TEMMUZ VE AĞUSTOS 2016 DA HAMILE OLMAK ISTEYENLER

Hamilesin canım. Tebrikler

Gebelik testi demi bu

Hiç korkma hiç bi şey olmaz :)

Hamilesin canım. Tebrikler

Gebelik testi demi bu

Hiç korkma hiç bi şey olmaz :)

teşkkür ederim canım çok mutlu oldum şuan evet gebelik testi daha yeni yaptım.hiç beklemiyodum hiçbi belirti yoktu sadece diyet yapmama rağmen ısrarla kilo alıyodum.şimdi ne yapmam lazım adet tarihim 11i kan testi yaptırmalımıyım hastaneye gidip

Canimm gönlümden geçeni değil de olması gerekeni yazayım mi
gönlümden kosa koşa acile gidip ya da özel hastaneye hemen kan verip değere bakmak geçiyor

Ama olmasi gereken adet gününü beklemek sonrasında kan vermek değere bakmak

Şimdi test yaptirirsan 2 gunde bi bakmak gerekecek 2 katı yükseldi mi neden yükselmedi kimyasal mi vs vs

O yüzden biraz sabır canım şu an icin kimseye söyleme kan testi ile beta hcg baksınlar ondan sonra :)

anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) zaten 2 ayı geçene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum çevremde 1-2 aylıkken çok düşük yapan oldu sonrasında herkese açıklama yapmak zor oluyo.adetim geçmeden annemlere de söylemem sanırım.az önce eşime söyledim sadece.inşallah sağlıklı bi gebeliktir

ayy inşallah hayırlısıysa senin de olur canım benim. Allah ım daha da bekletmeden hayırlı zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Aminnn canım hepimize inşallah artık bebek yok mu ayy yapın diye rahatça sormalarından sıkıldım valla bi senede :)

İnşallah canım benim güzel. Haber getir insallah bizlere

Hayırlı olsun canm hamileliğin :) rabbm hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) bize de dua et canm

Pozitif gözüküyor hamilesin. Kan testi yaptir hemen

Aminnn canım hepimize inşallah artık bebek yok mu ayy yapın diye rahatça sormalarından sıkıldım valla bi senede :)

bir de beni düşün 4 sene olacak bana herkesler soruyor çalışıyoruz ondan şu anlık düşünmüyoruz diyorum Allah affetsin ama olmuyor diye derdimi anlatmak onların bize üzülmeleri sonra başkalarına anlatmaları hiç çekilmez.

Bana sorduklarinda Allah nasip etmedi diyorum. Alıştım artık . ALLAH ne zaman nasip etse o zaman olacak. Ben elimden geleni yapıp gerisini tevekkül etmekten başka cözüm yok

Süppppeerrrr. Bir hamile daha. Gözün aydın canım

Bana sorduklarinda Allah nasip etmedi diyorum. Alıştım artık . ALLAH ne zaman nasip etse o zaman olacak. Ben elimden geleni yapıp gerisini tevekkül etmekten başka cözüm yok

aynen öyle. ayrıca herkesin evladı olacak diye bir şey yok eşimin çocuğu olmasa dahi onu çok seviyorum ve iki kişi olarak yaşlanmaya razıyım Allah ın takdir i ilahisi herşeyden üstündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…