- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Ben çok istiyorum hamile kalmayiiiiii:)))
kokulu akıntım yok sadece yanmam var. dr enfeksiyon dedi ama fitil geçirmedicanım öncelikle tebrik ederim sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına. sende kokulu akıntı olmuşmuydu ? bu da mı hormonlardan mış?
İnşallah kizlar inşallah dolu dolu olsun gobuslerimiz
kokulu akıntım yok sadece yanmam var. dr enfeksiyon dedi ama fitil geçirmedi
travocort kortizonlu krem oldugu için rahatlatıyor. perşembe gittiğimde söyliycem.o zaman doktora gittiğinde tekrar söyle canım. bana da fitil ve zalain vermişti ama zalain hiç etki etmemişti beni travocort biraz rahatlatmıştı.
Canım çok sevindim :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah :) Sağlıklı hayırlı rahat hamilelikler olsun inşallah :)Bu arada kizlar tavsiyem belirti aramayin sifir belirtiyle hamile kaldim. Yumurtlama gunumde iliskiolmadi bile kafsm rahatti stres yapmadim pek
Bol su iciyor musun cnm. O az su icmekle alakaliBide garip geliyor böyle şeyleri sormak ama idrar rengim oldukça koyu regl de olmadım halen ama normalde regl öncesi farkettigim bir durum değil folik asitten dolayı olabilir mi
Yumurtlama sonrası bu tip akintilar olabiliyormuş bende yumurtlama dan sonra aynı akinti başladı halen devam ediyor reglime 4 gün falan varArkadaslar bir sey sormak istiyrm 3-4 gundur benden beyaz krem gibi akinti gelio daha adetime 15 gun var hamilelikle filan alakasi yoktur ama sizce neden oluo byle olan var mi aranizda kasinti koku filanda yok
Adetine 15 gün varsa zaten yumurtlama dönemindesin demektir canım akıntı normalArkadaslar bir sey sormak istiyrm 3-4 gundur benden beyaz krem gibi akinti gelio daha adetime 15 gun var hamilelikle filan alakasi yoktur ama sizce neden oluo byle olan var mi aranizda kasinti koku filanda yok
Vücut isisyiyla alakalimi gebelik? Gerçi ben hic olcum yapmadim ama eşim sürekli bana yaniyorsun diyor, 4 yasindaki kizinbile ddokununca annneeeee senin atesin var diyor.sen yazinca merak ettm.Vücut ısım düşmeye başladi bu ay da olmadi çok yoruldum artik ölesim geliyor
Çok alakali cnm ben hic gebelik testi yapmam benim gebelik testim ates ölcerimdir yumurtayla birlikte atesin yukselir adet olacaginda dusmeye baslar ısın cnmVücut isisyiyla alakalimi gebelik? Gerçi ben hic olcum yapmadim ama eşim sürekli bana yaniyorsun diyor, 4 yasindaki kizinbile ddokununca annneeeee senin atesin var diyor.sen yazinca merak ettm.
Adetine 15 gün varsa zaten yumurtlama dönemindesin demektir canım akıntı normal
Çok alakali cnm ben hic gebelik testi yapmam benim gebelik testim ates ölcerimdir yumurtayla birlikte atesin yukselir adet olacaginda dusmeye baslar ısın cnm
Yok canım o akıntının kıvamı kişiye göre değişir benim mesela şeffaf olmaz süt rengi olur yapışkan uzar ordan anlarım yoğun olur yani üstelik enfeksiyonum yok herkesin farklı yaniYumurtlamada seffaf akinti gelir dediler oyle gelmedi sanki hic o yuzden enfeksiyon mu filan die merak etmistim cok tesekkur ettim
Adetine 15 gün varsa zaten yumurtlama dönemindesin demektir canım akıntı normal
sagol canm icimi rahatlattinizYumurtlama sonrası bu tip akintilar olabiliyormuş bende yumurtlama dan sonra aynı akinti başladı halen devam ediyor reglime 4 gün falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?