icerde ve artik sevinebilirim biraz. Allahim sizlere de guzel haber almayi nasip etsin insallah. Sen de bu ay pozitifleri gorursun insallah canim. Bana haber ver oyle bir durumda
hastalandın mı tatlım. hayırlısı olsun inşallah 5 eylül mü yazacaktın?
Ay hadi insallah güzel gelir canım sonucların :)Kizlar herkese selamlar. Kismetse kaldigim yerden aynen devam... Artik bende burdayim diyebiliyorum gonul rahatligiyla, cunku yeniden hamile olmak istedigime eminim.
Ottomania hayirli ugurlu saglikli olsun bebegin :)
morordek benimde sonuclarim sali gunu cikacak insallah. Prolaktin, TSH,T4,progesteron bakildi. Umarim iyi gelir sonuclar.
Insallah tatlim. Tiroid sorunum falan yoktu ama gebelikte etkileyebiliyomus bazen olumsuz yonde. O yuzden doktorum 1 ay sonra kontrol edelim demisti. Umarim iyi gelir :)Ay hadi insallah güzel gelir canım sonucların :)
Çok teşekkür ederim canım Rabbim en kısa ve hayırlı bir zamanda sana da nasip etsin inşallahKizlar herkese selamlar. Kismetse kaldigim yerden aynen devam... Artik bende burdayim diyebiliyorum gonul rahatligiyla, cunku yeniden hamile olmak istedigime eminim.
morordek benimde sonuclarim sali gunu cikacak insallah. Prolaktin, TSH,T4,progesteron bakildi. Umarim iyi gelir sonuclar.
Gecen ay bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim.Insallah saglikli gelir en hayirli zamanda. Tek dilegim bu... Cok tesekkur ederim guzel dilegin ve duan icinÇok teşekkür ederim canım Rabbim en kısa ve hayırlı bir zamanda sana da nasip etsin inşallah
Kizlar herkese selamlar. Kismetse kaldigim yerden aynen devam... Artik bende burdayim diyebiliyorum gonul rahatligiyla, cunku yeniden hamile olmak istedigime eminim.
Evet canım tiroid sorunu olmayanların da gebelikte TSH degerleri her ay düzenli kontrol ediliyormus, bana da doktorum oyle dedi. Cunku tek basına yeterli gelen tiroid, bebege de aktarılmaya basladıgında bazen yetersiz kalabiliyormus, o yüzden sürekli kontrolde tutuyorlar :)Insallah tatlim. Tiroid sorunum falan yoktu ama gebelikte etkileyebiliyomus bazen olumsuz yonde. O yuzden doktorum 1 ay sonra kontrol edelim demisti. Umarim iyi gelir :)
Basin sagolsun, cok cok gecmis olsunSeni tanıdım canim bir sene evveldi bende dusuk yaptım bebeğimi o Zaman'lar.
Evet canım tiroid sorunu olmayanların da gebelikte TSH degerleri her ay düzenli kontrol ediliyormus, bana da doktorum oyle dedi. Cunku tek basına yeterli gelen tiroid, bebege de aktarılmaya basladıgında bazen yetersiz kalabiliyormus, o yüzden sürekli kontrolde tutuyorlar :)
Bende de tiroidle ilgili su an ciddi bir problem yok ama gebelik düsündügüm icin önceden tedbir almak amacli düsük dozda ilaca basladık.
Basin sagolsun, cok cok gecmis olsunInsallah bir daha yasamayiz boyle birsey.
Cok tesekkur ederim. Insallah canim :)Sağolasin canim.sonradan gördüm sana da gecmis olsun.rabbim yasatmasın kimseye..insallah burası uğurlu gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?