TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hoşgeldin.

Günaydın kızlar :)
Bu gece eşim rüyasında beni hamile olarak görmüş kıyamam ona ya :)
Ne güzel eşinde çok istiyor demekki çocuk sahibi olmayı çok şanslısın benim eşimin isteyip istemediğinden bile emin değilim 1 senedir çalışıyoruz nasip olmadı doktora gidelim dedim bir iki defa beni bunaltıyosun dedi bende bir daha açamadım bile

canım şükret eşin korunmuyor sen yumurtlama zamanlarında birlikte olmaya bak. ben 2 senedir eşimi ikna için uğraşıyordum geri çekilmeyle korunuyorduk ona bile zor ikna etmiştim yoksa kondom takıyordu işte bir umut geri çekilmeyle kazar hamile kalırım diye ümit etmiştim ama 2 sene boyunca ne kaza oldu ne başka bişi. sen tahlillerini yaptırdın mı senden kaynaklı bir şey yoksa eşine babalıkla ilgili ne düşündüğünü sorabilirsin sonra bebek videoları izlet ne bileyim bebek olan ortamlara girin. ben rabbim içine evlat sevgisi versin diye çok dua ettim aylarca ağladığımı bilirim ve çok şükür rabbim dualarımı kabul etti. sende inşallah eşinden emin olursun doktora gitmeye ikna edersin bol bol dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…