TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Buay bitti malesef eylül 5 ı ilk bebeğimin doğum tarihiydi Rabbim onu aldı inşallah eylül 5 inde kardeşini nasip eder

Amin canim inşallah
bu senin çok belirtin vardı sanki demi yanlış mı hatırlıyorum

Eger öyleyse belirti aramamaya çalışalım diyecektim

Hep söylerim

30 belirti yaşayıp hamile olmayan

0 belirti ile hamile olan var

Bir sonraki aya yüzün güler insallah

Evet aynı tıpa tıp ilk gebeligimdeki belirtiler Di hem de. Ama ben kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum çünkü ömrümde ilk defa böyle adet oluyorum.
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insaAllah

Belkide kendince haklidir esimde vakti zamani vardir kafama takmicam artik kilo vermek icin doktara gidecegim kafami baska seylere verirsem belki daha cabuk hamile kalirim allah isteyen herkesin kucagini evlatsiz birakmasin

İnşallah gördüğü rüya gerçek olur canım :)
İnşallah canım

Evet birlikte karar verdik kuzum
Üzme kendini ama konuşmak lazım içindr tutma çok fazla

yesa canim sanırım ben kimyasal gebelik geçirdim çünkü geçen gün beyaz pembemsi bi çizgi çıkmıştı bugün yine test yaptım bu sefer kocaman tek çizgi belki daha önce yapsam çift çizgi görüp iyice umutlanacaktim allahın takdiri işte neyse umutlar eylüle kaldı

Hayırlısı olsun canım

Canım o beyaz pembe çizgi buharlaşma cizgisi dedikleri de olabilir ya da test bozuk da olabilir

Acikcasi kimyasal son aklına gelen şey olsun

Ayyy canim Allah razi olsun sagolasin morfoloji 5 cnm

rica ederim canım. morfoloji de iyi sizin tek sıkıntınız hızda. onun içinde keçiboynuzu pekmezi ve vitamin takviyesi gerekiyor. ürologtan yardım alın. bizim sıkıntımız morfoloji o yüzden olmadı ama sizinki olur Allah ın izniyle canınızı sıkmayın.

İyi aksamlar canlar nasilsiniz..dündenberi minicik sut kokulu bi bebisin yanindayim eltimin bebegi.Allahim sen nelere kadirsin.o minicik bedene neler sigdirmissin.nnasil kokladim bir bilseniz ,ayaklarini optum , kokladim durdum.onu görünce çok istedigimin farkina vardim sabaha kadara dua ettim hepimiz için Allahim isteyen herkese saglikla nasip et diye..

Bende kuzenimin bebeğinin yanında aynen böyle oldum ya o an dan itibaren de daha çok istiyorum

İyi aksamlar hosgeldin ilk bebeğini kucagına alıcaksın sanırım..inşallah çok dua edelim rabbim en kısa zamanda sanada o duyguyu yaşatsın Onların yokluğuyla hiçbirimizi imtihan etmesin ALLAHIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…