TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Bu arada kizlar tavsiyem belirti aramayin sifir belirtiyle hamile kaldim. Yumurtlama gunumde iliskiolmadi bile kafsm rahatti stres yapmadim pek
Canım çok sevindim :) Rabbim tamamına erdirsin inşallah :) Sağlıklı hayırlı rahat hamilelikler olsun inşallah :)

Bide garip geliyor böyle şeyleri sormak ama idrar rengim oldukça koyu regl de olmadım halen ama normalde regl öncesi farkettigim bir durum değil folik asitten dolayı olabilir mi

Arkadaslar bir sey sormak istiyrm 3-4 gundur benden beyaz krem gibi akinti gelio daha adetime 15 gun var hamilelikle filan alakasi yoktur ama sizce neden oluo byle olan var mi aranizda kasinti koku filanda yok

Arkadaslar bir sey sormak istiyrm 3-4 gundur benden beyaz krem gibi akinti gelio daha adetime 15 gun var hamilelikle filan alakasi yoktur ama sizce neden oluo byle olan var mi aranizda kasinti koku filanda yok
Yumurtlama sonrası bu tip akintilar olabiliyormuş bende yumurtlama dan sonra aynı akinti başladı halen devam ediyor reglime 4 gün falan var

Vücut isisyiyla alakalimi gebelik? Gerçi ben hic olcum yapmadim ama eşim sürekli bana yaniyorsun diyor, 4 yasindaki kizinbile ddokununca annneeeee senin atesin var diyor.sen yazinca merak ettm.
Çok alakali cnm ben hic gebelik testi yapmam benim gebelik testim ates ölcerimdir yumurtayla birlikte atesin yukselir adet olacaginda dusmeye baslar ısın cnm

Çok alakali cnm ben hic gebelik testi yapmam benim gebelik testim ates ölcerimdir yumurtayla birlikte atesin yukselir adet olacaginda dusmeye baslar ısın cnm

ee ben o zaman hamileyim beklenen bat günüm de ateşim 37.2 idi bügün 35. gün hala adet olmadım ve ateşim 37.4 ama bat günü test yapmıştım negatifti

Yumurtlamada seffaf akinti gelir dediler oyle gelmedi sanki hic o yuzden enfeksiyon mu filan die merak etmistim cok tesekkur ettim
Yok canım o akıntının kıvamı kişiye göre değişir benim mesela şeffaf olmaz süt rengi olur yapışkan uzar ordan anlarım yoğun olur yani üstelik enfeksiyonum yok herkesin farklı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…