- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.081
Coook şükür o duyguyu yasadim tatlim 3 yasinda bir kizim var kkardeş istiyoruz..ama 10. Dahi olsa hepsinin kendine özel tadi var.
İyi aksamlar hosgeldin ilk bebeğini kucagına alıcaksın sanırım..inşallah çok dua edelim rabbim en kısa zamanda sanada o duyguyu yaşatsın Onların yokluğuyla hiçbirimizi imtihan etmesin ALLAHIM
Muhakkak eminim öyledir..inşallah diyelim..aslında şöyle düşünürsek hepimiz rahat ederiz kaderde zaten onun vakti saati belli olduğu için düşünmeden rahat yaşayabilsek keskeCoook şükür o duyguyu yasadim tatlim 3 yasinda bir kizim var kkardeş istiyoruz..ama 10. Dahi olsa hepsinin kendine özel tadi var.
Yaaa senin 31 Agustos degil miiii?M melekler-engelchen canim aradim taradim bulamadim.ya sayfa linki paylas yada beni ekle BAT 1 eylul
Canim ogün ben peçete ile cook hafif bi leke gördüm ve sabaha kadar bi damla olmamis normalde benim basladigi anda direk ped dolar.hatta sabah acaba dedim suphelendim o sakladigim bi tanecik testimi de yaptim veee ahanda kocaman negatif gördüm.ogunun ogleninde geldi .farketmez canim senle birgün önce birgün sonra.Yaaa senin 31 Agustos degil miiii?
Kuzum ask 6 Ağustos
arzus 6 Ağustos
@sernur3535 8 Ağustos
@Masal_ayaz 8 Ağustos
@reme1988 10 Ağustos
@mutluysakk 11 Ağustos
@Asuszooad 11 Ağustos
@xiexie 13 Ağustos
@gulbensworld 14 Ağustos
@Beklemek_zor 14 Ağustos
@snfogretmeni 14 Ağustos
@maya_gallo 15 Ağustos
@LadeyNa 15 Ağustos
@mtkt 16 Ağustos
@4elegance 18 Ağustos
@tdsozlem 18 Ağustos
Kuzugiller 19 Ağustos
Melek9000 19 Ağustos
@Tutuy 20 Ağustos
yesa 20 Ağustos
@amelia2 20 Ağustos
@kushi 20 Ağustos
@Ayla ak 20 Ağustos
endless love 22 Ağustos
@beren20 23 Ağustos
@titiz gelin 24 Ağustos
@nisandeniz 25 Ağustos
@kubito 26 Ağustos
@Love5 30 Ağustos
morordek 30 Ağustos
@Ela2411 30 Ağustos
BirAsilAnnesi 30 Ağustos.
Emineeemm 31 Ağustos
HAMILE ARKADAŞLAR
1)@ruzigarr
2)@country
3)@orkidekaramel
4)@emelll42
5)@mucizegibisin
6 )@umut-001
7)@enginkelime
8)@syma12
9)@Dilektuttum
10)@tristris
11)@pembesu
12)@minikincir
13)@Kilim ve tohum
14)@Ottomania
ben durumumu hiç anlamıyorum.dimaam Canım 1 hafta da çıkması ilginçmiş normalde ilişkinin üzerinden en az 10 12 gün diyorlar bebek rahime 6 7 günde gidiyor diyorlar idrara bile bir hafta da karisiyormus bak demekki allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimm sağlıkla büyüsün darısı da başımıza olsun
Erkekler icin doktora gitmek biraz gurur kirici geliyo galiba bizim toplumumuzda. Biz kadinlar "bi sorun varsa da bulunsun hemen cozulsun" derken erkekler " ne sorunu yaa?sorun falan olamaz"diyebiliyolar. Belkide bu yuzden esiniz istemiyo olabilir. Bunaltiyosun demesinin sebebi bebek isteginiz degilde doktor konusu olabilir. Istemeyen erkek korunmadan iliskiye girmez gibime geliyo.Ne güzel eşinde çok istiyor demekki çocuk sahibi olmayı çok şanslısın benim eşimin isteyip istemediğinden bile emin değilim 1 senedir çalışıyoruz nasip olmadı doktora gidelim dedim bir iki defa beni bunaltıyosun dedi bende bir daha açamadım bile
Erkekler icin doktora gitmek biraz gurur kirici geliyo galiba bizim toplumumuzda. Biz kadinlar "bi sorun varsa da bulunsun hemen cozulsun" derken erkekler " ne sorunu yaa?sorun falan olamaz"diyebiliyolar. Belkide bu yuzden esiniz istemiyo olabilir. Bunaltiyosun demesinin sebebi bebek isteginiz degilde doktor konusu olabilir. Istemeyen erkek korunmadan iliskiye girmez gibime geliyo.
Bence bi iki ay ovulasyon testiyle esinizi de bilgilendirip deneyin. Eger icinize sinmiyor yinede doktora gitmek istiyosaniz esinizi de bilgilendirip ihtimalleri soyleyin. Eger o da istiyorsa zamanla sizin doktor fikrinize alisir diye dusunuyorum,cok ustelemeyin yeter :)
Gunaydinn kizlarr cuma gunu yumurtladim tam olarak sali oldu saniyodum ama cuma yumurta aki kivamini gordum eger dollenme olduysa bugun tuplerden rahme gecme gunu :) ama bu ay olmadi gibi geliyo bana :)yesa seninde bu aralar rahme yolcugun gerceklesiyo muhtemelen :)
bende eylül ayındaki evlilik yıl dönümümüzde hediye olarak bir bebiş diliyorum Allah'tan. inşallah 4.yılımıza meleğimle girmek nasip olur. Allah'ım ne güzel olurdu
Bende haftaya bekliyorum aynısını inşallah canım :)
İyi aksamlar canlar nasilsiniz..dündenberi minicik sut kokulu bi bebisin yanindayim eltimin bebegi.Allahim sen nelere kadirsin.o minicik bedene neler sigdirmissin.nnasil kokladim bir bilseniz ,ayaklarini optum , kokladim durdum.onu görünce çok istedigimin farkina vardim sabaha kadara dua ettim hepimiz için Allahim isteyen herkese saglikla nasip et diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?