- 19 Temmuz 2016
- 249
- 439
- 23
- 28
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.041
İnşallah gördüğü rüya gerçek olur canım :)Günaydın kızlar :)
Bu gece eşim rüyasında beni hamile olarak görmüş kıyamam ona ya :)
Ağustos mu yoksa eylül mü?
Hoşgeldin.Kizlar herkese selamlar. Kismetse kaldigim yerden aynen devam... Artik bende burdayim diyebiliyorum gonul rahatligiyla, cunku yeniden hamile olmak istedigime eminim.
@Ottomania hayirli ugurlu saglikli olsun bebegin :)
@morordek benimde sonuclarim sali gunu cikacak insallah. Prolaktin, TSH,T4,progesteron bakildi. Umarim iyi gelir sonuclar.
Ne güzel eşinde çok istiyor demekki çocuk sahibi olmayı çok şanslısın benim eşimin isteyip istemediğinden bile emin değilim 1 senedir çalışıyoruz nasip olmadı doktora gidelim dedim bir iki defa beni bunaltıyosun dedi bende bir daha açamadım bileGünaydın kızlar :)
Bu gece eşim rüyasında beni hamile olarak görmüş kıyamam ona ya :)
Hareket düzeyi düşük. Morfolojisi kac onu yazmamissinAnlayan arkadaslar bi bakarmisiniz
Sperm sonuclari;
38,66 mio/ml
Hareketsiz %71
Yerinde hareket %9
Ileri hareket %20
Sizce nasil kizlar yardimci olursaniz cook sevinirim
Kruger test mi yapıldı. ? Kagitta testin adı ne olarak yazılıAyyy canim Allah razi olsun sagolasin morfoloji 5 cnm
canım şükret eşin korunmuyor sen yumurtlama zamanlarında birlikte olmaya bak. ben 2 senedir eşimi ikna için uğraşıyordum geri çekilmeyle korunuyorduk ona bile zor ikna etmiştim yoksa kondom takıyordu işte bir umut geri çekilmeyle kazar hamile kalırım diye ümit etmiştim ama 2 sene boyunca ne kaza oldu ne başka bişi. sen tahlillerini yaptırdın mı senden kaynaklı bir şey yoksa eşine babalıkla ilgili ne düşündüğünü sorabilirsin sonra bebek videoları izlet ne bileyim bebek olan ortamlara girin. ben rabbim içine evlat sevgisi versin diye çok dua ettim aylarca ağladığımı bilirim ve çok şükür rabbim dualarımı kabul etti. sende inşallah eşinden emin olursun doktora gitmeye ikna edersin bol bol dua et canımNe güzel eşinde çok istiyor demekki çocuk sahibi olmayı çok şanslısın benim eşimin isteyip istemediğinden bile emin değilim 1 senedir çalışıyoruz nasip olmadı doktora gidelim dedim bir iki defa beni bunaltıyosun dedi bende bir daha açamadım bile
Eylüle başka grup açılır CanımM melekler-engelchen benim lekelenmem başladı akşama kadar kırmızıları görürüm burasının adı değişecekse aynı grup devam edeceksek yeni bat 8 eylül
Morfoloji 5 cnmHareket düzeyi düşük. Morfolojisi kac onu yazmamissin
Hepsi iyi hiz düşük. Bunun için havuç suyu icir sürekli kocana. Yada vitamin b komplex. Hız artırıyorMorfoloji 5 cnm
Bu durumda doktor ne diyecek sence cnm benim sonuclar cok iyi cikti
Ne yapmamiz gerek
Ayy sagol cnm Allah razi olsunHepsi iyi hiz düşük. Bunun için havuç suyu icir sürekli kocana. Yada vitamin b komplex. Hız artırıyor
Amin hayırlısı inşallahherkes kendine iyi baksın o zaman ben kaçar. inşallah ağustos sonuna kadar güzel haberler gelir
herkes kendine iyi baksın o zaman ben kaçar. inşallah ağustos sonuna kadar güzel haberler gelir
Ağustos mu yoksa eylül mü?
Eylül icin grup açtım arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?