- 22 Ekim 2010
- 680
- 2.283
- 313
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #4.101
Eki Görüntüle 1867308 kızlar meraba.az önce test yaptım çizginin biri silik ama bilemedim hamilemiyim acaba bakabilirmisiniz.bi de bu ay hiç dikkat etmedim kendime diyet falan yapıyodum temizlik yaptım kocaman halıyı tek başıma kaldırdım çok tedirginim o yüzden
Hamilesin canım. Tebrikler
Gebelik testi demi bu
Hiç korkma hiç bi şey olmaz :)
teşkkür ederim canım çok mutlu oldum şuan evet gebelik testi daha yeni yaptım.hiç beklemiyodum hiçbi belirti yoktu sadece diyet yapmama rağmen ısrarla kilo alıyodum.şimdi ne yapmam lazım adet tarihim 11i kan testi yaptırmalımıyım hastaneye gidip
Canimm gönlümden geçeni değil de olması gerekeni yazayım mi
gönlümden kosa koşa acile gidip ya da özel hastaneye hemen kan verip değere bakmak geçiyor
Ama olmasi gereken adet gününü beklemek sonrasında kan vermek değere bakmak
Şimdi test yaptirirsan 2 gunde bi bakmak gerekecek 2 katı yükseldi mi neden yükselmedi kimyasal mi vs vs
O yüzden biraz sabır canım şu an icin kimseye söyleme kan testi ile beta hcg baksınlar ondan sonra :)
ayy inşallah hayırlısıysa senin de olur canım benim. Allah ım daha da bekletmeden hayırlı zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) zaten 2 ayı geçene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum çevremde 1-2 aylıkken çok düşük yapan oldu sonrasında herkese açıklama yapmak zor oluyo.adetim geçmeden annemlere de söylemem sanırım.az önce eşime söyledim sadece.inşallah sağlıklı bi gebeliktir
İnşallah canım benim güzel. Haber getir insallah bizlere
Hayırlı olsun canm hamileliğin :) rabbm hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) bize de dua et canmEki Görüntüle 1867308 kızlar meraba.az önce test yaptım çizginin biri silik ama bilemedim hamilemiyim acaba bakabilirmisiniz.bi de bu ay hiç dikkat etmedim kendime diyet falan yapıyodum temizlik yaptım kocaman halıyı tek başıma kaldırdım çok tedirginim o yüzden
Pozitif gözüküyor hamilesin. Kan testi yaptir hemenEki Görüntüle 1867308 kızlar meraba.az önce test yaptım çizginin biri silik ama bilemedim hamilemiyim acaba bakabilirmisiniz.bi de bu ay hiç dikkat etmedim kendime diyet falan yapıyodum temizlik yaptım kocaman halıyı tek başıma kaldırdım çok tedirginim o yüzden
Aminnn canım hepimize inşallah artık bebek yok mu ayy yapın diye rahatça sormalarından sıkıldım valla bi senede :)
Bana sorduklarinda Allah nasip etmedi diyorum. Alıştım artık . ALLAH ne zaman nasip etse o zaman olacak. Ben elimden geleni yapıp gerisini tevekkül etmekten başka cözüm yokbir de beni düşün 4 sene olacak bana herkesler soruyor çalışıyoruz ondan şu anlık düşünmüyoruz diyorum Allah affetsin ama olmuyor diye derdimi anlatmak onların bize üzülmeleri sonra başkalarına anlatmaları hiç çekilmez.
Süppppeerrrr. Bir hamile daha. Gözün aydın canımEki Görüntüle 1867308 kızlar meraba.az önce test yaptım çizginin biri silik ama bilemedim hamilemiyim acaba bakabilirmisiniz.bi de bu ay hiç dikkat etmedim kendime diyet falan yapıyodum temizlik yaptım kocaman halıyı tek başıma kaldırdım çok tedirginim o yüzden
Hayırlı olsun canm hamileliğin :) rabbm hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) bize de dua et canm
Pozitif gözüküyor hamilesin. Kan testi yaptir hemen
Bana sorduklarinda Allah nasip etmedi diyorum. Alıştım artık . ALLAH ne zaman nasip etse o zaman olacak. Ben elimden geleni yapıp gerisini tevekkül etmekten başka cözüm yok
Süppppeerrrr. Bir hamile daha. Gözün aydın canım
Amin. Sağlıklı ve hayırlısıni inşallahteşekkür ederimmm :) Allah isteyen herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?