TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Y YESIMBOZ canım seni yeniden aramızda görmek çok güzel
inşallah bundan sonrasında sağlıkla kalır sağlıkla devam eder bebeklerimiz. AMİN.
Cok tesekkurler canim,Allah razi olsun. Amiiiiin. Tek dilegim saglikla ilerlemesi inan,beklemekten daha zor kaybetmek...

Anlayan arkadaslar bi bakarmisiniz
Sperm sonuclari;
38,66 mio/ml
Hareketsiz %71
Yerinde hareket %9
Ileri hareket %20
Sizce nasil kizlar yardimci olursaniz cook sevinirim

Anlayan arkadaslar bi bakarmisiniz
Sperm sonuclari;
38,66 mio/ml
Hareketsiz %71
Yerinde hareket %9
Ileri hareket %20
Sizce nasil kizlar yardimci olursaniz cook sevinirim

bu konuda uzman olarak diyorum ki;
sayı iyi
harekette sıkıntı var biraz düşük.
morfoloji de çok önemli.
hız halledilebilir bir şey canınızı sıkmayın.

Cok tesekkurler canim,Allah razi olsun. Amiiiiin. Tek dilegim saglikla ilerlemesi inan,beklemekten daha zor kaybetmek...

ben hep onu söylerim zaten. ben hiç hamile kalmadım. eşimde varikosel vardı varikoselli kalanların çoğu düşükle sonuçlanırmış sonradan öğrendim ve hep dua ederim hiç kalmadığıma çünkü şimdi kalamadığıma üzülüyorum ama eğer o zaman kaybetseydim çok ama çok üzülürdüm ha şu da var Mevlam herşeyin sabrını veriyor evvel Allah. benim amcam geçen hafta 30 yaşındaki kızını kanserden toğrağa verdi. herşeye şükretmek lazım bizim acımız var ama başkalarının daha da büyük acıları olabiliyor derdimize dahi hamd olsun. sakın üzülme.

Gecen ay bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim.Insallah saglikli gelir en hayirli zamanda. Tek dilegim bu... Cok tesekkur ederim guzel dilegin ve duan icin
Benim bebeğiminde kalbi durmuştu canım 3ay önce inşaallah bir dahakine sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Cok cok haklisin amin canim. Basiniz sagolsun Allah sabir versin

Yesimimmm sahalara hoşgeldin..bugün aklimda seni etiketlemek geçiyordu burdayiz gel DİE.kalp kalbe karsiymis.

Ay canmm bende ilk hamileliğimde hamile olduğumu bilmeden buna benzer bi rüya görmüştüm :) aklıma o geldi bi an..

kızlar günaydın
ben sabah lekelenmişim kırmızıları akşama kadar görürüm şükür 2 gün rötarla kurtardım bu ayı adet olayım bitsin de soğan kürüne başlıyacağım inşallah
Allah inşallah bu ay kısmet etsin canım. Soğandan fayda gören çok olmuş sana da fayda olur inşallah. Ne kadardır deniyorsun? Özel bir rahatsızlığın var mı?

Allah inşallah bu ay kısmet etsin canım. Soğandan fayda gören çok olmuş sana da fayda olur inşallah. Ne kadardır deniyorsun? Özel bir rahatsızlığın var mı?
çok şükür öyle bariz bir rahatsızlığım yok rahimde poliplerim var ve rahim tersliği varmış yeni öğrendim. 3 aydır istiyoruz ama ilk 2 ayı saymıyorum çünkü ilişki hiç olmadı ilk ay mayısta eşimin iş durumları benim sağlık problemlerimden 2. ay haziranda da çok kuruluk yaşadım o nedenle ilişki olmadı ama temmuzu çok güzel değerlendirmiştik o nedenle temmuz ilk ay diyorum bu sene sonuna kadar inşallah hamile kalırım bakalım kısmet rabbim nasip etmiştir inşallah

Gecmiş olsun canım tabi bu saydıkların gebeliğe engel değil. O zaman daha yeni başlamışsınız. İstersen bu ay doktora git folikül takibi yapsın. İlişki tarihlerini o verir. Daha garanti olur. Sağlıkla tez vakitte gelir inşallah bebeğiniz

bu ay soğan suyu içiçem bakalım yine olmazsa bir baktırıcam hormonlarıma falan yaş geçmeden hamile kalayım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…