- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.061
Geçmiş olsun. Eylül grubu acildi. Bu aydan ümidu olmayanlar oraya gecebilir.Eylül canım yanlış yazmisim o psikolojiyle
Yeni bir topikle belki daha hayırlı ve bereketli olur diye düşündümYine sen acacaksan niye yeni grup açtin ki agustos sonunda grup adını eylül ekim yapardik ve buradan devam edilirdi
Buay bitti malesef eylül 5 ı ilk bebeğimin doğum tarihiydi Rabbim onu aldı inşallah eylül 5 inde kardeşini nasip ederGeçmiş olsun. Eylül grubu acildi. Bu aydan ümidu olmayanlar oraya gecebilir.
Buay bitti malesef eylül 5 ı ilk bebeğimin doğum tarihiydi Rabbim onu aldı inşallah eylül 5 inde kardeşini nasip eder
Evet aynı tıpa tıp ilk gebeligimdeki belirtiler Di hem de. Ama ben kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum çünkü ömrümde ilk defa böyle adet oluyorum.Amin canim inşallah
bu senin çok belirtin vardı sanki demi yanlış mı hatırlıyorum
Eger öyleyse belirti aramamaya çalışalım diyecektim
Hep söylerim
30 belirti yaşayıp hamile olmayan
0 belirti ile hamile olan var
Bir sonraki aya yüzün güler insallah
Eylül grubuna gelebilirsinYa benmde adet basladi bugun kahverengilerle tam sokmedi ama ve 4 gun erken oldumgaliba.eger bugunu baslamis sayarsak bat 6 eylul
Eylul grubna gcemedm yeniyim ya :) nasl ypimEylül grubuna gelebilirsin
Belkide kendince haklidir esimde vakti zamani vardir kafama takmicam artik kilo vermek icin doktara gidecegim kafami baska seylere verirsem belki daha cabuk hamile kalirim allah isteyen herkesin kucagini evlatsiz birakmasincanım şükret eşin korunmuyor sen yumurtlama zamanlarında birlikte olmaya bak. ben 2 senedir eşimi ikna için uğraşıyordum geri çekilmeyle korunuyorduk ona bile zor ikna etmiştim yoksa kondom takıyordu işte bir umut geri çekilmeyle kazar hamile kalırım diye ümit etmiştim ama 2 sene boyunca ne kaza oldu ne başka bişi. sen tahlillerini yaptırdın mı senden kaynaklı bir şey yoksa eşine babalıkla ilgili ne düşündüğünü sorabilirsin sonra bebek videoları izlet ne bileyim bebek olan ortamlara girin. ben rabbim içine evlat sevgisi versin diye çok dua ettim aylarca ağladığımı bilirim ve çok şükür rabbim dualarımı kabul etti. sende inşallah eşinden emin olursun doktora gitmeye ikna edersin bol bol dua et canım
İnşallah canımİnşallah gördüğü rüya gerçek olur canım :)
Ne güzel eşinde çok istiyor demekki çocuk sahibi olmayı çok şanslısın benim eşimin isteyip istemediğinden bile emin değilim 1 senedir çalışıyoruz nasip olmadı doktora gidelim dedim bir iki defa beni bunaltıyosun dedi bende bir daha açamadım bile
yesa canim sanırım ben kimyasal gebelik geçirdim çünkü geçen gün beyaz pembemsi bi çizgi çıkmıştı bugün yine test yaptım bu sefer kocaman tek çizgi belki daha önce yapsam çift çizgi görüp iyice umutlanacaktim allahın takdiri işte neyse umutlar eylüle kaldı
yesa canim sanırım ben kimyasal gebelik geçirdim çünkü geçen gün beyaz pembemsi bi çizgi çıkmıştı bugün yine test yaptım bu sefer kocaman tek çizgi belki daha önce yapsam çift çizgi görüp iyice umutlanacaktim allahın takdiri işte neyse umutlar eylüle kaldı
Hayirlisi olsun canim, sogan kuru sifa olsun :)kızlar günaydın
ben sabah lekelenmişimkırmızıları akşama kadar görürüm şükür 2 gün rötarla kurtardım bu ayı adet olayım bitsin de soğan kürüne başlıyacağım inşallah
Ayyy canim Allah razi olsun sagolasin morfoloji 5 cnm
Bende kuzenimin bebeğinin yanında aynen böyle oldum ya o an dan itibaren de daha çok istiyorumİyi aksamlar canlar nasilsiniz..dündenberi minicik sut kokulu bi bebisin yanindayim eltimin bebegi.Allahim sen nelere kadirsin.o minicik bedene neler sigdirmissin.nnasil kokladim bir bilseniz ,ayaklarini optum , kokladim durdum.onu görünce çok istedigimin farkina vardim sabaha kadara dua ettim hepimiz için Allahim isteyen herkese saglikla nasip et diye..
İyi aksamlar hosgeldin ilk bebeğini kucagına alıcaksın sanırım..inşallah çok dua edelim rabbim en kısa zamanda sanada o duyguyu yaşatsın Onların yokluğuyla hiçbirimizi imtihan etmesin ALLAHIMİyi aksamlar canlar nasilsiniz..dündenberi minicik sut kokulu bi bebisin yanindayim eltimin bebegi.Allahim sen nelere kadirsin.o minicik bedene neler sigdirmissin.nnasil kokladim bir bilseniz ,ayaklarini optum , kokladim durdum.onu görünce çok istedigimin farkina vardim sabaha kadara dua ettim hepimiz için Allahim isteyen herkese saglikla nasip et diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?