TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

İyi aksamlar hosgeldin ilk bebeğini kucagına alıcaksın sanırım..inşallah çok dua edelim rabbim en kısa zamanda sanada o duyguyu yaşatsın Onların yokluğuyla hiçbirimizi imtihan etmesin ALLAHIM
Coook şükür o duyguyu yasadim tatlim 3 yasinda bir kizim var kkardeş istiyoruz..ama 10. Dahi olsa hepsinin kendine özel tadi var.

Coook şükür o duyguyu yasadim tatlim 3 yasinda bir kizim var kkardeş istiyoruz..ama 10. Dahi olsa hepsinin kendine özel tadi var.
Muhakkak eminim öyledir..inşallah diyelim..aslında şöyle düşünürsek hepimiz rahat ederiz kaderde zaten onun vakti saati belli olduğu için düşünmeden rahat yaşayabilsek keske

Yaaa senin 31 Agustos degil miiii?
Canim ogün ben peçete ile cook hafif bi leke gördüm ve sabaha kadar bi damla olmamis normalde benim basladigi anda direk ped dolar.hatta sabah acaba dedim suphelendim o sakladigim bi tanecik testimi de yaptim veee ahanda kocaman negatif gördüm.ogunun ogleninde geldi .farketmez canim senle birgün önce birgün sonra.

ay anam yedim banı yazamıyorum iki gündür. girmeyim konulara sataşmayım kimseye diyorum bazen tutamıyorum kendimi.

bu arada ben kimyasal gebelik geçirmişim. değerim düştü. iki ay önce de kimyasal geçirdim sanırım. ne zaman yumurtam çatlıyor nasıl hamile kalıyorum hiç anlamadım. kesin benim yumurtayla sperm anlaşamamıştır içeride. rahim duvarının o tarafına mı bu tarafına mı tutunsak diye tartışırken düşüp gitmişlerdir ya da benim yumurta spermi tekmikleyip atmıştır dışarı.

önümüzdeki aylara bakarız artık. menopoza girene kadar yolu var. gerçi o saatten sonra da uykusuzluk falan hiç çekilmez. hepimiz iççin hayırlısı olsun.

kanamam başlamadı. ne zaman başlar ki acaba. bir hafta beklerim olmadı bi kadın doğumcuya giderim bi ara.

ben durumumu hiç anlamıyorum. ne zaman hamile kalıdığımı nasıl testte çıktığını bilmiyorum. bundan öncekini de çook erken öğrendim. bunu da. test yapmasam düşüp gidecekti anlamayacaktım da ben hamile kalınca hemen anlıyorum sorun orada. bundan sonra kimyasal da geçirsem test yapmasam da anlarım yine. değerimin düştüğünü bile anladım. eşime dedim hemen bebek tutunamadı diye. 13 düşük bir değer zaten. regle 4 gün kala 90 dı ilk hamileliğimde.

Erkekler icin doktora gitmek biraz gurur kirici geliyo galiba bizim toplumumuzda. Biz kadinlar "bi sorun varsa da bulunsun hemen cozulsun" derken erkekler " ne sorunu yaa?sorun falan olamaz"diyebiliyolar. Belkide bu yuzden esiniz istemiyo olabilir. Bunaltiyosun demesinin sebebi bebek isteginiz degilde doktor konusu olabilir. Istemeyen erkek korunmadan iliskiye girmez gibime geliyo.
Bence bi iki ay ovulasyon testiyle esinizi de bilgilendirip deneyin. Eger icinize sinmiyor yinede doktora gitmek istiyosaniz esinizi de bilgilendirip ihtimalleri soyleyin. Eger o da istiyorsa zamanla sizin doktor fikrinize alisir diye dusunuyorum,cok ustelemeyin yeter :)

sana katılıyorum. bizim de olmayınca bende de sıkıntı çıkmayınca tek ihtimal vardı eşimde doktora görünecekti aklımızda tabiki onda bir sıkıntı olabileceği asla yoktu ama sonuç ileri derecede varikosel çıkmıştı eşimin doktordan çıkınca banka oturup herkesin içinde ağlamaya başladığını hiç unutamıyorum sen oradan anla onlar için ne kadar zor olduğunu. yagmur0790

Hahah hadi bakalım canım. İnşallah ikimiz de.güzel. haber veririz umut az ama olsun :)

Bende haftaya bekliyorum aynısını inşallah canım :)

ayy inşallah hayırlısıysa senin de olur canım benim. Allah ım daha da bekletmeden hayırlı zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

amiiiiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…